Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

La Pieve Vecchia – Riparbella

Relais La Pieve Vecchia er et hyggeligt lille sted med charme og en dejlig atmosfære ved Ripabella i det vestlige Toscana.

Her kan du kombinere en ferie i de landlige omgivelser, men du også er tæt på Riparbella. Fordelen her er at du er tæt på Toscanas kyst og attraktioner som Volterra, San Gimignano og Pisa.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Hyggeligt sted

 • Hjemmelavede produkter i restauranten

 • Afstanden til stranden

Beskrivelse af La Pieve Vecchia – Riparbella

På Relais La Pieve Vecchia finder du to dejlige poolområder, en dejlig restaurant samt god plads til alle.

Relais La Pieve Vecchia har en skøn beliggenhed, her har du mulighed for at komme hjem med kufferten fuld af gode minder fra Toscana. Toscana har udover det smukke landskab og det gode køkken også de interessante byer Pisa, Lucca, Firenze og flere andre. De ligger langt fra Relais La Pieve Vecchia. De lokale sandstrande ligger også kun 10-15 mins kørsel væk.

Skøn traditionel Restaurant

Restauranten, Osteria La Pieve, serverer lokale retter mestendels af egne råvarer. Restauranten har åbent om aftenen, og om søndagen serveres der også frokost. Der er også mulighed for at finde restauranter i Riparbella, hvor der er flere forskellige restauranter, eller du kan tage bilen til kysten og finde en lokal restaurant derude.

Riparbella er en lille by, men trods det er der alligevel restauranter, et supermarked og andre mindre butikker. Hvis du ønsker et større udvalg, kan du tage til Cecina, som ligger cirka ti minutter væk i bil. I Cecina er der markedsdag en gang om ugen.

Lejlighederne på La Pieve Vecchia

Relais La Pieve Vecchia har 4 typer lejligheder med dobbeltseng eller to enkeltsenge efter anmodning, de er indrettet i en typisk toscansk stil med enkel ren stil. Værelserne er udstyret med gode faciliteter: gratis Wi-Fi, fladskærms LCD-tv, lille køleskab, hårtørrer og sikkerhedsboks. Værelserne har udsigt over poolområdet eller mod markerne.

Skiftedag

Lørdag

Check-ind / check-ud

16-18:00 / Inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (ugentlig skift)
El, gas og vand
Wi-Fi
Parkering

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 200 (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring € 50
Mindre husdyr 8 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Børnepool
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.