Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo San Lorenzo – Buonconvento

Hold din ferie oppe på toppen af en toscansk bakke og oplev den smukke toscanske natur

Den gamle bondegård, i dag omdannet til en hyggelig Agriturismo er omgivet af det grønne og stille landlige Toscana i en pragtfuld natur, rig på historie, kunst og traditioner

total pris
Fra 593,-
total pris
Fra 593,-

Tilgængelige Boliger

Lejlighed nr. 13

Max gæster 2

Lejlighed n. 13 stueetage (48 kvm) – 2 personer, Stue med tekøkken (komfur, køleskab og ovn), et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og badekar. Lejligheden kan udvides med et værelse, idet hotelværelset der ligger ved siden af, kan kobles ind på denne lejlighed.

Lejlighed nr. 12

Max gæster 4

Lejlighed nr. 12 (65 kvm) – stueetagen, 2+2 personer. Køkken med komfur, køleskab og ovn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser udstyret til handicappede, en stue med sovesofa til to personer og et andet badeværelse med bruser

Lejlighed nr. 7

Max gæster 4

Lejlighed n. 7 (70 kvm) – stueetagen, 4 personer. Stue med tekøkken (komfur, køleskab og ovn), to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser udstyret til handicappede.

Dør, der kommunikerer med n. 3.

Lejlighed nr. 3

Max gæster 4

Lejlighed nr. 3 (70 kvm) – stueetage, 4 personer. Spisestue med køkkenhjørne (komfur, køleskab, ovn), to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser egnet for handicappede. En dør kommunikerer med n. 7.

Lejlighed nr. 9

Max gæster 2

Lejlighed n. 9 (50 kvm) – stueetage, 2 personer. Stue med tekøkken (komfur, køleskab og ovn) og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Dør i stuen kommunikeret med n. 8.

Lejlighed nr. 8

Max gæster 2

Lejlighed n. 8 (36 kvm) – stueetage, 2 personer. Stue med tekøkken (komfur, køleskab og ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Dør i stuen kommunikeret med n. 9.

Lejlighed nr. 1

Max gæster 2

Lejlighed n. 1 (40 kvm) – første sal, stue med tekøkken (komfur, køleskab og ovn), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Dør i stuen kommunikeret med n. 6, som kan bestilles samlet.

Lejlighed nr. 2

Max gæster 4

Lejlighed n. 2 (74 kvm) – stueetagen, 4 personer. Rummelig stue med buer og med tekøkken (komfur, køleskab og ovn), to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med bruser.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Lækker solterrasse med stor pool

 • Paniramish udsigt

 • Engelsttalende personale

Beskrivelse af Agriturismo San Lorenzo – Buonconvento

Agriturismo San Lorenzo er en karakteristisk Toscansk landsby bygget i store kampesten. Udforsk det magiske toscanske landskab, her med panoramaudsigt og en god udendørs pool.

Agriturismo San Lorenzo, ligger smukt i de maleriske bakker i området omkring Senesi Crests og ca 5 km fra byen Buonconvento. De nærmeste butikker og restauranter ligger i Buonconvento. Derudover er der café, bar og restaurant i Ponte d’Arabia, ca. 4 km væk.

Gården består af tre bygninger, hvoraf den ældste går tilbage til 1700-tallet.Der er i alt 13 lejligheder med selvstændige indgange og private haver med borde og stole. Der er en stor pool (6 x 12 meter, 80-180 cm dyb) og en rund børnepool, 70-80 cm dyb. Der er også legeplads og parkering.
San Lorenzo når du ad en smuk grusvej, hvorpå du kan komme igennem med alle typer af biler, dog med nedsat hastighed.

Når du bor på landet, kan du tage på smukke vandreture, smukke cykelture eller tage rundt i omgivelserne på hesteryg. Der er flere ruter i området, og hvis du ikke har din egen cykel, kan cykler lejes. Der er også bordtennis til hjemmeaktiviteter, du kan finde ud af mere information om ridning fra receptionen, som altid er klar til at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for.

Der er utallige turistattraktioner at se og opleve i Toscana. Da du bor syd for Siena, har du hele området Crete Senesi for dine fødder, en storslået region med fantastiske bakker, der danner et patchwork af farver. Som med Siena kan du besøge Pienza, San Quirico d’Orcia, Montalcino og Montepulciano, for at nævne det indlysende.

Indretningen af lejlighederne på San Lorenzo

Der er tre bygninger på San Lorenzo, Strutture Centrale, er den centrale bygning der har de første 7 lejligheder. Den anden bygning, der ligger på den anden side af gårdspladsen, har yderligere 4 lejligheder samt et hotel værelse, og den tredje bygning er en mindre bygning tæt på den centrale bygning, der ummer 2 lejligheder (nr 3 og nr. 7). Uanset hvor du bor, så bor du godt her.

Der er aircondition i alle lejligheder. Alle lejligheder har et antal soveværelser, en sovesofa samt badeværelse og køkken. lejlighederne er alle holdt i samme rustikke stil, nogle har stenvægge andre trævægge.

Der er Wi-Fi , pool, solterrasse ved poolen og en smuk udsigt.

Skiftedag

Lørdag-lørdag

Check-ind / check-ud

17:00 - 19:30 / afrejse senest kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Mindre kæledyr (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring (obligatorisk) 80-100 € (afhænger af lejlighed)
Barneseng: 3 € per dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med