Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Cecil – Rom

Hotel Cecil er et familiedrevet hotel, på den mest tænkelige centrale placering midt mellem Trevi Fontænen og Den spanske Trappe.

Du får nok ikke bedre beliggenhed til prisen i Rom.

total pris
Fra 648,-
total pris
Fra 648,-

Tilgængelige Boliger

3-sengs værelse

Max gæster 3

Tre sengs værelse med dobbeltseng, og en ekstraseng. Værelset er ca 24 kvm stort og har aircondition, Wi-Fi, HD Tv med mange internationale kanaler, safe box og værelset er lydisoleret. Badeværelset har badekar eller bruser og bl.a. en hårtørrer.

Dobbeltværelse (Superior)

Max gæster 3

Superior Dobbeltværelse med dobbeltseng, og mulighed for en ekstraseng. Værelset er ca 24 kvm stort og har aircondition, Wi-Fi, HD Tv med mange internationale kanaler, safe box og værelset er lydisoneret. Badeværelset har badekar eller bruser og bl.a. en hårtørrer.

Enkeltværelse (classic)

Max gæster 1

Enkeltværelse. Værelset er ca 10-16 kvm stort. Det har aircondition, Wi-Fi, HD Tv med mange internationale kanaler, safe box og værelset er lydisoneret. Badeværelset har badekar eller bruser og bl.a. en hårtørrer.

Dobbeltværelse (classic)

Max gæster 2

Dobbeltværelse med dobbeltseng. Værelset er ca 16 kvm stort har aircondition, Wi-Fi, HD Tv med mange internationale kanaler, safe box og værelset er lydisoneret. Badeværelset har badekar eller bruser og bl.a. en hårtørrer.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Centralt placering

 • Venligt personale

 • Den Spanske Trappe lige om hjørnet

Beskrivelse af Hotel Cecil – Rom

Hotel Cecil har mere end 300 års historie som hotel i Rom, og de har rigtigt mange trofaste gæster fra hele verden. Hotel Cecil er et unikt og raffineret 3-stjernet hotel; nyt liv indåndes i dens lange historie hver eneste dag. Bygningen der huser Hotel Cecil, kan dateres helt tilbage til det 16. århundrede. Efter forskellige transformationer, antog bygningen dens nuværende form ca. i år 1800, da den blev erhvervet af bedstefar Cecil. Det var da, at det blev et lille hotel, der var bestemt til at byde rejsende velkommen i indtil nu tre generationer.

Hotellets historie er uløseligt bundet sammen med Rom, som altid har været et tilflugtsted for kunstnere, forfattere og digtere, der søger inspiration. I 1885 valgte den berømte norske forfatter Henrik Ibsen hotellet som sin bopæl; det var faktisk mellem disse vægge på Hotel Cecil at han skrev Brand og skabte Peer Gynt.

Rom – set fra en tagterasse

Storbyferien i Rom får bare en ekstra dimension, når hotellet har en tagterrasse. Heroppe i den friskere luft, kan du sidde og nyde livet med Roms mange berømte bygninger som kulisse. Nede på hotellet, kan du finde et læsehjørne, en lille hotelbar samt morgenmadsrestauranten, hvor morgenmaden serveres som buffet.

Værelserne på Hotel Cecil

Hotel Cecil har ialt 41 værelser, og det mest populære er det klassiske dobbeltværelse. Det er som regel sådan med storbyferier, at det meste af tiden tilbringes udenfor, i Roms gader, mens værelset skal være en god base, hvor det er muligt at slappe af. Der er flere muligheder for andre værelsestyper, inklusive et par enkelte 3- og 4 sengsværelser, hvis i er flere, eller en familie der rejser sammen. Kontakt os gerne for yderligere info.

Skiftedag

Fri skiftedag, min 2 nætter.
om sommeren og ved nytår dog min 3 nætter

Check-ind / check-ud

15-22:00 / inden 10:00
Sen checkin kan aftales - receptionen er døgnåben

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
Morgenmad

Betales lokalt

Kommunal turistafgift (ca 4 € pr. person pr. nat)

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Iris – Corchiano
  Lazio og Rom Italien

  Villa Iris er en dejlig villa med privat pool beliggende i Lazio kun 60 kilometer fra Rom. Villaen Iris har

  Villa Casa Grion – Lazio
  Lazio og Rom Italien

  Casa Grion er beliggende i hjertet af Lazio, kun 60 kilometer fra Rom Denne villa er bygget i den typiske
  Pris pr. nat fra
  1.300,-

  Hotel Monti Palace – Rom
  Lazio og Rom Italien

  Hotel Monti Palace, Rom
  Monti Palace Hotel er et elegant og godt hotel, der ligger i centrum af Rom. Her bor du tæt på