Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Irland: Bo som en Irsk adelsmand, 8 dage

Føl dig som en Irsk Lord, på rundturen, hvor du skal bo på de Irske Herregårde

En skøn rundtur, hvor der er kælet for overnatnings stederne. Du bor udelukkende på Irske Herregårde. De er oftest 4 eller 5 stjernede. Nyd turen og ikke mindst hotellerne.

pris pr. person
Fra 6495,-
pris pr. person
Fra 6495,-
Inkluderede måltider
Morgenmad
Ophold
Smukke Irske Manor houses (herregårde)
Varighed
8 dage / 7 nætter
Transport
Lejet bil

Beskrivelse

Oplev historiens vingesus på denne tur, hvor du skal bo på de skønne Irske Herregårde

Tag med Stay Local til Irland på en tur i den sydlige og vestlige del af Irland. Du starter i Dublin, oplever nationalparken Connemara, herefter videre til slottenes land, Clare. Videre til Kerry området, Limerick og du slutter i Dublin. Du kører selv i lejet bil, og du bestemmer selv farten eller hvor mange stop du vil have. Det virkeligt spektakulære på denne tur er den skønne slotte du skal bo på undervejs. Husk de har venstre-kørsel i Irland, når først lige du har prøvet det lidt er det faktisk ret nemt.

Destinationer: Dublin, Connemara, Clifden, Cliffs of Moher, Kilrush, Dunquin, Limerick og Kildare.

Afrejsedatoer:

Da det er en individuel rundrejse, så er det dig der bestemmer afrejsedagen. Der kan være en afhængighed af flyafgang og tilgængelighed på overnatningstederne. Det arrangerer vi i samarbejde med dig og dine ønsker.

Alle reservationer er afhængig af tilgængelighed og kan ikke garanteres før endelig bekræftelse af reservationen.

Priser og betaling

Bo som en Irsk Adelsmand – 8 dage / 7 nætter
Rejseperioder Dbl.vær. Barn u/12 år
Januar 2023 – Marts 2023 6.495,- Spørg
April 2023 6.795,- Spørg
Maj – September 2023 8.795,- Spørg
Oktober 2023 7.295,- Spørg
November – December 2023 6.495,- Spørg

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og eksl. fly men inklusiv billeje (mindste bilkategori) og incl. obligatoriske forsikringer på bilen. Det er muligt at opgradere bilen til en større model samt at tilkøbe en super cover forsikring, der eliminerer selvrisikoen på ca. 2.000 EUR. Prisen er ca. 200. kr. pr. dag (afhængig af bilmodel)

Bestilling foregår ved at benytte bestillingsformularen, eller ved at sende os en mail. Så vil vi arrangere din tur i samarbejde med dig. Du kan sagtens redigere i turen i samarbejde med os, fx ved at forlænge turen.

Du vælger selv, om du vil betale det fulde beløb for rejsen med det samme eller blot et depositum på 30% af det fulde beløb. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Stay Local senest 60 dage før afrejse via bankoverførsel eller girokort. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom, den koster ca. 6,1% af rejsens pris og kan bestilles hos Stay Local sammen med købet af rejsen.

Skriv for pris på børn, solo rejsende eller andet

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller forlænge opholdet, fx. med nogle dage i Dublin.

Inkluderet i prisen

7 nætter i delt dobbeltværelse på lokale manor houses.
7 morgenmad
Lejebil i 7 dage (lille bil, kan opgraderes)
Obligatoriske bilforsikringer (med selvrisiko)

Turen inkluderer ikke:

Entrebilletter til diverse attraktioner
Færgebilletter
Benzin til bilen
Evt. drikkepenge
Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Husk

Internationalt kreditkort i førerens navn til afhentning af bilen (et Visa/Dankort er ikke et kreditkort)
Kørekort i førerens navn
Pas
De kører i venstre side i Irland.

DAG TIL DAG PROGRAM:

Dag 1: ANKOMST I DUBLIN
Dag 2: DUBLIN CITY
Dag 3: GALWAY & CLIFDEN
Dag 4: CONNEMARA
Dag 5: CONNEMARA & CLARE
Dag 6: DINGLE-HALVØEN
Dag 7: LIMERICK TIL DUBLIN
Dag 8: DUBLIN AFGANG

SE DELJERET DAG TIL DAG PROGRAM

Dag til Dag program

DAG 1: ANKOMST TIL IRLAND

Afhent din bil i lufthavnen og kør til Dublin for at tjekke ind på dit hotel. Resten af dagen kan du bruge på at udforske denne pulserende og historiske hovedstad med sine mange historiske bygninger, georgiske gader og farverige haver. Din første nat er på Clontarf Castle Hotel, som kan dateres tilbage
til år 1172.

