Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Fattoria Borgo la Torre – Montecarlo

Vingård centralt mellem Pisa, Lucca og Firenze

Restaurant og både værelser og lejligheder, giver dig den fulde flexibilitet. Og så er der tilmed ingen lørdagsregel.

total pris
Fra 770,-
total pris
Fra 770,-

Tilgængelige Boliger

Dobbeltværelse

Max gæster 2

2 personers værelse med dobbeltseng, badeværelse med badekar og bruser, hårtørrer, gratis trådløs internetforbindelse, satellit-tv, aircondition og uafhængig opvarmning og et komfortabelt skrivebord for dem, der bor på hotellet til forretning eller fornøjelse. Alle værelser på Fattoria Borgo La Torre-gården er røgfri. Det er muligt at tilføje en 3. seng i alle værelser.

De elegante og komfortable værelser i stuehuset med træbjælkelofter, parketgulve, eksklusivt design er placeret på første og anden sal i den centrale bygning, som huser receptionen.

Dette værelse er kun på forespørgsel.

3 værelses lejlighed Deluxe

Max gæster 5

To soveværelser til hver 2 personer, køkkenniche med vask, kogeplader, mikroovn, køleskab med fryser, gryder og pander. Badeværelse med bruseniche. Udeområde med bord, stole og parasol.

Lejlighederne er forskellige i form og indretning, og er beliggende i stueetagen, første og anden sal og er placeret i den inderste del af resortet, af denne grund nyder de større fred og de fleste af dem tilbyder en vidunderlig panoramaudsigt over vinmarkerne, oliventræerne omgiver stuehuset og middelalderlandsbyen Montecarlo som dominerer bakken. I nogle lejligheder kan der arrangeres ekstra senge så du kan være 7 personer.

Dette værelse er kun på forespørgsel.

3 værelses lejlighed

Max gæster 5

To soveværelser til hver 2 personer, køkkenniche med vask, kogeplader, mikroovn, køleskab med fryser, gryder og pander. Badeværelse med bruseniche. Udeområde med bord, stole og parasol.

Lejlighederne er forskellige i form og indretning, og er beliggende i stueetagen, første og anden sal og er placeret i den inderste del af resortet, af denne grund nyder de større fred og de fleste af dem tilbyder en vidunderlig panoramaudsigt over vinmarkerne, oliventræerne omgiver stuehuset og middelalderlandsbyen Montecarlo som dominerer bakken. I nogle lejligheder kan der arrangeres ekstra senge så du kan være 5 personer.

2 værelses lejlighed

Max gæster 2

Et soveværelser til 2 personer, køkkenniche med vask, kogeplader, mikroovn, køleskab med fryser, gryder og pander. Badeværelse med bruseniche. Udeområde med bord, stole og parasol.

Lejlighederne er forskellige i form og indretning, og er beliggende i stueetagen, første og anden sal og er placeret i den inderste del af resortet, af denne grund nyder de større fred og de fleste af dem tilbyder en vidunderlig panoramaudsigt over vinmarkerne, oliventræerne omgiver stuehuset og middelalderlandsbyen Montecarlo som dominerer bakken. I nogle lejligheder kan der arrangeres ekstra senge så du kan være 3 personer.

1 værelses lejlighed

Max gæster 2

Soveområde til 2 personer, køkkenniche med vask, kogeplader, mikroovn, køleskab med fryser, gryder og pander. Badeværelse med bruseniche. Udeområde med bord, stole og parasol.

Lejlighederne er forskellige i form og indretning, og er beliggende i stueetagen, første og anden sal og er placeret i den inderste del af resortet, af denne grund nyder de større fred og de fleste af dem tilbyder en vidunderlig panoramaudsigt over vinmarkerne, oliventræerne omgiver stuehuset og middelalderlandsbyen Montecarlo som dominerer bakken.

Dette værelse er kun på forespørgsel.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Både værelser og lejligheder

 • Restaurant på stedet

 • Tæt på Pisa, Lucca og Firenze

Beskrivelse af Fattoria Borgo la Torre – Montecarlo

Vingård centralt mellem Pisa, Lucca og Firenze

Restaurant og både værelser og lejligheder, giver dig den fulde flexibilitet. Og så er der tilmed ingen lørdagsregel.

Fattoria Borgo La Torre ligger smuk placeret tæt på Middelalderbyen Montecarlo. Her bor du kun 15 kilometer fra Lucca og Montecatini Terme, 30 km.  fra Pisa og Versilia-kysten og 60 km. fra Firenze. Så du har alle Toscanas mest kendte byer indefor rækkevidde.

Også inden for rækkevidde er de maleriske landsbyer i Garfagnana, de historiske villaer i Lucca og landsbyen Collodi med den berømte Pinocchio Park, sommerfuglehuset og Garzoni-villaen med sin pragtfulde italienske have.

Fattoria Borgo La Torre, ligger kun 6-700 meter udenfor den lille by Montecarlo, og her kan du finde et par steder at spise. Indefor en km har du 4-5 spisesteder, inklusive La Torres egen restaurant, så der er rigeligt med muligheder for at få en bid mad, uden at skulle have fat i bilen.

På Borgo La Torre kan du slappe af på solterrassen med udsigt over Montecarlo og vinmarkerne, en storslået 18×8 m swimmingpool, udstyret med et ozonvandsrensningssystem (uden brug af klor), opvarmet jacuzzi, en pragtfuld panoramaterrasse, grill, legeplads, picnicområde, vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygeværelse.

Du kan komme forbi hele året, og følge årstiderne, der følger hinanden med de forskellige farver, der ændrer landskabet hele vejen rundt, med druehøsten i september, olivenhøsten i november, vinterperiodens stille omgivelser og sommerferien naturligvis.

Nyd afslappende gåture i kontakt med naturen blandt de omkringliggende vinmarker og skove.

Receptionen kan arrangere guidede ture i vinkælderen med smagninger, middage og receptioner, madlavnings-, male- og yogakurser, romantisk og afslappende massage på værelset efter anmodning.

Indretningen af Fattoria Borgo La Torre

Vingården består dels af værelser og dels af lejligheder. Her er der 2 og 3 personers værelser med badeværelse og dobbeltseng. Lejlighederne er enten 1, 2 eller 3 værelses lejligheder med 2 – 6 personer. i Lejlighederne er der udover et badeværelse, naturligvis også et køkken, så du kan lave enkelte måltider.

Skiftedag

Fri skiftedag og min. 3 nætter

Check-ind / Check-ud

14:00 - 20:00 / Inden 11:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Parkering
Aircondition
Opvarmning
WiFi
Babyseng (skal bestilles) – max 1 stk.

Betales lokalt

Vaskemaskiner (fælles)
Slutrengøring 50 €
Extra seng
Morgenmad 10 € pr. person. (betales lokalt)
Mindre husdyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk