Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Case delle Monache – Graniti

Case delle Monache er beliggende på landet på det østlige Sicilien, i perfekt køre-afstand til både charmerende Taormina og imponerende Etna.

På Case Delle Monache kommer du til at bo på landet, udenfor turistområderne, men kan køre til de store attraktioner på østkysten på Sicilien på under en halv time.

total pris
Fra 585,-
total pris
Fra 585,-

Tilgængelige Boliger

Juniorsuite (4 sovepladser)

Max gæster 4

Juniorsuite (2 sovepladser)

Max gæster 2

Dobbeltværelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Central beliggenhed for en rundrejse

 • Hjemmelavet morgenmad

 • Rustik landstil og smuk natur

Beskrivelse af Case delle Monache – Graniti

Case delle Monache er beliggende på landet på det østlige Sicilien, i perfekt køre-afstand til både charmerende Taormina og imponerende Etna. Det er den perfekte base for en bilferie på Sicilien.

På Case Delle Monache kommer du til at bo på landet, udenfor turistområderne, men kan køre til de store attraktioner på østkysten på Sicilien på under en halv time. Så hvis du er mere til frisk luft og landliv end til turisthoteller, så er Casa delle Monache et rigtigt godt valg.

Landferie tæt på hovedattraktionerne på Sicilien

Drømmer du om uforstyrret kig til stjernerne fra et gammelt nedlagt kloster, så skal du overveje at lægge vejen forbi Case delle Monache. De to gamle bygninger er nænsomt omdannet til et lille land-hotel uden for mange dikkedarer. Her er ikke 5-stjernet service, men masser af ro, frisk luft, hjemmelavet morgenmad og mulighed for at slappe af ved en pool med en fantastisk udsigt til de lave bjerge bagved. Her er kan du med andre ord trække stikket og alligevel være tæt på to af de største turistattraktioner på Sicilien, nemlig byen Taormina og vulkanen Etna.

Taormina – Italiensk romantik og charme for fuld udblæsning

Drømmer du om en italiensk by med terrakotta-farvede tage og huse i alle regnbuens farver, beliggende langt oppe på en skråning med den mest fabelagtige udsigt over havet – og som også har gode restauranter (og siciliansk is) kombineret med lækre små butikker. Ja så er Taormina svaret! Byen er indbegrebet af italiensk romantik, og det er ikke uden grund at samtlige nationaliteter der har besøg Sicilien gennem århundrederne har valgt at slå sig ned her. Man kan kun forelske sig lidt i livet hver gang man kigger forbi.

Og trænger du til at dyppe tæerne eller hele kroppen i det klare kølige vand nedenfor, så tager du såmænd bare svævebanen fra byen og til kysten lige nedenfor.

Det græske amfi-teater der ligger sammen med Taormina bruges stadig til forestillinger på sommeraftener, men kigger du forbi om dagen er det bestemt også et besøg værd. Teatret i sig selv er intet mindre end imponerende, og udsigten over bugten og byen er et af verdens smukkeste.

Casa delle Monache – den perfekte base til bilferie

Det lille 3* hotel er rustikt og helt nede i tempo. Her kan du tusse ned til det hyggelige pool område og slappe af (husk sandaler, så fødderne ikke bliver svitses af på fliserne!) mens du nyder udsigten til fårerne og bjergene bagved, eller du kan bruge dit midlertidige italienske hjem som base for nogle gode dagsture.

Morgenmaden på Monache er et kapitel for sig. Som alle italienere ved, så er kage den bedste start på dagen – og den er der masser af her. Hjemmelavet selvfølgelig, akkurat som marmeladen.

Så kom og oplev kigget til den italienske stjernehimmel når tusmørket sænker sig over et gammelt italiensk kloster!

Skiftedag

Ophold min. 1 nat

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-fi
Aircondition
Parkering

Ikke inkluderet i prisen

Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Legeplads
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Contrada Finaita, 98036 Graniti

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Salone – Cefalu
  Sicilien Italien

  Villa Salone Sicilien
  Engelsk beskrivelse:   Villa Salone, 175 metres above sea level, is a bright modern structure set in a green park
  Pris pr. nat fra
  2.174,-

  Villa Purpura – Castelvetrano området
  Sicilien Italien

  Villa Purpura - Sicily
  Villa Purpura byder på et dejligt udendørsområde Villa Purpura er en dejlig feriebolig placeret på det vestlige Sicilien. Villa Purpura