Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Oplev Italien på en 7-dages rundrejse med tog

Italien med tog, 7 dage

Oplev Venedig, Pisa, Bologna, Firenze og Rom på denne rundrejse med tog i Italien.

PRIS PR. person
Fra 18.895,-
PRIS PR. person
Fra 18.895,-
Italien
Venedig, Pisa, Rom
7 dage

Oplev Italien på en 7-dags rundrejse
Tag med Stay Local på en 7-dags rundrejse med tog til Venedig, Pisa, Bologna, Firenze og Rom. Du starter i Venedig, hvor du vil udforske byen, både til lands og til vands. Derefter tager du videre mod Bologna, hvor du både vil opleve byen, og fremstillingen af pasta, samt de fantastiske madmarkeder. Turen fortsætter i Firenze, hvor du kan se både seværdighederne, og kunstmuseerne. I Pisa vil du selvfølgelig se det skæve tårn, og de andre arkitektoniske bygninger. Du vil tage et hurtigtog mod Rom for at opleve Colosseum og Forum Romanum.

Mødested: Venedig Marco Polo lufthavn
Fra
Dkk 18.895,-
Oplev Italien på en 7-dages rundrejse med tog

Dagsprogram

Fold alle ud
Dag 1: Tur Til Venedig

Turen starter i Venedig, som er en by bygget på 118 øer der er forbundet af broer og kanaler i den venetianske lagune. Byen der engang var hjemsted for et imperium, er nu kendt for dens kunst, musik og madoplevelser, som du kommer til at opleve på dit besøg.

Din turguide vil møde dig ved hotellet til et velkomstmøde klokken 18, og hvis du har lyst, har du mulighed for at gå ud for at spise aftensmad efterfølgende, for at få den første smag af det venetianske køkken. Hvis du misser mødet, vil din turguide give dig de nødvendige informationer når du ankommer.

Hvis du gerne vil have transport fra lufthavnen af, skal du ankomme til Venedig Marco Polo lufthavn (VCE). Transporten vil være en delt taxa og tager omkring 45 minutter, hvor hotellet er yderligere 5-10 minutters gang derfra.

Hvis dit fly lander tidligt på dagen, kan du selv udforske byen til fods, og fortabe dig blandt kanalerne og de smalle gader i byen, hvor du kan nyde den unikke atmosfære. Hvis det er dit først besøg i Venedig, kan du med fordel booke et par overnatninger inden turen starter, for at opleve Venedig selv.

Uanset om du ankommer i taxaen fra lufthavnen eller finder din egen vej til hotellet, skal du grundet de smalle gader, gå omkring 700 meter fra Piazzala Roma. Derfra skal du gå over broen, Ponte della Costituzione, over the ‘Grand Canal’, og fortsætte forbi Santa Lucia togstation. Derefter skal du dreje til venstre ned ad Calle de la Misericordia. Efter et par minutter vil Hotel Villa Rosa være på din højre side.

Inkluderet
Overnatning på Hotel Villa Rosa (eller noget lignende)

Forplejning
Ingen

rundrejse-italien-tog-011
Dag 2: GÅtur I Venedig

I dag skal Venedig udforskes gennem en gåtur i byen, hvor du vil se Canareggios baggader og gå fra Rialtobroen til Markspladsen, der er hjemsted til Sankt Marks Basilica som er et af de mest berømte seværdigheder i Venedig. Derefter vil du se ‘the Famous Bridge of Sighs’ og det smukke Dogepalads, før turen fortsætter med vaporetto-vandbus over vandet, til San Giorgio Maggiore klokketårn, hvor du fra fugleperspektiv kan se denne fantastiske by. Efterfølgende kan du frit fortsætte med at opdage den fortryllende by i dit eget tempo. Du kan både gøre det til fods, hvor du vil kunne slentre gennem de utallige gader og pladser, eller du kan gøre det med båd, hvor du får et dagskort af din guide til vaporettoen, og derefter kan du tage en vandbus, sejle langs kanalerne, og måske endda tage en gondoltur. Du kan nyde den afslappende tur, ved at opleve the Grand Canal, Rialtobroen, Dogepaladset og alle kunstoplevelserne i verdensklassegallerierne, såsom Gallerie dell’Accademia, Peggy Guggenheim Collection og Palazzo Ducale. Du kan også gå igennem byens håndværksbutikker, hvor du vil finde glas, læder- og papirvarer, og selvfølgelig karnevalmasker. Undervejs skal du sørge for at stoppe ved en lokal bar for at snuppe en aperitif og en cicchetti, som er lækre venetianske små retter. Nogle populære snacks der kunne blive serveret er saltet torsk på polenta, stegte kødboller, blækspruttesalat, mini-panini, samt oliven og æg.

