Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Le Mimose – Imperia

Lidt bagved Imperia, et par km oppe i bjergene, ligger Agriturismo Le Mimose med en smuk udsigt over bjergene og havet i det fjerne.

Til gengæld bliver du belønnet af den smukkeste udsigt, og et lille hyggeligt og personligt sted, som giver de perfekte rammer om en hyggelig familieferie
Tilbud på forårsferie - se herunder

total pris
Fra 375,-
total pris
Fra 375,-

Tilgængelige Boliger

4-værelses lejlighed

Max gæster 6

4 værelses lejlighed til 6 personer på ca. 50 kvm. Den indeholder 3 soveværelser med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge. 2 badeværelser, opholdsstue med tekøkken.

3-værelses lejlighed

Max gæster 6

3 værelses lejlighed til 6 personer på ca. 42 kvm. Den indeholder et badeværelse, opholdsstue med sovesofa (køjeseng) og tekøkken, 1 soveværelse med dobbeltseng, og et andet lille soveværelse med 2 enkeltsenge. Der er lidt forskellige variationer i leglighedernes udformning og udstyr. Nogle af lejlighederne har også en lille soveværelse uden vindue.

2-værelses lejlighed

Max gæster 4

2-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 28 kvm. Der indeholder badeværelse, opholdsstue med mulighed for dobbelt sovesofa og tekøkken, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er nogle af lejlighederne der har en køjeseng i dobbeltværelset. Nogle lejligheder har ikke vindue i soveværelset.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Kun 1 km til stranden

 • Personlig service

 • Pool og hyggelig stemning

Beskrivelse af Agriturismo Le Mimose – Imperia

Lidt bagved Imperia, et par km oppe i bjergene, ligger Agriturismo Le Mimose med en smuk udsigt over bjergene og havet i det fjerne.

I baglandet af Imperia, kun ca. 3 km fra havet på et lille bjerg, ligger Agriturismo le Mimose. Her blandt oliventræerne og mimoserne ligger der to bygninger med ca. 50 meter mellem hinanden, fælles pool og kun 10 lejligheder ialt.

Det vil være en god ide at tage bilen med. Der er stejlt på den lille asfaltvej der fører herop fra Imperia. Der er omkring 3 km. ned til havet og stranden, ca. 1,5 km. til det nærmeste supermarked og nogenlunde samme afstand til nærmeste restaurant. Selvom det lyder lidt remote, så får du fuld valuta for udsigten og roen væk fra byens larm og stress.

Der er masser af udflugtsmuligheder her i Ligurien – strækningen kaldes også den Italienske Riveria, og naturligvis har du en lang række strande, kun adskilt af bjergene der af og til når helt ned til havet. En perlerække af hyggelige byer, mange med et ældre autentisk centrum med masser af restauranter og barer. Du kan enten køre vestpå og ramme San Remo, Frankrig, Monaco og Nice eller østpå mod Genova og de hyggelige små byder på østsiden af Genova.

Indretningen af lejlighederne på Agriturismo Le Mimose

Der er tre typer af lejligheder, alle i sim egen form, da bygningerne er af ældre dato.

En to-værelses lejlighed til 4 personer på ca. 28 kvm. Der indeholder badeværelse, opholdsstue med mulighed for dobbelt sovesofa og tekøkken, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er nogle af lejlighederne der har en køjeseng i dobbeltværelset. Der er også to lejligheder, hvor soveværelset ikke har et vindue.

Der er en tre-værelses lejlighed til 6 personer på ca. 42 kvm. Den indeholder et badeværelse, opholdsstue med sovesofa (køjeseng) og tekøkken, 1 soveværelse med dobbeltseng, og et andet lille soveværelse med 2 enkeltsenge. Der er lidt forskellige variationer i leglighedernes udformning og udstyr. Nogle af lejlighederne har også en lille soveværelse uden vindue.

Endelig en fire-værelses lejlighed til 6 personer på ca. 50 kvm. Den indeholder 3 soveværelser med dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge. 2 badeværelser, opholdsstue med tekøkken.

Bemærk, soveværelserne er faktisk ret små, det ses også af kvm størrelserne af lejlighederne. Det mest af opholdet foregår jo også udenfor, og der er et privat område til hver lejlighed (ikke afskærmet).

20% rabat på forårsferie:

Book et ophold i perioden

12.03-06.04
11.04-21.04
25.04-28.04 og
01.05-12.05

og få 20% rabat på din bestilling. Rabatten fratrækkes ved endelig bekræftelse.

Skiftedag

Fri ankomstdag, og min 4 nætter juli - august
resten af året min 2. nætter.

Check-ind / Check-ud

Kl. 15-19:30 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

El/gas/vand
Wi-Fi (fællesområder)
Mindre kæledyr (skal bestilles – max 1)
Babyseng og høj stol (skal bestilles – max 1)
Parkering

Betales lokalt

Depositum 100 € (returneres ved afrejse)
Babyseng og høj stol 10 € pr. stk. pr. dag (skal bestilles)
Vaskemaskine
Strandservice 20 € pr. dag.

Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Via Pacialla 21-23, 18100 Imperia - IM

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Casa Aurora – Genova
  Ligurien Italien

  Villa Casa Aurora
  Casa Aurora er en ejendom med flere niveauer, der følger den typiske liguriske arkitektoniske stil. Faktisk er den karakteriseret ved
  Pris pr. nat fra
  375,-

  Agriturismo Le Mimose – Imperia
  Ligurien Italien

  Lidt bagved Imperia, et par km oppe i bjergene, ligger Agriturismo Le Mimose med en smuk udsigt over bjergene og