Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo la Collinella – Montaione

I hjertet af Toscana, ved byen Montaione tilbyder Agriturismo la Collinella en ferie i afslapningens tegn.

Gården er ideel til børnefamilierne, da stedet har en kæmpe stor grund med græsplæne, pinjelunde og swimmingpools til både børn- og voksne.

Agriturismo la Collinella kan næppe ligge mere centralt i Toscana. Du har omkring 3 km. til den lille hyggelige middelalderby Montaione. Du bor ikke langt fra de kendte Toscanske byer som Firenze, Pisa og San Gimignano i den centrale Toscana.

Stor grund og børnepool

Her er ialt 14 lejligheder af varierende størrelse. Alle lejligheder har deres egen lille have med bord og stole samt en grill. Lejlighederne der har en 1. sal har endvidere også en stor balkon. Husene ligger i 3 klynger på området med græsplæner og pinjelunde og hele området er indhegnet, så i kan roligt lade børnene løbe omkring. Poolen er stor (16 x 8 meter) og en separat børnepool. læner og pinjelunde, som er fuldkommen indhegnet, hvilket gør stedet til et oplagt valg for børnefamilier.

På Agriturismo La Collinella oplever du virkelig det søde liv midt i det smukke landskab i Toscana. Stedet har en fantastisk ro og fred der mellem cypresserne og vinmarkerne. Når du er klar til et afbræk, ligger Montaione kun omkring 3 km væk, og her er der flere restauranter og butikker og et ugentligt marked.

Lejlighederne på Agriturismo la Collinella

Alle lejlighederne er spartansk indrettet og har stue og et køkkenhjørne med 4 blus, miniovn, køleskab og kaffemaskine (samt opvaskemaskine for lejligheder med to badeværelser) og satellitfjernsyn. Hver lejlighedshave har også et privat oplyst og fuldt møbleret udendørs havepavillon. Her er mulighed for trådløs internetadgang i fællesområderne og nærmeste tennisbane er blot 200 meter væk.

For de fleste vil det ikke være noget der er væsentligt, men vi gør dog opmærksom på at der står en højspændingsmast på nabogrunden. Den står ca. 50 meter fra den nærmeste lejligheds have og ca. 100 meget fra poolen. Så ved du det.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 - 21/8 2021
Resten af året min. 5-7 nætter, fri ankomstdag

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Opvarming
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 100 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 50 – 80 € afhængig af lejlighedstype
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

  • Børnepool
  • Kaffemaskine
  • Køleskab
  • Max. 3 km til (lille) by
  • Parkering
  • Satellit-tv
  • Tennisbane
  • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo