Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Vietnam – Fra Nord til Syd på 9 dage

Individuel Vietnam Rundrejse – Fra Nord til Syd på 9 dage

Oplev pulserende byliv i Hanoi, spektakulær natur ved Halong Bay, Ho Chi Minh og bo på et homestay i Mekong. Du kommer helt tæt på Vietnam på denne autentiske rundrejse.

PRIS PR. person
Fra 5.495,-
PRIS PR. person
Fra 5.495,-
Vietnam
Hanoi & Ho Chi Minh
9 dage

Turen gennem Vietnam giver et væld af oplevelser af landet på nærmeste hold.

Oplev pulserende byliv og historie i Hanoi og spektakulær natur med det grønne vand og kalkstensformationerne ved Halong Bay. Herefter går turen videre til Ho Chi Minh, hvor vi skal se byen, inden vi kører til Mekong deltaet for at opleve den vietnamesiske hverdag på nærmeste hold, når vi skal bo på et homestay. Turen slutter i Ho Chi Minh.

Der er flexible afrejsedatoer på denne tur, skriv til os og få en pris på lige de datoer der passer dig.

Mødested: Hanoi Lufthavn
Fra
Dkk 5.495,-
Vietnam – Fra Nord til Syd på 9 dage

Dagsprogram

Fold alle ud
Dag 1: Ankomst Hanoi

Ved ankomst til Hanoi, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til et centralt beliggende hotel. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes.

Inkluderet
Lufthavnstransfer • Overnatning på centralt beliggende hotel 3* (kontakt os for opgradering af hotel)

Vietnam
Dag 2: Hanoi Sightseeing

Efter morgenmaden på hotellet bliver I hentet af en engelsktalende guide. I besøger Ho Chi Minhs Mausoleum. Han ligger balsameret i et glassarkofag til beundring og minde om den tidligere præsident, der kæmpede for Vietnams uafhængighed mod stormagterne. Herfra går turen videre til præsidentpaladset, der oprindeligt blev bygget til guvernøren for det dengang fransk koloniserede Indokina. I besøger Ho Chi Minhs simple pælehus, hvorfra strategierne for kampen mod Sydvietnam blev lagt og går videre ned til en af byens mest berømte pagoder “En-søjle-pagoden”, der blev grundlagt i 1049 af kong Ly Thai To. Pagoden er bygget til ære for den barmhjertige gudinde (Quan Am), der fortalte ham, at han ville få en søn og dermed en arvtager. I kører til det fredfyldte Litteratur tempel, der blev grundlagt i år 1070 af kong Le Thanh Tong til ære for Konfucius. Seks år senere blev Vietnams første universitet bygget bagved Templet. Med en eksamen herfra kunne de dygtigste se frem til et liv som mandariner for kongen.

Om eftermiddagen kører I til den smukke West Lake og den fredsfyldte Tran Quoc pagode fra 1639. Turen går videre til Det Etnografiske Museum, hvor I kommer til at lære lidt om de 54 forskellige etniske gruppe i Vietnam. I slutter af med at besøg Hoan Kiem lake og en kort gåtur i hovedstadens livlige gamle kvarter og ender ved hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Inkluderet
Engelsktalende guide • Tur som beskrevet • Overnatning på centralt beliggende hotel 3* (kontakt os for opgradering af hotel)

Forplejning
Morgenmad • Frokost

Ho Chi Minh Mausoleum
Dag 3: Hanoi Til Halong Bay

Efter morgenmaden forlader I Hanoi og kører til lufthavnen for at flyve til Saigon. Ved ankomst bliver I hentet og kørt til hotellet.

Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 indtil 1975. Og med sine ca. 10 millioner indbyggere er Saigon Vietnam største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. Saigon er en moderne og smart by med mange højhuse, der summer af liv næsen hele døgnet.

Inkluderet
Lufthavnstransfers • Overnatning på centralt beliggende hotel 3* (kontakt os for opgradering af hotel)

Forplejning
Morgenmad

Halong Bay, Vietnam
Dag 4: Halong Bay Til Hanoi

For de friske er der mulighed for at springe i vandet og tage sig en lille svømmetur fra morgenstunden af. Imens I nyder morgenmad, sejler båden videre. Undervejs besøger I en af de 3 mest imponerende grotter i område (Sung Sot, Thien Cung eller Dau Go), I får mulighed for – via trapper – at gå op på toppen af grotten, hvorfra I har en fantastisk udsigt over bugten. Herefter har I mulighed for deltage i en cooking class, og I spiser frokost ombord, inden båden sejler vi tilbage til Halong City. Herfra kører I med bus tilbage til Hanoi, hvor I ankommer ca. kl. 17.00.

Inkluderet
Transport • Engelsktalende guide •  Ture som beskrevet • Overnatning på centralt beliggende hotel 3* (kontakt os for opgradering af hotel)

Forplejning
Morgenmad • Frokost

vietnam-2145504_1920
Dag 5: Hanoi Til Ho Chi Minh/saigon

Efter morgenmaden forlader I Hanoi og kører til lufthavnen for at flyve til Saigon. Ved ankomst bliver I hentet og kørt til hotellet.

Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 indtil 1975. Og med sine ca. 10 millioner indbyggere er Saigon Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. Saigon er en moderne og smart by med mange højhuse, der summer af liv næsen hele døgnet.

Inkluderet
Lufthavnstransfers • Overnatning på centralt beliggende hotel 3* (kontakt os for opgradering af hotel)

Forplejning
Morgenmad

Saigon-Vietnam
Dag 6: Saigon / Ho Chi Minh Til An Binh Island

Efter morgenmaden tager I på byrundtur. I besøger blandt andet Uafhængighedspaladset, det tidligere præsidentpalads for den sydvietnamesiske præsident. Det var her en nordvietnamesisk tank den 30. april 1975 kørte gennem gitterporten, og Viet Cong afsatte Sydvietnams præsident. I lægger vejen forbi det gamle Posthus og Notre Dame katedralen. Efter frokost kører I til byens største marked, Ben Thanh marked. I slutter turen med at besøge en virksomhed, der fremstiller lakarbejde. Midt på eftermiddagen kører I til Mekongområdet. Området er Vietnams riskammer, hvor man høster ris 2-3 gange om året.

I overnatter under rene (seng med madras, håndklæde, varmt brusebad osv.), men simple forhold i et traditionelt vietnamesisk hjem på An Binh Island.

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning på An Binh Island Homestay

Forplejning
Morgenmad • Frokost (nationalretten – Pho)

Anbinh Island
Dag 7: An Binh Island

Vietnam er kendt for et smagfuldt og varieret køkken, og i dag står den på madlavningskursus med ms Dao som kokkeinstruktør. Efter morgenmaden går I sammen med Ms Dao på det lokale marked og får en introduktion til nogle af de ingredienser, som anvendes i vietnamesisk mad, bl.a. fiskesovsen (Nuoc mam) som bruges i stort set al madlavning. Efter markedsbesøget sejler I ned ad den travle Mekong flod og ind i de mindre kanaler (der er mulighed for at sejle med robåde, som er helt special oplevelse), hvor vi kommer tæt på landsbyens og bøndernes hverdagsliv. I besøger flere små familieforetagender, der producerer bl.a. kokos-slik og popkorn, der lavet af ris. I oplever også Mekong flodens flydende markeder med husbåde og longtailbåde fyldt med friske og farvestrålende frugter og grøntsager.

Om aften vil Ms Dao og familien lære jer at lave et par vietnamesiske retter, som I spiser bagefter.

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning på An Binh Island Homestay

Forplejning
Morgenmad • Aftensmad

Ho Chi Minh City marked
Dag 8: An Binh Island Til Saigon / Ho Chi Minh

Efter morgenmaden sætter I jer på cyklerne og kører på opdagelse på An Binh Island.

