Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Casato Licitra – Ragusa

Casato Licitra er beliggende dybt ude på landet i det sødøstlige hjørne af Sicilien.

Her ånder alt fred og idyl, og er du til fordybelse, kultur og god mad, er dette et oplagt stop på rundturen på Sicilien.

total pris
Fra 639,-
total pris
Fra 639,-

Tilgængelige Boliger

Suite (2-4 sovepladser)

Max gæster 2

Lækker suite udført i moderne materialer. Suiten er opdelt så der er en sengeafdeling med en dobbeltseng og en opholdsafdeling med en sofagruppe. Dertil badeværelse med hårtørrer og bruser, aircondition eller varme, Tv og Wi-Fi. Det er muligt at tilkøbe 2 ekstrasenge til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Deluxe værelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Charmerende værelse i moderne stil. Værelset er udstyret med en dobbeltseng og en opholdsafdeling. Dertil badeværelse med hårtørrer og badekar med jacuzzi funktion, aircondition eller varme, Tv og Wi-Fi. Det er muligt at tilkøbe en ekstraseng til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Superiorværelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Charmerende værelse udført i træ og sten. Superiorværelset er opdelt så der er en sengeafdeling med en dobbeltseng og en opholdsafdeling med en sofa samt en lille veranda. Dertil badeværelse med hårtørrer og bruser, aircondition eller varme, Tv, Wi-Fi. Det er muligt at tilkøbe en ekstraseng til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Værelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Elegant og komfortabelt dobbeltværelse. Værelset er udstyret med dobbelt- eller twinsenge (skriv jeres preference ved bestillingen, så gør vi hvad vi kan for at få den rigite sengetype), badeværelse med hårtørrer og bruser, aircondition eller varme, Tv, Wi-Fi. På nogle af værelserne er der en lille veranda. Det er muligt at tilkøbe en ekstraseng til et barn eller en voksen. Kontakt os for mere info.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Landlig fred

 • God restaurant

 • Søde værter

Beskrivelse af Casato Licitra – Ragusa

Skiftedag

Minimum 1-2 nætter afhængig af periode

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Aircondition
Wi-Fi
Babyseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Salone – Cefalu
  Sicilien Italien

  Villa Salone Sicilien
  Engelsk beskrivelse:   Villa Salone, 175 metres above sea level, is a bright modern structure set in a green park
  Pris pr. nat fra
  2.174,-

  Villa Purpura – Castelvetrano området
  Sicilien Italien

  Villa Purpura - Sicily
  Villa Purpura byder på et dejligt udendørsområde Villa Purpura er en dejlig feriebolig placeret på det vestlige Sicilien. Villa Purpura