Inkluderet
Lejebil fra lufthavnen • Overnatning på Clontarf Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 2: DUBLIN CITY

Du skal til Dublin i dag. Udforsk nogle af Dublins fine museer og gallerier i dag. Besøg fx. Dublinia i Christchurch, som bringer middelalderens turbulente historie i Dublin levende til live. Du bør også kigge forbi Trinity College, grundlagt af Elizabeth 1, og nu hjemsted for de berømte oplyst manuskript, Book of Kells. Trinity College er i øvrigt også kulisse fra biblioteket på Hogwards i Harry Potter filmene. Du kan også besøge Guinness Storehouse, for at tage på rundvisning og smage den verdensberømte ‘sorte ting’ før du vender tilbage til Clontarf Castle Hotel for natten. Entre billetter er ikke inkluderet i rejsens pris.

Inkluderet
Overnatning på Clontarf Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 3: GALWAY OG CLIFDEN

Forlad Dublin om morgenen og kør  tværs over Irland og oplev de grønne landskab. Besøg Belvedere House, Gardens and Park den storslåede tidlige 18
århundredes statelige hjem for Robert Rochfort, jarl af Belvedere. Senere kommer du til Galway, som har en historie for handel med Spanien og de spanske påvirkninger i byen er fortsat mange. Fortsæt til Connemara regionen, nord for Galway, berømt for sin sin vilde skønhed og bjerglandskabet og videre til Clifden hvor du skal bo i det vidunderlige Abbeyglen Castle Hotel, som har panoramaudsigt ud over Clifden. Hotellet har i øvrigt en hyggelig bar, og kommer du i weekenden, er der næsten garanti for højt humør blandt gæsterne.

Inkluderet
Overnatning på Abbeyglen Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 4: CONNEMARA NATIONAL PARK

I dag skal du på tur i Connemara National Park, hvor Connemara-ponyer og irske kronhjorte går frit omkring på over 5.000 hektar med naturskønne bjerge, moser og græsarealer. Du kan også besøge det storslåede Kylemore Abbey – et smukt palæ i, i smukke omgivelser ved søen mod en bjergrig kulisse. Er vejret godt, så er der garanti for smukke billeder her, hvor slottet spejler sig i søen. Tag en naturskøn køretur gennem Leenane, hvor du har en mulighed for at gå ombord på Sea Cruise gennem Killary Fjord (ikke inkluderet). Endnu en nat vil blive tilbragt på Abbeyglen Castle Hotel.

Inkluderet
Overnatning på Abbeyglen Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 5: CLARE COUNTY OG CLIFFS OF MOHER

Forlad Clifden og rejs sydpå ind i Clare County, kendt som “slottenes land”. Rejs videre gennem det mærkelige månelandskab i Burren-regionen. Du skal også nå at besøge “Cliffs of Moher” en spektakulær 8 km lang klippe, som rejser sig næsten 200 m over havets overflade ud i Atlanterhavet. Stop i kulturarvsbyen Kilrush, inden du går ombord på en færge til Tarbert (færge ikke inkluderet) i North County Kerry. Tag videre til Tralee til Ballyseede Castle Hotel for overnatning.

Inkluderet
Overnatning på Ballyseede Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 6: DINGLE-HALVØEN OG BLASKET ISLANDS

Kør rundt om Dingle-halvøen inden du ankommer i Dunquin, på den vestligste spids af halvøen, hvor du kan besøge Blasket-øernes Kulturarvscenter. Hvis vejret tillader det kan du begive dig ud på en 2 til 3 timers bådtur omkring de ni vigtigste Blasket Islands.

Blasket-øerne er idag en ubeboet gruppe af øer ud for vestkysten af Dingle-halvøen. Den sidste ø, der havde en betydelig befolkning, Great Blasket Island, blev forladt i 1954 på grund af befolkningstilbagegang og er bedst kendt for en række begavede irske sprogforfattere, der levende beskrev deres levevis, og som holdt liv i de gamle irske folkeeventyr. Tilbage til Ballyseede Castle Hotel for overnatning.

Inkluderet
Overnatning på Ballyseede Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 7: LIMERICK TIL DUBLIN

Kør til middelalderbyen Limerick, enten for at kigge nærmere byens historie og arkitektur eller for at købe nogle af de pragtfulde håndværksprodukter, der tilbydes her. Hvorfor ikke besøge Jagtmuseet, en udstilling af en af Irlands største private kunstsamlinger og oldsager. Herefter forlader du Limerick og kører mod øst mod Straffan i Kildare County. Besøg det imponerende arkæologiske område Rock of Cashel, der er en gammel herregård, der rejser sig dramatisk fra det flade landskab. Fortsæt gennem det grønne centrale område af Irland mod Dublin, men inden da, ankommer du til Kildare, hvor du skal overnattet på Barberstown Castle Hotel, et slot der er dateret tilbage til det 13. århundrede. Kildare er centrum for den berømte irske hesteavl.

Inkluderet
Overnatning på Barberstown Castle Hotel

Forplejning
Morgenmad

DAG 8: AFREJSE FRA DUBLIN

Kør til Dublin airport og aflever bilen.

Har du en sen afgang, så er der også tid til lidt shopping i Dublin. Du kan også forlænge rejsen, og blive et par dage i hovedstaden.

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

    Andre kiggede også disse turer

    Retreat -Levanto Italien 29. september til 2. oktober Vi skal til Levanto. Levanto er en lille by beliggende i Ligurien-regionen