Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Case di Latomie – Castelvetrano

Case di Latomie er en autentisk oliven plantage hvor der stadig produceres olivenolie – her kan du følge med i dagligdags livet på et siciliansk landbrug.

Vi er helt oppe i det nordvestlige hjørne af Sicilien her, hvor der ikke er langt til hverken Palermo eller Agritento, og hvor vi lover du kommer helt ned i tempo. Her er god tid til både at opleve Siciliens smukke natur men også til et dyp i poolen og læse en god bog.

pris pr. nat
Fra 610,-
pris pr. nat
Fra 610,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Autentisk agriturismo

 • Hyggelige værelser

 • Landlig ro og fred

Beskrivelse af Agriturismo Case di Latomie – Castelvetrano

Bo på en autentisk oliven plantage på Sicilien

Velkommen til Centonze familiens oliven plantage i det nordvestlige Sicilien. Det er 4. generation der i dag driver produktionen af olivenolie og samtidigt er dine værter på et af de mest populære agriturismo´s i området. Her får du autentisk siciliansk hverdag for alle pengene, samtidigt med at du kan forkæle dig selv med et dyp i poolen eller besøge den lille spa. Hvis du bestiller på forhånd, kan du endda få dig en god massage! Og så spiser du en god fyldig morgenmad her, hvilket ikke er så let at finde i Italien. Her finder du de traditionelle hvide bondegårdsbygninger i et åbnet landskab, hvor livet foregår helt nede i tempo. Vi lover du kommer hjem fuld af overskud og c-vitaminer!

– Og så kan du selvfølgelig få en flaske olivenolie med hjem som souvenir.

Historiens sus ligger lige rundt om hjørnet!

Foruden skøn natur og god mad så byder Sicilien også på en lang række smukke historiske områder. Og ét af dem – Parco Archeologico de Selinunte – ligger kun et kvarters kørsel fra Case di Latomie. De bevarede antikke ruiner ligger med en fantastisk udsigt over havet, og her kan du gå en tur på stierne, på egen hånd og i dit helt eget tempo. Og vil du spise god fisk er det helt oplagt at fortsætte turen til Sciacca. Turen langs kysten byder på et par små naturparker og gode strande og Sciacca er indbegrebet af en italiensk havneby. Her hænger de smukke pastelfarvede huse på skråningen ned mod havnen, så du har den mest fantastisk udsigt over havet. Og her kan du spise al den friske fisk du drømmer om. Sid på en af de små udendørs restauranter og se til, mens fiskerne kommer ind i havnen med næste ladning af deres fangst.

Værelser med god plads på Case di Latomie

Så bliver det ikke mere autentisk italiensk – her på Case di Lotomie er værelserne indrettede terrakotta farvede gulve og trælofter, højt til loftet og rigtig god plads. Alle værelserne har desuden direkte udgang til grønne plæner og skyggefulde palmer så du har ikke langt til et dyp i den lille pool.

Det er simpelt og enkelt, og du kommer til at føle dig hjemme på ingen tid. Værelserne kan du få både som dobbeltværelser og familieværelser, så om I er 2, 3 eller 4 på ferie, så er der plads til jer her. Der er desuden restaurant på gården der både serverer en god solid morgenmad og en middag til at fylde maven efter en lang dags sightseeing.

Bemærk: Kontakt os ved ophold på 7 nætter eller mere, så giver vi 20% rabat.

Skiftedag

Ophold min. 2 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (2 * ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand
Morgenmad
Aircondition
Barneseng (skal bestilles)

Ikke inkluderet i prisen

Kommunal turistafgift
Parkering (skal bestilles)
Wellness center

Faciliteter

 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Villa Papeda – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Papeda, Sicily
  Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske

  Villa Il Cavaliere – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Il Cavaliere - Sicily
  Den store naturlige atmosfære vil byde på unikke og uforglemmelige visuelle og lugtefornemmelser. Hvert øjeblik på dagen vil indeholde uventede