Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Hotel Villa Pitiana – Donnini

Villa Pitiana er en pragtfuld historisk bygning med en stor udendørs swimmingpool.

Hotel Villa Pitiana ligger kun 25 minutters kørsel fra Firenze. Så snart du forlader hovedvejen i Valdarno og vender op i San Ellero, begynder du at se landskabet i Toscana, som gerne skulle bekræfte dig i valget af Villa Pitiana som det perfekte sted for din ferie.

total pris
Fra 881,-
total pris
Fra 881,-

Tilgængelige Boliger

Superior værelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Stort værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelset er møbleret i traditionel Toscansk rustik stil og har eget badeværelse med brus eller badekar, Tv, safe og minibar.

Det er muligt at bestille en opredning til en 3. person.

 

Junior Suite (2 sovepladser)

Max gæster 4

Junior Suiterne er placeret på “piano nobile” i Villa Pitiana og har en smuk udsigt fra forsiden af villaen. Værelset  har dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og en lille stue med sofa. Værelset er møbleret i traditionel Toscansk rustik stil og har eget badeværelse med brus eller badekar, Tv, safe og minibar.

Det er muligt at bestille en opredning til en 3. person.

Standard værelse (2 sovepladser)

Max gæster 2

Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelset er møbleret i traditionel Toscansk rustik stil og har eget badeværelse med brus eller badekar, Tv, safe og minibar.

Det er muligt at bestille en opredning til en 3. person.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smuk historisk bygning

 • Klassiske toscanske retter i restauranten

 • 25 minutter fra Firenze

Beskrivelse af Hotel Villa Pitiana – Donnini

Lige efter de sidste små hytter i landsbyen Donnini funkler Hotel Villa Pitiana af elegant gul i skovlandskabet. Den gule farve dominerer billedet af villaen: landskabet omkring villaen er også oversået med gult, farverne på de romerske kamille-, røllike- og mælkebøtteblomster: deres farver og dufte kroner de andre planter og forsøder den strenge grønne farve i de store skove ved hotellet der klatrer op ad bjerget, til Pratomagno-kanten. Om aftenen spredes den gule farve ud af lysene fra de gamle gyldne lamper og forstærkes af krystalfestonerne i hallen og spisestuen.

Hotel Villa Pitiana’s park stammer fra renoveringen i det 19. århundrede, der ændrede ejendommen fra en bondegård til en ægte italiensk villa. Arboretet er rigt på ikke-hjemmehørende træer som typisk for engelske arboreter i slutningen af forrige århundrede.

Indkvartering på Hotel Villa Pitiana er delt mellem hovedbygningen eller i et restaureret bondehus ca. 150 m væk. Samtlige værelser har udsigt til den private have eller olivenlunden. Villa Pitianas restaurant serverer lækre klassiske toscanske retter. I løbet af sommeren serveres måltiderne gerne i haven.

Indretningen af Hotel Villa Pitiana

Hotel Villa Pitiana skylder sin historiske charme til dens variation: hvert værelse er unikt, møbleret med antikviteter, og vi tror ikke du har set lige mange steder.

Det eksklusive værelse i middelaldertårnet, juniorsuiterne med udsigt over Valdarno-landskabet, Superior-værelserne med antikke møbler og de klassiske værelser, tilbyder alle en bred vifte af indkvartering, komfort og priser. Uanset hvad du vælger, så vil du kunne nyde opholdet her.

Yderligere værelser er tilgængelige i de tilstødende bondegårde på Hotel Villa Pitiana’s ejendom. Ved siden af værelserne er Hotel Villa Pitiana’s brede rum blevet opdelt i 2-værelses og 3-værelses lejligheder med køkkenfaciliteter og hyggelige stuer. Lejlighederne tilbydes enten på selvforplejnings- eller hotelservicebasis. Andre lejligheder er tilgængelige i bondehusene på Hotel Villa Pitiana ejendom.

Skiftedag

Minimum 2-3 nætter afhængig af periode

Check-ind / check-ud

15-21:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-Fi
Morgenmad
Parkering
Babyseng (skal bestilles)

Betales lokalt

Mindre husdyr 7 € pr. dag
Leje af mountainbikes 25 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med