Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Il Poggio Country Resort – Graniti

.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Ingen Boliger Fundet

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Kun 20 minutter fra kysten

 • Lækker morgenmad

 • Smukke omgivelser

Beskrivelse af Il Poggio Country Resort – Graniti

Kun en halv times kørsel fra Taormina ligger Il Poggio Country resort, her kan du nyde den fantastiske udsigt over Alcantara dalen.

Il Poggio Country Resort er et charmerende lille landssted. det er til dig, det vil nyde den smukke udsigt over Alcantara dalen og bo i tilpas afstand fra Taormina, og samtidig med en fornuftig afstand til flere at Østsiciliens udflugtsmål, som fx Etna og Taormina. Den nærmeste by Gaggi ligger ca. 4,5 km væk, hvor der er et supermarked og andre mindre butikker. Herfra er der ca. 20 min. til stranden på det østlige Sicilien.

Det, der skiller sig ud ved netop dette sted, er den landlige beliggenhed tæt på naturen, samt personalet der sørger for, at du har det godt. Morgenmaden er god og rigtig siciliansk. Selvom stedet har lejligheder, så er der mulighed for tilkøb af morgenmad.

Når det kommer til aftensmaden, har du lidt forskellige muligheder, du kan spise på søsterhotellet Il Borgo, som du finder lidt nede af vejen. Der er også nogle restauranter i området og ellers er der lidt flere i Gaggi.

Receptionen er åben hver dag til klokken 20. Ankommer du senere, skal du ringe til receptionen på søsterhotellet, Casa delle Monache (adresse: Contrada Finaita, 98 036 Graniti – telefon +39 0942630096) og receptionisten vil møde dig på Il Poggio Country Resort. Skulle du blive forsinket, skal du ringe til hotellet og give besked.

Du skal være opmærksom på, at hovedvejen der ligger ca. 100 meter fra selve Il Poggio anvendes i løbet af dagen af mange besøgende på Gole dell’Alcantara, og du kan derfor forvente lidt trafik som følger, der dog stort set ikke kan høres ved poolen. Trafikken forekommer som oftest ikke om natten.

Velkommen på ”bakketoppen” som Il Poggio betyder på italiensk.

Skiftedag

Ophold min. 2 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Wi-fi
Aircondition
Parkering

Ikke inkluderet i prisen

Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Contrada Finaita, 98036 Graniti

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Salone – Cefalu
  Sicilien Italien

  Villa Salone Sicilien
  Engelsk beskrivelse:   Villa Salone, 175 metres above sea level, is a bright modern structure set in a green park
  Pris pr. nat fra
  2.174,-

  Villa Purpura – Castelvetrano området
  Sicilien Italien

  Villa Purpura - Sicily
  Villa Purpura byder på et dejligt udendørsområde Villa Purpura er en dejlig feriebolig placeret på det vestlige Sicilien. Villa Purpura