Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Villa Pitiana – Donnini

Villa Pitiana er en pragtfuld historisk bygning med en stor udendørs swimmingpool.

Hotel Villa Pitiana ligger kun 25 minutters kørsel fra Firenze. Så snart du forlader hovedvejen i Valdarno og vender op i San Ellero, begynder du at se landskabet i Toscana, som gerne skulle bekræfte dig i valget af Villa Pitiana som det perfekte sted for din ferie.

pris pr. nat
Fra 881,-
pris pr. nat
Fra 881,-

Tilgængelige Boliger

Stort værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelset er møbleret i traditionel Toscansk rustik stil og har eget badeværelse med brus eller badekar, Tv, safe og minibar.

Det er muligt at bestille en opredning til en 3. person.

 

Junior Suiterne er placeret på “piano nobile” i Villa Pitiana og har en smuk udsigt fra forsiden af villaen. Værelset  har dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og en lille stue med sofa. Værelset er møbleret i traditionel Toscansk rustik stil og har eget badeværelse med brus eller badekar, Tv, safe og minibar.

Det er muligt at bestille en opredning til en 3. person.

Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelset er møbleret i traditionel Toscansk rustik stil og har eget badeværelse med brus eller badekar, Tv, safe og minibar.

Det er muligt at bestille en opredning til en 3. person.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smuk historisk bygning

 • Klassiske toscanske retter i restauranten

 • 25 minutter fra Firenze

Beskrivelse af Hotel Villa Pitiana – Donnini

Lige efter de sidste små hytter i landsbyen Donnini funkler Hotel Villa Pitiana af elegant gul i skovlandskabet. Den gule farve dominerer billedet af villaen: landskabet omkring villaen er også oversået med gult, farverne på de romerske kamille-, røllike- og mælkebøtteblomster: deres farver og dufte kroner de andre planter og forsøder den strenge grønne farve i de store skove ved hotellet der klatrer op ad bjerget, til Pratomagno-kanten. Om aftenen spredes den gule farve ud af lysene fra de gamle gyldne lamper og forstærkes af krystalfestonerne i hallen og spisestuen.

Hotel Villa Pitiana’s park stammer fra renoveringen i det 19. århundrede, der ændrede ejendommen fra en bondegård til en ægte italiensk villa. Arboretet er rigt på ikke-hjemmehørende træer som typisk for engelske arboreter i slutningen af forrige århundrede.

Indkvartering på Hotel Villa Pitiana er delt mellem hovedbygningen eller i et restaureret bondehus ca. 150 m væk. Samtlige værelser har udsigt til den private have eller olivenlunden. Villa Pitianas restaurant serverer lækre klassiske toscanske retter. I løbet af sommeren serveres måltiderne gerne i haven.

Indretningen af Hotel Villa Pitiana

Hotel Villa Pitiana skylder sin historiske charme til dens variation: hvert værelse er unikt, møbleret med antikviteter, og vi tror ikke du har set lige mange steder.

Det eksklusive værelse i middelaldertårnet, juniorsuiterne med udsigt over Valdarno-landskabet, Superior-værelserne med antikke møbler og de klassiske værelser, tilbyder alle en bred vifte af indkvartering, komfort og priser. Uanset hvad du vælger, så vil du kunne nyde opholdet her.

Yderligere værelser er tilgængelige i de tilstødende bondegårde på Hotel Villa Pitiana’s ejendom. Ved siden af værelserne er Hotel Villa Pitiana’s brede rum blevet opdelt i 2-værelses og 3-værelses lejligheder med køkkenfaciliteter og hyggelige stuer. Lejlighederne tilbydes enten på selvforplejnings- eller hotelservicebasis. Andre lejligheder er tilgængelige i bondehusene på Hotel Villa Pitiana ejendom.

Skiftedag

Minimum 2-3 nætter afhængig af periode

Check-ind / check-ud

15-21:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
Morgenmad
Parkering
Babyseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Mindre husdyr 7 € pr. dag
Leje af mountainbikes 25 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.