Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Montalbino – Montespertoli

Den perfekte agriturismo giver dig alt på én gang

Her er smukke omgivelser, gode lejligheder, pool og børnepool, dejlig restaurant og masser af søde dyr. Det er svært ikke at blive begejstret over Agriturismo Montalbino

total pris
Fra 788,-
total pris
Fra 788,-

Tilgængelige Boliger

Seksværelseslejligheden Orciaia (10 sovepladser)

Max gæster 10

Seksværelseslejligheden Orciaia (10 sovepladser) er 220 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen finder du en meget stor stue (opdelt i to afdelinger) med flere borde, sofaer, lænestole, en sovesofa samt stor pejs, et separat køkken og et badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, et soveværelse med dobbeltseng, enkeltseng og eget badeværelse, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med enkeltseng; disse to sidste deles om et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har stor overdækket terrasse med bord og stole foran indgangen.

Fireværelseslejligheden Granaio (7 sovepladser)

Max gæster 7

Fireværelseslejligheden Granaio (7 sovepladser) er 120 m² stor og ligger på første sal. Lejligheden består af yderst rummeligt køkken-alrum med langbord i marmor, to sofaer og pejs, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med enkeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har haveplads med bord og stole neden for trappen.

Fireværelseslejligheden Legnaia (6 sovepladser)

Max gæster 6

Fireværelseslejligheden Legnaia (6 sovepladser) er 95 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der et typisk toscansk spisekøkken med pejs og sofa, et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har haveplads med bord og stole ved indgangen i stueetagen.

Treværelseslejligheden Fienile (4 sovepladser)

Max gæster 4

Treværelseslejligheden Fienile (4 sovepladser) er i grunden et selvstændigt hus på 90 m². Huset ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor du finder åbent køkken en suite med spisestuen, opholdsstue med pejs samt badeværelse med toilet og bruser. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Huset har have med bord og stole. Huset er udstyret med aircondition.

Treværelseslejligheden Porcilaia (4 sovepladser)

Max gæster 4

Treværelseslejligheden Porcilaia (4 sovepladser) er 80 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af meget lys stue med pejs, separat køkken, soveværelse med dobbeltseng og lille badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge og et rummeligt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen have med bord og stole. Lejligheden er udstyret med aircondition.

Treværelseslejligheden Stalle (4 sovepladser)

Max gæster 4

Treværelseslejligheden Stalle (4 sovepladser) er 65 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt et stort badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har egen terrasse med bord og stole.

Toværelseslejligheden Glicine (4 sovepladser)

Max gæster 4

Toværelseslejligheden Glicine (4 sovepladser) er 60 m² stor og ligger i en høj stueetage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og hems med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat have med bord og stole. Lejligheden er udstyret med aircondition.

Toværelseslejligheden Tinaia (3 sovepladser)

Max gæster 3

Toværelseslejligheden Tinaia (3 sovepladser) er 55 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og rummeligt badeværelse med badekar, toilet og bruser. Lejligheden har bord og stole på græsset ud for stuen.

Etværelseslejligheden Casina (2 sovepladser)

Max gæster 2

Etværelseslejligheden Casina (2 sovepladser) er i grunden et lille selvstændigt hus på 22 m² af nyere opførsel beliggende mellem oliventræerne omkring 150 meter fra de andre lejligheder. Her er stue med køkkenhjørne med komfur, mikrobølgeovn og køleskab, soveområde adskilt fra stuen af et gardin samt badeværelse med toilet og brusekabine. Foran indgangen har huset en overdækket terrasse og desuden en lille have med bord og stole. Huset er udstyret med aircondition.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget børnevenligt

 • Glimrende restaurant

 • Fantastisk udsigt

Beskrivelse af Agriturismo Montalbino – Montespertoli

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag
Ophold fra 4-6 nætter er muligt mod mindre tillægspris udenfor højsæsonen

Check-ind / check-ud

15-19.00 / inden 10.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 4 € per dag pr. stk. (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 4 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Grill
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Pejs
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk