Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo le Querciole – Casciana Terme

Vidunderlig udsigt, aircondition, pool, børnepool og gangafstand til en lille by med spise- og indkøbsmuligheder. Behøver vi at sige mere, end velkommen til Agriturismo le Querciole?

Agriturismo le Quercioles jorder strækker sig ud over 9 hektar, som er beplantet med vinmarker, olivenlunde og frugttræer.

total pris
Fra 617,-
total pris
Fra 617,-

Tilgængelige Boliger

Treværelseslejligheden Fragola (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er 65 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (om ønsket kan de samles til dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har eget område med bord og stole i haven.

Treværelseslejligheden Pesca (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er 65 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (om ønsket kan de samles til dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole foran indgangen.

Toværelseslejligheden Ciliegia (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 50 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har eget område med bord og stole i haven.

Toværelseslejligheden Uva (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 50 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole foran indgangen.

Toværelseslejligheden Fico (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 50 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole foran indgangen.

Toværelseslejligheden Limone (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 50 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole foran indgangen.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Supervelholdt agriturismo

 • Kort gåtur til hyggelig by

 • Ekstra lækkert poolområde

Beskrivelse af Agriturismo le Querciole – Casciana Terme

Vidunderlig udsigt, aircondition, pool, børnepool og gangafstand til en lille by med spise- og indkøbsmuligheder. Behøver vi at sige mere, end velkommen til Agriturismo le Querciole?

Agriturismo le Quercioles jorder strækker sig ud over 9 hektar, som er beplantet med vinmarker, olivenlunde og frugttræer. Med disse afgrøder laver Gianluigi og hans søn Matteo forskellige vine, marmelader og ikke mindst en prægtig olivenolie. De har også høns, ænder, kaniner og heste. Du bor med andre ord på en rigtig gård, og du bør sørge for at få en smagning af produkterne under opholdet.

Lejlighederne på Agriturismo le Querciole

Der findes få steder som Agriturismo le Querciole, hvis største fejl er, at den er så populær, at det kan være svært at få plads. Den gamle gårds oprindelige hovedbygning er blevet udvidet med en tilbygning, hvor der tidligere har været vinkælder, men nu huser to af gårdens seks lejligheder. Alle lejlighederne har privat område i det fri med bord og stole, de er også alle udstyret med aircondition.

Poolområde med masser af udsigt

Lejlighederne er absolut gode, men haven og poolen (15 x 8 meter, 120-220 cm dyb, plus børnepool med en dybde af kun 35 cm) er vindunderlige. Det er svært på billeder at gengive, hvor smukt holdt haven altid er, og det er tæt på umuligt at tage et billede, som yder udsigten fra poolområdet retfærdighed. Sæt dig ned med en flaske af husets vin, og du får svært ved at løsrive dig før efter solnedgang.

Hyggelig by med gode spisemuligheder

Kurbyen Casciana Terme ligger en lille spadseretur væk. Mere præcist har du 1200 meters gang til byens lille supermarked og 1400 meter til den hyggelige restaurant Il Merlo (en ud af fem i byen). Italienere foretrækker at tage bilen, hvis de skal længere end et par hundrede meter, men vi andre sætter stor pris på at kunne gå hjem efter en god middag eller at slentre ind med børnene for at købe en is.

Min personlige mening om Agriturismo le Querciole

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg gennem årene har overnattet på Agriturismo le Querciole, og jeg har ikke ét ondt ord at sige om gården, tværtimod. Der er aldrig en finger at sætte på noget som helst, selv ikke når jeg kommer uden for sæsonen. Udsigten kan jeg kun drømme mig tilbage til, den er selv for Toscana usædvanlig smuk.

Lino

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: maj-august
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

16-20:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 45-55 € per lejlighed
Ekstra rengøring 30 € pr. dag
Barneseng: 4 € per dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per dag
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk