Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casato Licitra – Ragusa

Casato Licitra er beliggende dybt ude på landet i det sødøstlige hjørne af Sicilien.

Her ånder alt fred og idyl, og er du til fordybelse, kultur og god mad, er dette et oplagt stop på rundturen på Sicilien.

pris pr. nat
Fra 639,-
pris pr. nat
Fra 639,-

Tilgængelige Boliger

Suite (2-4 sovepladser)

Max gæster 2

Lækker suite udført i moderne materialer. Suiten er opdelt så der er en sengeafdeling med en dobbeltseng og en opholdsafdeling med en sofagruppe. Dertil badeværelse med hårtørrer og bruser, aircondition eller varme, Tv og Wi-Fi. Det er muligt at tilkøbe 2 ekstrasenge til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Charmerende værelse i moderne stil. Værelset er udstyret med en dobbeltseng og en opholdsafdeling. Dertil badeværelse med hårtørrer og badekar med jacuzzi funktion, aircondition eller varme, Tv og Wi-Fi. Det er muligt at tilkøbe en ekstraseng til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Charmerende værelse udført i træ og sten. Superiorværelset er opdelt så der er en sengeafdeling med en dobbeltseng og en opholdsafdeling med en sofa samt en lille veranda. Dertil badeværelse med hårtørrer og bruser, aircondition eller varme, Tv, Wi-Fi. Det er muligt at tilkøbe en ekstraseng til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Værelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Elegant og komfortabelt dobbeltværelse. Værelset er udstyret med dobbelt- eller twinsenge (skriv jeres preference ved bestillingen, så gør vi hvad vi kan for at få den rigite sengetype), badeværelse med hårtørrer og bruser, aircondition eller varme, Tv, Wi-Fi. På nogle af værelserne er der en lille veranda. Det er muligt at tilkøbe en ekstraseng til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Landlig fred

 • God restaurant

 • Søde værter

Beskrivelse af Casato Licitra – Ragusa

Skiftedag

Minimum 1-2 nætter afhængig af periode

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Aircondition
Wi-Fi
Babyseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Villa Papeda – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Papeda, Sicily
  Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske

  Villa Il Cavaliere – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Il Cavaliere - Sicily
  Den store naturlige atmosfære vil byde på unikke og uforglemmelige visuelle og lugtefornemmelser. Hvert øjeblik på dagen vil indeholde uventede