Glade smil og vinkende børn er hyppige syn her i området, og en cykeltur er den helt rigtige måde at komme tæt på livet i Mekong-deltaet. Midt på formiddagen siger I fravel til familien og kører tilbage til Saigon.

Inkluderet
Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Transport • Overnatning på centralt beliggende hotel 3* (kontakt os for opgradering af hotel)

Forplejning
Morgenmad

Mekong Floden
Dag 9: Afrejse Saigon / Ho Chi Minh

Dagen er til fri disposition, til vi henter jer og kører jer i lufthavnen.

I har mulighed for at forlænge turen, fx med en badeferie. Kontakt os for nærmere detaljer.

Inkluderet
Lufthavnstransfer

Forplejning
Morgenmad

Ho Chi Minh City
Inkluderet
Transport
 • Transfers
Hotel
 • Hotelovernatninger incl morgenmad som specificeret i dag til dag programmet
Måltider
 • Måltider som angivet i dag til dag programmet
Generelt
 • Engelsktalende guide
Ikke inkluderet
Fly
 • Flybilletter retur Danmark-Vietnam
 • Indenrigsflybilletter i Vietnam
Drikkepenge / gebyrer
 • Visum (kun nødvendigt ved ophold i Vietnam over 15 dage)
 • Eventuelle helligdagstillæg på hotellerne
 • Eventuelle turistafgifter på hotellerne
Måltider
 • Måltider og drikkevarer udover dem nævnt i programmet
Generelt
 • Afbestillings-forsikring & Rejseforsikring (valgfrit)
 • Drikkepenge
 • Alt der ikke specifikt er nævnt ovenfor.

Tider & priser

Se ankomstdato, hjemrejsedato og prisen på din drømmerejse

Oplevelser er til for at dele, se hvad vores kunder siger og viser

Gør din rejse uforglemmelig

Villa Ca di Vestro, Toscana

For det første havde huset en helt vidunderlig beliggenhed med den smukkeste udsigt ud over dalen, den lille by, olivenlunde og viadukter i det fjerne. Huset og det store område omkring huset var utroligt velplejet, vedligeholdt og rent.

Store værelser med den flotteste udsigt på 1. sal. Toscansk stil med højt til loftet og udsmykket med flotte skabe og porcelænsopsatser. Ejerne har indrettet alle rummene med stor omhu.

Et meget velfungerende køkken. Masser af potter, pander, glas og køkkenbestik / redskaber. Dejlig stor terrasse med masser af møbler at slænge sig i og nyde udsigten.. Dejligt poolområde – perfekt størrelse pool, som passer til både voksne og børn. Masser af liggestole. Igen var alt i perfekt stand.

Værterne var utroligt venlige (datteren talte godt engelsk), meget hjælpsomme og meget lette at komme i kontakt med.
Som du kan høre, har vi nydt vores to uger i fulde drag. Et sted vi varmt kan anbefale.

Samtidig vil jeg også gerne rose dig og jeres lille specialrejsebureau for super støtte på alle områder – gode rejsetips og altid lette at komme i kontakt med – vi har følt os i gode hænder hele vejen !

Susanne og Niels

Har benyttet Stay Local flere gange. Service og lokalkendskab er i top.

Rigtig god rådgivning – Man mærker tydeligt at de brænder for det.

Lars Blumensaadt

Villa Panorama, Marche

Vi har lejet en villa i Marche gennem Stay-local i sommeren 2022.

Flemming fra Stay-locals råd og vejledning før og under opholdet var meget kompetent og værdsat! Flemming skrev endda til os for at sikre sig at indtjekning i var gået godt!

Jeg vil klart anbefale Stay-local til andre, og vil også benytte dem i forbindelse med fremtidige eventyr

Niclas