Inkluderet
Overnatning på Hotel Villa Rosa (eller lignende)

Forplejning
Morgenmad

rundrejse-italien-tog-008
Dag 3: Oplev Bologna

Denne morgen tager vi med højhastighedstog til den historiske by, Bologna, der er hovedstaden i Emilia Romagna. Byen er kendt for dens buede porticoer, som gør det muligt at gå lange strækninger i læ. Der er over 45 kilometer arkader i byen. Bologna er også berømt for dens kulinariske traditioner, hvor den populære sauce Bolognese samt produktionen af prosciutto, mortadella og salami er en vigtig del af den lokale madindustri. Andre lokale specialiteter inkluderer tortellini serveret i bouillon, mortadella og den originale Bologna-pølse.

Du ankommer til Bologna sent på morgenen, og efter at have efterladt bagagen på hotellet, vil din guide tage dig på en kort rundvisning. Efterfølgende har du tid til at udforske byen på egen hånd. Du kan nyde udsigten over byens røde tage fra Asinelli-tårnet, der er et af ‘Duo Torri’, som er to skæve middelalderlige forsvarstårne, hvis karakteristiske omrids udviser det populære symbol af Bologna.

Sidst på dagen mødes vi igen til en demonstration af pasta-fremstilling, efterfulgt af aftensmad og et glas vin. Du vil opdage hvordan tradtionel sfoglia all’uovo laves, æltes og håndrulles, og du vil selv kunne lave og spise din egen pasta. Mens pastaen hviler, vil du blive vist hvordan fyldet for traditionel tortellini bliver lavet, og hvordan man laver andre pastaformer, såsom garganelli, strichetti og tagliatelle.

Inkluderet
Overnatning på Zanhotel Regina (eller lignende)

Forplejning
Morgenmad og aftensmad

rundrejse-italien-tog-013
Dag 4: BesØg Bolognas Madmarkeder

I dag vil du opleve Bolognas madmarkeder, der er et must for enhver madelsker. Som det første, vil du tage ud til den middelalderområdet Quadrilatero. Her kan du smage noget af det bedste streetfood i Italien, og finde alt fra frisk fisk og råvarer, til lokalt kød, oste, regionale vine, hjemmelavet pasta og frisk italiensk brød.

Derefter tager du med tog til fantastiske Firenze. Turen tager omkring 30 minutter, og du ankommer sent hen ad formiddagen. Din guide vil tage dig med ud på en rundvisning i byen, hvor du starter ved San Lorenzo markedet, før du tager videre til det travle Central Market, og derefter ind til San Lorenzo-kirken og Cappelle Medicee. Du vil kunne se en af de vigtigste bygninger i Firenze udefra, nemlig Duomo og dåbskapellet, før du tager videre til Signoria-pladsen, forbi Palazzo Vecchio og Uffizi-museet. Til sidst på rundvisningen vil du se den berømte Ponte Vecchio, der er den ældste bro i Firenze, og den eneste der ikke blev nedrevet under det tyske tilbagetog i 1944.

I løbet af eftermiddagen vil du selv have tid til at udforske Firenze i dit eget tempo. Du vil have tid til at nyde en espresso på en af de mange alfresco-cafeer, mens du ser menneskerne i byen vandre forbi dig. Du kan se alle store seværdigheder til fods i byen, som for eksempel Duomo, med dens storslåede lyserøde, hvide og grønne marmorfacade, og tage op i dens flisebelagte kuppel der viser den fantastiske by fra højden af. Du kan gå en tur langs bredden af Arno-floden, eller du kan opleve nogle af kunstmuseerne som byen bugner af. Hen af den tidlige aften, er det et perfekt tidspunkt at opleve Piazzala Michelangelo, for at få en fantastisk udsigt over byen. Hvis du ønsker at besøge det verdensberømte Uffizi-galleri, anbefaler vi at reservere billetter på forhånd, og at gøre det på dag 5, hvor du vil have mere tid.

Inkluderet
Overnatning på Hotel Ester (eller lignende)

Forplejning
Morgenmad

rundrejse-italien-tog-002
Dag 5: Se Pisas BerØmte SkÆve TÅrn

Denne morgen er der omkring en time med lokaltog til Pisa, hvor turguiden vil tage dig på en rundvisning i byen. Du vil se Campo dei Miracoli, hvor det ikoniske skæve tårn ligger, samt dåbskapellet, Duomo og Camposanta, som sammen udgør en fantastisk samling af arkitektoniske seværdigheder. Sammen med kirkerne og paladserne fuldender de det historiske centrum i byen, der alle tilhører en periode fra det 11 til 13 århundrede, hvor byen var en af middelhavets store maritime magter.

Du kan senere tage tilbage til Firenze i ro og mag, for at udforske byen yderligere.

Inkluderet
Overnatning på Hotel Ester (eller lignende)

Forplejning
Morgenmad

rundrejse-italien-tog-006
Dag 6: Hurtigtog Til Rom

Om morgenen tager du et højhastighedstog til Rom. Byen har en historie der strækker sig over 2500 år, og den er derfor pakket med ikoniske antikke steder, spændende arkitektur og kunsteriske skatte. Det er det perfekte sted at opleve ‘la dolce vita’ livsstilen; maleriske pladser, nabolagscafeer og barer, der gør det nemt at se menneskerne gå forbi dig. Du kan nemt tilbringe mange dage her, så du kan sagtens booke yderligere hotelovernatninger her, efter turen slutter.

Du starter med at sætte din bagage på hotellet, før du tager ud på en specialguidet tur af to af Rom’s mest berømte steder, nemlig Colosseum og Forum Romanum. Første stop er Colosseum, der er det største amfiteater i verden og symbol på Romerrriget. Arenaen blev bygget af den romerske kejser Vespasian, og den kunne rumme mellem 50.000 og 80.000 tilskuere, der alle blev draget af gladiatorkonkurrencerne og henrettelserne. På vej ad Via Sacra, ankommer du til Forum Romanum, skuepladsen for offentlige møder og domstole. Det var engang fyldt med butikker og markeder, og var stedet for mange af byens mest imponerende templer og monumenter. 40 meter over Forummet, ligger Palatinerhøjen, der er den mest centrale af Roms 7 høje, og bliver anset som at være byens fødested, eftersom det har været beboet siden 1000 f.Kr.

Sightseeingen slutter sent på eftermiddagen, og resten af aftenen er fri for dig til at fortsætte udforskningen af byen. Sørg for at finde tid undervejs til at slutte dig til de lokale, for at drikke en espresso på en lille gadecafé, eller nyde en lækker gelato. Hvis du ønsker at besøge Vatikanet, bør du bestille billetter på forhånd. Du kan tjekke Vatikanets hjemmeside for opdateret information om åbningstiderne.

Inkluderet
Overnatning på Hotel Madison (eller lignende)

Forplejning
Morgenmad

rundrejse-italien-tog-007
Dag 7: Afslutning I Rom

Turen slutter efter morgenmaden på hotellet i Rom.

Der er ingen aktiviteter planlagt for dagen, så du kan rejse når du vil. Hvis dit fly først afgår senere på dagen, er det muligt at have din bagage opbevaret på hotellet. Hvis du gerne vil modtage transport til lufthavnen, skal det være til Rome Fiumicino Airport (FCO) som ligger omkring 45 minutter til en time fra centrum i byen, afhængig af trafikken.

Forplejning
Morgenmad

rundrejse-italien-tog-009
Inkluderet
Fly
 • Flybillet København – Italien t/r
Hotel
 • Overnatning i de beskrevne byer, jfr. program
Udflugter
 • Tur ifølge nedenstående program
Drikkepenge / gebyrer
 • Skatter og afgifter
Generelt
 • Rundrejse med engelsktalende rejseleder
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisiko forsikring
Ikke inkluderet
Måltider
 • Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Generelt
 • Øvrige personlige udgifter
 • Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
 • Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.
 • Drikkepenge

Tider & priser

Se ankomstdato, hjemrejsedato og prisen på din drømmerejse

Oplevelser er til for at dele, se hvad vores kunder siger og viser

Gør din rejse uforglemmelig

Villa Ca di Vestro, Toscana

For det første havde huset en helt vidunderlig beliggenhed med den smukkeste udsigt ud over dalen, den lille by, olivenlunde og viadukter i det fjerne. Huset og det store område omkring huset var utroligt velplejet, vedligeholdt og rent.

Store værelser med den flotteste udsigt på 1. sal. Toscansk stil med højt til loftet og udsmykket med flotte skabe og porcelænsopsatser. Ejerne har indrettet alle rummene med stor omhu.

Et meget velfungerende køkken. Masser af potter, pander, glas og køkkenbestik / redskaber. Dejlig stor terrasse med masser af møbler at slænge sig i og nyde udsigten.. Dejligt poolområde – perfekt størrelse pool, som passer til både voksne og børn. Masser af liggestole. Igen var alt i perfekt stand.

Værterne var utroligt venlige (datteren talte godt engelsk), meget hjælpsomme og meget lette at komme i kontakt med.
Som du kan høre, har vi nydt vores to uger i fulde drag. Et sted vi varmt kan anbefale.

Samtidig vil jeg også gerne rose dig og jeres lille specialrejsebureau for super støtte på alle områder – gode rejsetips og altid lette at komme i kontakt med – vi har følt os i gode hænder hele vejen !

Susanne og Niels

Har benyttet Stay Local flere gange. Service og lokalkendskab er i top.

Rigtig god rådgivning – Man mærker tydeligt at de brænder for det.

Lars Blumensaadt

Villa Panorama, Marche

Vi har lejet en villa i Marche gennem Stay-local i sommeren 2022.

Flemming fra Stay-locals råd og vejledning før og under opholdet var meget kompetent og værdsat! Flemming skrev endda til os for at sikre sig at indtjekning i var gået godt!

Jeg vil klart anbefale Stay-local til andre, og vil også benytte dem i forbindelse med fremtidige eventyr

Niclas