Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo La Piazzetta – San Gimignano

Lækker vingård centralt i Toscana, tæt på både Pisa og Firenze

Du bor midt i det centrale Toscana, på en udsøgt lille vingård, der har 4 hyggelige og velindrettede lejligheder.

pris pr. nat
Fra 1548,-
pris pr. nat
Fra 1548,-

Tilgængelige Boliger

Il Cedro (4 sovepladser)

Max gæster 4

3 værelses lejligheden er ca. 95 kvm. og består af et køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, en stue samt et badeværelse. Udenfor er der en privat have med bord og stole, parasol og grill, så maden kan nydes udenfor. Der er vaskemaskine der er delt med lejligheden Pesco.

Lejligheden er ca. 95 kvm. og består af et køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, en stue samt et badeværelse. Udenfor er der en stor terrasse med bord og stole så maden kan nydes udenfor. Der er vaskemaskine der er delt med lejligheden Il Cedro.

Ciliegio (4 sovepladser)

Max gæster 4

3 værelses lejligheden er ca. 85 kvm og består af et køkken, 2 soveværelser, et badeværelse, en stue samt et badeværelse. Der er desuden en vaskemaskine. Udenfor er der en lille møbleret terrasse med et bord og stole samt parasol og grill så maden kan nydes udenfor. Lejligheden ligger på 1. sal.

3 værelses lejligheden er ca. 85 kvm og består af et køkken, 2 soveværelser, et badeværelse, en stue samt et badeværelse. Udenfor er der en terrasse med bord og stole så maden kan nydes udenfor. Lejligheden ligger på 1. sal.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Centralt i Toscana

 • Lækker 4 stjernet agriturismo

 • Stor smuk have med fantastisk udsigt

Beskrivelse af Agriturismo La Piazzetta – San Gimignano

Den hyggelige lille agriturismo “La Piazzetta” ligger omgivet af skove og marker, tæt på Via Francigena, kun 6 km. fra den vigtige middelalderby San Gimignano. Det er oprindeligt en lille landsby bestående af hovedvillaen og nogle staldbygninger, hvor en del af dem er renoveret og omdannet til komfortable lejligheder med selvstændige indgange.

Forvent noget af det mest optimale Toscana kan tilbyde. Brugeranmeldelserne er i top og utvetydige. Du bor virkeligt centralt mellem Pisa, Firenze og lige nord for San Gimignano. Det kan nærmest ikke være meget bedre i Toscana. Udsigten fra vingården er fantastisk. Der er en stor, smuk have og en lækker swimmingpool. Marco, ejeren af La Piazetta er meget venlig og hjælpsom og du skal bare spørge hvis der er noget du har brug for hjælp til.

Den vigtige middelalderby med de mange tårne San Gimignano er lige i nærheden, ca. 6 km væk, og Volterra er ca. 45 minutters kørsel væk, Siena næsten en times kørsel væk. Du skal dog også til San Gimignano for at finde de lokale restauranter, men her er der til gengæld så også en del at vælge imellem.

Indretningen af lejlighederne på Piazzetta

Lejlighederne er velindrettede og med god stil, et lækkert køkken, og dertil en stue og soveværelse. Alle lejligheder er individuelt indrettede og hver enkelt lejlighed er beskrevet herover.

Check ind / ud

15:00 - 19:00 / Inden 10:00

Skiftedag

Fri skiftedag, min. 5 nætter
Det er muligt at overnatte ned til max 2 nætter mod en højere pris pr. nat. Kontakt os for detaljer.

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Slutrengøring

Betales lokalt

Opvarmning
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.