Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Dolcestate Residence – Campofelice

Dolcestate Residence, eller Hotel Dolcestate om du vil, er et mindre hotel i hacienda stil beliggende på nordkysten af Sicilien. Her har du adgang til både stranden og et par gode pools inde på hotellets område, og der er solstole begge steder.

Hotellet ligger kun et par skridt fra vandet og er en dejlig base hvis du har lyst til at dase et par dage, og bare trække stikket mens du suger sol og læser en god bog.

total pris
Fra 400,-
total pris
Fra 400,-

Tilgængelige Boliger

2 værelses lejlighed (4 sovepladser)

Max gæster 4

Opredning kan arrangeres til den 5. person mod merpris.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Lige ved stranden

 • Restaurant og underholdning

 • Tæt på Cefalu

Beskrivelse af Dolcestate Residence – Campofelice

Trænger du til at dyppe tæerne i krystalklart vand?

Drømmer du om strandferie til rimelige penge, så skal du overveje Dolcestate Residence. Vi er helt oppe på den nordlige kyst af Sicilien, på den side af øen der vender så strandene er børnevenlige og vandet er glasklart. Hotellets byggestil har lånt inspiration fra Spanien, så her er hyggeligt med palmer og små gårde man kan sætte sig i. Her er også tænkt på de små gæster med en lille legeplads og underholdningsshow når solen går ned, mens de voksne kan hygge i baren eller restauranten.

Cefalù er strandferie og afdæmpent siciliansk charme

Cefalú er det helt oplagte sted at aflægge besøg når du bor på nordkysten. Stort set alle nationaliteter har lagt vejen forbi her, så byggestilen er et skønt sammensurium af alt fra spansk til arabisk. Normannerne kom også forbi og byggede en ret imponerende katedral, som vi kun kan anbefale du aflægger et besøg. Og når du trænger til at hvile benene efter shopping i de små lokale butikker, så ligger en af Siciliens bedste strande lige ved siden af. Her er en skøn strandpromenade og lister du op i de små gader bagved, kan du få en autentisk italiensk frokost lavet af de bedste lokale råvarer, og selvfølgelig serveret sammen med den lokale vin.

Og når solen går ned kan den fabelagtige solnedgang nydes fra en bar på stranden eller fra toppen af den imponerende klippe der ligger bag byen. Turen op kan være hård i varmen, så husk vand, men udsigten fra ”La Rocca” er intet mindre end imponerende. Cefalù er med andre ord værd et besøg en dag eller to, for her er både historisk by, lækker strand og imponerende natur!

Værelser og lejligheder – vælg hvad der passer dig bedst

Dolcestate byder på både værelser og lejligheder, og de 60 værelser findes i de lidt mindre standardværelser men der er også bedre værelseskategorier med balkon.

Men uanset hvor meget eller hvor lidt plads du har brug for, er der masser af muligheder for at opholde sig udendørs på hotellet og nyde det gode vejr og lyden af havet. Og bliver varmen for meget, er der selvfølgelig air conditioning indenfor så du kan få din velfortjente nattesøvn.

Skiftedag

Ophold min. 7 nætter 11/7 - 31/8 2020
Resten af året min. 4 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (skift hver 4.-7. dag)
Strandservice incl. solstole
Wi-fi i fællesområder
El, gas og vand
Babyseng (skal bestilles)
Parkering
Aircondition

Ikke inkluderet i prisen

Depositium 150 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 60 € (køkken skal altid rengøres)
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Via Himera, 3

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Salone – Cefalu
  Sicilien Italien

  Villa Salone Sicilien
  Engelsk beskrivelse:   Villa Salone, 175 metres above sea level, is a bright modern structure set in a green park
  Pris pr. nat fra
  2.174,-

  Villa Purpura – Castelvetrano området
  Sicilien Italien

  Villa Purpura - Sicily
  Villa Purpura byder på et dejligt udendørsområde Villa Purpura er en dejlig feriebolig placeret på det vestlige Sicilien. Villa Purpura