Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Corallo – Sorrento

Hotel Corallo er et flot og elegant hotel fra starten af 1900 tallet. Du får udsigt for alle pengene, og du bor fredligt i udkanten af Sorrento, nærmere bestemt Sant' Agnello.

Hotellet har en indbydende terrasse mod havet, hvor man kan sidde i timevis og skue ud over havet og vulkanen Vesuv.

total pris
Fra 1306,-
total pris
Fra 1306,-

Tilgængelige Boliger

Dobbeltværelse

Max gæster 2

Classic dobbeltværelse med delvis havudsigt. Der er plads til 2 voksne.

Dobbeltværelse (superior)

Max gæster 2

Superior dobbeltværelse med balkon og havudsigt. Der er plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.

Dobbeltværelse (deluxe)

Max gæster 2

Deluxe dobbeltværelse med balkon og havudsigt. Der er plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Ved bestilling til 3 voksne kommer der et tillæg på 450-650 pr. nat afhængig af tid på året.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Den smukkeste udsigt

 • Historisk hotel

 • Dejlig parferie

Beskrivelse af Hotel Corallo – Sorrento

Hotel Corallo er virkeligt et klassisk hotel, servicen er i top og maden smager godt. Placeringen er uomtvistelig helt fantastisk på Sorrento halvøen. Er du på udkig efter et byophold i den smukke by Sorrento, bor du ca 2 km fra torvet i Sorrento.

Næsten i Sorrento

Forstaden Sant’ Agnello ligger klods op af Sorrento, klemt inde mellem Napolibugten og bjergene.  Hotel Corrallo ligger ikke langt fra bygrænsen til Sorrento, men gider du ikke gå de ca 20 minutter ind til byen kan du hoppe i en taxa eller en bybus. Men er du til havudsigt, så får det ikke meget bedre. Udflugtsmulighederne er mange i dette område, På den nordlige side af Sorrento halvøen er der først og fremmest Sorrento by, turbådene til Capri og kører du videre og tager sydkysten, enten i bus eller i bil, så åbner Amalfikysten‘s hyggelige byer fx. Positano og Amalfi sine arme for dig med al deres skønhed. Det er muligvis det smukkeste sted i Italien, selvom der er rigtigt mange gode kandidater til den titel.

Total afslapning og et godt køkken

Lad det være sagt med det samme, du skal ikke bo på Hotel Corallo hvis du har små børn med, hotellet egner sig mest til det mere voksne publikum. De har børnesenge og selvfølgelig er børn velkomne, men personligt ville jeg nok vælge et andet sted. Corallos pool er en mindre infinity pool, der ikke lægger op til vandlege men mere til mere rolige aktiviteter. Til gengæld er hotellet ideelt til parferien, hvor udsigten over Napolibugten og den hyggelige afslappende atmosfære gør at det er et hotel man vender tilbage til. Der er adgang til en strand der ligger nedenfor hotellet, det foregår enten via de stejle små gader med trapper eller en elevator. Du spiser godt på Corallo, både morgenmaden og restaurantens kvalitet svarer til hotellets generelle kvalitet.

Værelserne på Hotel Corallo

Der er mange forskellige størrelser på værelserne, og de fås både med direkte havudsigt, delvis havudsigt og udsigt mod gaden. Alle ophold er inklusive morgenmad og der kan tilkøbes halvpension ved bestilling af opholdet. Halvpension koster 270 kr. pr. person pr. nat og er uden drikkevarer. Alle værelser indeholder badeværelse med brus eller badekar, Tv, aircondition, minibar samt en lille boks.

Skiftedag

Minimum 1 nat

Check-ind / check-ud

15-21:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Velkomstdrink
Wi-Fi
Shuttlebus mellem hotel og Sorrento
Mindre husdyr

Betales lokalt

Adgang til strand
Liggestol ved strand
Parkering € 15 pr. dag (skal bestilles)
Babyseng € 15 pr. dag (skal bestilles)

Faciliteter

 • Aircondition
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  708,-

  Casale Antonietta – Sorrento
  Campania-Sorrento Italien

  Bo i et skønt naturområde, tæt på centrum af Sorrento Du bor kun få minutter uden for hovedbyen Sorrento, når
  Pris pr. nat fra
  1.084,-

  Hotel Eden – Sorrento
  Campania-Sorrento Italien

  hotel eden sorrento
  Hotel Eden ligger lige midt i Sorrentos livlige centrum. Her finder du masser af trattoriaer, vinbarer og butikker. Kun få