Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Irland: Den nordlige klassiske tur

Oplev det bedste af det nordlige Irland samt Nordirland.

Der er smæk på skillingen på naturoplevelser, på denne kør selv rundrejse i det nordlige Irland og Nordlirland. Oplev Titanic, Giant’s Causeway og Connemara

pris pr. person
Fra 8295,-
pris pr. person
Fra 8295,-
Inkluderede måltider
Morgenmad
Ophold
3 stjernede hoteller (kan opgraderes)
Sværhedsgrad
Let
Transport
Lejet bil inkluderet

Beskrivelse

Oplev det bedste af det nordlige Irland samt Nordirland.

Tag med Stay Local til Irland på en tur rundt i det det nordlige del af Irland samt Nordirland. Her vil du kunne besøge Belfast, hvor Titanic blev bygget. Du vil opleve den berømte Giant’s Causeway og opleve Derry. Der er smæk på skillingen på naturoplevelser på denne kør-selv ferie i Irland og Nordirland. Du kører selv i lejet bil, og du bestemmer selv farten eller hvor mange stop du vil have.

Destinationer: Louth, Belfast City, Giants Causeway, Derry, Donegal, Mayo og Meath.

Afrejsedatoer:

Da det er en individuel rundrejse, så er det dig der bestemmer afrejsedagen. Der kan være en afhængighed af flyafgang og tilgængelighed på overnatningstederne. Det arrangerer vi i samarbejde med dig og dine ønsker.

Alle reservationer er afhængig af tilgængelighed og kan ikke garanteres før endelig bekræftelse af reservationen.

Priser og betaling

Den nordlige klassiske tur – 8 dage / 7 nætter
Rejseperioder pr. person i delt Dbl.vær. Barn u/12 år
Januar 2023 – April 2023 5.795,- Spørg
Maj & September 2023 6.195,- Spørg
Juni 2023 – August 2023 6.695,- Spørg
Septemver 2023 6.195,- Spørg
Oktober 2023 – November 2023 5.795,- Spørg

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse og eksl. fly men inklusiv billeje (mindste bilkategori) og incl. obligatoriske forsikringer på bilen. Det er muligt at opgradere bilen til en større model samt at tilkøbe en super cover forsikring, der eliminerer selvrisikoen på ca. 2.000 EUR. Prisen er ca. 200. kr. pr. dag (afhængig af bilmodel)

Bestilling foregår ved at benytte bestillingsformularen, eller ved at sende os en mail. Så vil vi arrangere din tur i samarbejde med dig. Du kan sagtens redigere i turen i samarbejde med os, fx ved at forlænge turen.

Du vælger selv, om du vil betale det fulde beløb for rejsen med det samme eller blot et depositum på 30% af det fulde beløb. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Stay Local senest 60 dage før afrejse via bankoverførsel eller girokort. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom, den koster ca. 6,1% af rejsens pris og kan bestilles hos Stay Local sammen med købet af rejsen.

Skriv for pris på børn, solo rejsende eller andet

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller forlænge opholdet, fx. med nogle dage i Dublin.

Dag 1: Ankomst til Irland
Dag 2: Belfast City og Titannic
Dag 3: Giant’s Causeway & Derry
Dag 4: Glenveagh National Park
Dag 5: Donegal til Mayo
Dag 6: Connemara
Dag 7: Mayo til Meath
Dag 8: Dublin Afgang

Inkluderet i prisen

7 nætter i delt dobbeltværelse på lokale B&B’s (mulighed for upgrade til 3 stjernede hoteller)
7 morgenmad
Lejebil i 7 dage (lille bil, kan opgraderes)
Obligatoriske bilforsikringer (med selvrisiko)

Turen inkluderer ikke:

Flybilletter til Dublin
Rejseforsikringer
Entrebilletter til diverse attraktioner
Benzin og ekstra forsikringer til bilen (bl.a. selvrisiko eliminering)
Evt. drikkepenge
Hotelskatter
Fortæring ud over morgenmad på hotellet
Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
Drikkepenge
Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Husk

Internationalt kreditkort i førerens navn til afhentning af bilen (et Visa/Dankort er ikke et kreditkort)
Kørekort i førerens navn

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller forlænge opholdet, fx. med nogle dage i Dublin. 

Dag til Dag program

DAG 1: ANKOMST TIL IRLAND

Velkommen til Dublin lufthavn, afhent din bil og kør til hotellet i Louth området. Brug dagen til at udforske Louth, kendt som “det lille amt”. Fra River Boyne og den historiske Boyne Valley til dramatiske landskaber omkring Carlingford Lough og den bjergrige Cooley-halvø.

Inkluderet
Lejebil fra lufthavnen • Overnatning på hotel i Louth, fx det 3 stjernede Carrickdale Hotel

DAG 2: BELFAST CITY OG TITANIC

Start dagen med at køre nordpå til Belfast. Tag dig tid til at opdage Belfast og dets rige historie. Sæt bilen, og gå mod Albert Memorial Clock Tower og Operahuset, som er et af Belfasts store vartegn. Du kommer forbi rådhuset, Crown Bar, Queens University og Botanic Garden. Glem ikke at besøge Titanic Experience, der ligger i hjertet af Belfast. Attraktionen genskaber historien om verdens mest berømte skib i en ny ikonisk seks-etagers bygning lige ved siden af det historiske sted for det oprindelige skibs konstruktion.

Inkluderet
Overnatning ved Belfast, fx på Ramada By Windham

DAG 3: GIANTS CAUSEWAY & DERRY

Denne morgen kører du fra Belfast for at tage op langs Antrim-kysten, den storslåede kyst løber nordpå fra Larne og krummer sig rundt om bunden af stejle bjerge, hvorigennem Antrim dalene åbner sig mod havet. På den nordlige kyst ligger Giant’s Causeway, en imponerende basaltklippeformation, virkelig ærefrygtindgydende, og naturligvis optaget UNESCOs verdensarvsliste. Efter besøget, kører du gennem Portrush & Portstewart for at ankomme til Derry. Måske kender du Derry fra Netflix serien Derrygirls? Derry er grundlagt i det 6. århundrede af St. Columba. Derry er den næststørste by og havn i Nordirland. Derry har en tung historisk fortid og har lidt meget under vold og uro, men i dag er der fredeligt takket være de politiske forlig der er lavet gennem de sidste mange år. Det kan ses i byen, centrum er igen livligt og behageligt.

Inkluderet
Overnatning i Derry, fx på White Horse Hotel

DAG 4: GLENVEAGH NATIONAL PARK

I dag skal du retur til selve Republikken Irland, og opleve en af Irlands mest hemmelige og vilde regioner. Kør til Glenveagh National Park og brug noget tid til at udforske den, Den er beliggende ved det nordvestlige Donegal, og kerneområdet i Glenveagh National Park var tidligere en enorm privat ejendom på over 9.500 hektar. Den nuværende nationalpark omfatter nu elementer fra en anden stor ejendom og har et samlet areal på over 16.500 hektar, hvilket gør den til Irlands største.

Inkluderet
Overnatning i Donegal, fx på Mill Park Hotel

DAG 5: DONEGAL TIL MAYO

I dag slutter du dig til Wild Atlantic Way og sørg nu for at nyde landskabet ved Irlands helt egen Surf Coast. Du behøver ikke at være surfer for at nyde de betagende landskaber. Tag dig for eksempel tid til at stoppe ved Sliabh Liag, en af de højest tilgængelige havklipper i Europa, der giver en af de fineste udsigter fra den vilde Atlanterhavsvej ud over havets store vidder.
Fortsæt mod Mayo langs kysten. Dit næste stop bør være ved Downpatrick Head. Dette takkede Mayo-næs rager forbløffende 126 fod over det frådende Atlanterhav og er opkaldt efter landets skytshelgen.
Slut ved Mayo, hvor du skal overnatte.

Inkluderet
Overnatning i Mayo, fx på Hotel Balina (***)

DAG 6: CONNEMARA

Denne morgen rejser du til Galway området og besøger Connemara. Det er et område med søer og floder, moser og bjerge. Et område med små landsbyer, hvor gælisk stadig er talesproget, og hvor lidt har ændret sig siden tidernes begyndelse. Det er uden tvivl den vildeste og mest romantiske del af Irland. På dens nordlige kyst er landet hårdere og mere hemmeligt, med en spektakulær udsigt over havet og den smukke fjord i Killary Harbour, Connemara er et sandt paradis for naturelskere og dem. Det var også i Connemara de første Irske immigranter til USA stammede fra. Tilbage i 1800-tallet var området virkeligt fattigt, og kartoffelhøsten var den vigtigste indtægtskilde. Da den slog fejl, trodsede en del den farlige tur over Atlanterhavet for at prøve lykken i USA.

Inkluderet
Overnatning i Mayo, fx på Hotel Balina (***)

DAG 7: MAYO TIL MEATH

Denne morgen skal du forlade Irlands smukke vestkyst for at vende tilbage mod Dublin. På vejen bør du køre lidt væk fra alfarvej og opdage Lough Key Forest Park, en skovpark bestående af omkring 350 hektar blandede skove, en sø og en række øer. Det udgør en af de mest omfattende og maleriske skovparker i Irland. Forlad parken for at fortsætte mod Meath og Boyne Valley for den sidste nat på turen. Boyne-dalen er uden tvivl hele øens historiske region, derfor er det ikke overraskende at du kan finde de vigtigste irske monumenter her, såsom Newgrange, Knowth eller Loughcrew Cairns.

Inkluderet
Overnatning i Meath, fx på Knocks Hotel (****)

DAG 8: AFREJSE FRA DUBLIN

Kør til Dublin airport og aflever bilen.

Har du en sen afgang, så er der også tid til lidt shopping i Dublin. Du kan også forlænge rejsen, og blive et par dage i hovedstaden.

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

    Andre kiggede også disse turer

    Retreat -Levanto Italien 29. september til 2. oktober Vi skal til Levanto. Levanto er en lille by beliggende i Ligurien-regionen