Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

La Terrazza sul Mare – Avola

La Terrazza sul Mare er et dejligt lille hotel med en lækker have samt direkte adgang til vandet. Vi er i Avola, en af kystbyerne på det sydøstlige Sicilien. Området er mest kendt for mandel produktion samt vinen Nero d'Avola.

Avola er et godt udgangspunkt for ture til det sydlige Sicilien. Barokbyerne Noto (6 km), Ragusa og Modica ligger i bekvem afstand, og er bestemt et besøg værd. Specielt Noto's historiske centrum er virkeligt et smukt bekendskab. Selve Avola er lidt en søvning landsby på kanten af havet, der er ud over selve stranden og en lille fiskerihavn, et lille historisk centrum med små gader, der er svært fremkommelige i bil, og nogle få men ganske udmærkede restauranter. Restauranterne har helt sikkert den lokale rødvin på menuen produceret på druen Nero d'Avola, som også kendes fra supermarkerne herhjemme.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Direkte til havet

 • Rent og pænt

 • Økologisk morgenmad

Beskrivelse af La Terrazza sul Mare – Avola

La Terrazza sul Mare er en stor familie

La Terrazza sul Mare er familieejet og her huserer Maria med hendes to sønner. Du bliver godt modtaget og værelserne er rene og pæne. Hotellet er reelt indregistreret som en B&B men forskellen ligger vist mere i det italienske skattesystem, end noget andet. Morgenmaden er virkelig ærke italiensk. Kaffe, en cornetto (italiensk for croissant med fyld), diverse kager og en del frisk frugt fra familiens egen økologiske gård et par km udenfor Avola. Du kan selvfølgelig også få nogle enkelte andre ikke italienske ting, såsom the, corn flakes og lidt brød.

Kan du komme tættere på havet ?

La Terrazza sul Mare ligger lige på kanten af havet. Mellem hotellet og havet ligger den engelsk inspirerede have med en stor græsplæne med liggestole, borde og stole, samt skyggefulde palmer. Der er en lille havemur der adskiller hotellets område med havet. På denne del af kysten er der en kystsikring bestående af klippestykker og her går der en lille sandsti de 10 meter ned til vandkanten. Ved lavvande er der en decideret strand, men ellers er der ikke meget sand. Dog skal du kun 200 meter hen af vejen for at finde Avolas gode brede sandstrand incl. en strandkiosk mm.

Værelserne på La Terrazza sul Mare

Her er to typer af værelser, enten er der udsigt til havet, ellers er der ikke – ret simpelt. Havudsigten koster et par euro ekstra, men er pengene værd, hvis du vil vækkes af havets brusen om morgenen. Værelserne er pæne og rene, der er en dobbeltseng, et skab og et lille bord. Derudover et godt badeværelse med brus samt hårtørrer. Værelset har desuden en mindre balkon, gratis Wi-fi, en pengeboks samt aircondition. Nogle værelser har mulighed for en 3. opredning, kontakt os for mere information.

Kort sagt, et perfekt udgangspunkt for din rundtur på Sicilien.

Skiftedag

Ophold min. 6 nætter i august
Resten af året min 1.3 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (2 * ugentlig skift)
Wi-fi
El, gas og vand
Aircondition

Ikke inkluderet i prisen

Kommunal turistafgift
Parkering (skal bestilles)

Faciliteter

 • Aircondition
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Villa Papeda – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Papeda, Sicily
  Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske

  Villa Il Cavaliere – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Il Cavaliere - Sicily
  Den store naturlige atmosfære vil byde på unikke og uforglemmelige visuelle og lugtefornemmelser. Hvert øjeblik på dagen vil indeholde uventede