Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Renaione Residence – Punta Ala

Skal du afkøles i havet, samtidigt med at du bor i smukke omgivelser, så er Renaione Residence ved den smukke Punta Ala halvø kun et skumsprøjt fra stranden

Her får du 26 hytter, der er godt indrettede og stranden nås gennem en sti, der går gennem en lille fyrreskov på ca. 300 meter.

total pris
Fra 1030,-
total pris
Fra 1030,-

Tilgængelige Boliger

3-værelses lejlighed m. have (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden indeholder en stue, et tekøkken og en sovesofa til 2 personer. Derudover to dobbeltværelser samt et badeværelse med brusebad eller badekar.

3-værelses lejlighed på 1. sal (6 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden indeholder en stue, et tekøkken og en sovesofa til 2 personer. Derudover to dobbeltværelser samt et badeværelse med brusebad eller badekar.

2-værelses lejlighed på 1. sal (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden indeholder en stue, et tekøkken og en sovesofa til 2 personer. Derudover et dobbeltværelse samt badeværelse med brusebad eller badekar.

2-værelses lejlighed m. have (4 sovepladser)

Max gæster 4

Apartment Bilo with garden

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget tæt på havet og stranden

 • Godt for børn

 • Velindrettede lejligheder

Beskrivelse af Renaione Residence – Punta Ala

Skal du afkøles i havet, samtidigt med at du bor i smukke omgivelser, så er Renaione Residence ved den smukke Punta Ala halvø kun et skumsprøjt fra stranden

Punta Alas sandstrand lokker med skønt blå vand og er det ikke nok, så kom og køl dig af ved swimmingpoolen inde i Renaione-parken. Her er der strandstole og liggestole.

Punta Ala er nærmest i Middelhavet

Mens der er nok i Punta Ala til at få dig til at blive for evigt, kan du god alligevel med op til to timers kørsel komme til nogle af Toscanas mest smukke kunstbyer som Firenze, Pisa, Siena og Lucca. Den halvmåneformede strand Cala Violina og den klippefyldte bugt Cala Martina ligger kun 10 kilometer fra Punta Ala i hjertet af naturreservatet Bandite di Scarlino. Cala Violina er en af ​​de smukkeste strande i Maremma og bestemt et paradis på jorden for dem, der elsker naturen og vandreture. Det er et bånd af gyldent sand, der består af små kvartssten, der løber mellem et turkisblåt hav og en vidstrakt klit delt af grønt macchia krat. Cala Violina har nogle af de klareste, laveste vand i Toscana, hvilket gør det til et oplagt valg for en ordentlig svømmetur og et fantastiske snorklingssted. Stranden er tilgængelig til fods med en 2-kilometer gåtur langs stien midt i Middelhavets vegetation.

Mange aktivitets muligheder i omegnen af Punta Ala

Hvis du vil have en golfferie, skal du slå et par golfbolde på Golf Club Punta Ala. Hvis du i stedet er en hesteelsker, skal du gå til Centro Polo og tage lidt timer i sadlen. Desuden er Punta Ala et godt område for mountainbike-elskere, her er der masser af stier, der forbinder mange af de bedste lokale strande som Cala Violina og de mest spektakulære bakker i området.

Mens du opholder dig ved Renaione, så benyt lejligheden til at køre ud og udforske det italienske landskab, besøg vinkældre og vingårde, mens du smager på Italiens vine. Der er flere begivenheder i løbet af året, hvor producenterne tilbyder specialiserede ture i deres vinkældre. For en smagsprøve på Italiens rige kultur og daglige liv skal du i stedet besøge et af de mange markeder i de mindre byer i nærheden. Fredag ​​i Follonica og lørdag i Castiglione della Pescaia. Sidst men ikke mindst, hvis du føler for et toscansk måltid mad lavet af høj kvalitet, friske ingredienser er der mange restauranter i området, der tilbyder de traditionelle retter og gode lokale vine.

Indretningen af lejlighederne på Renaione Residence

Hvert hus er fint møbleret og udstyret med al komfort; det er indrettet med et bord, stole og en have eller en privat terrasse, hvor du kan spise. Derudover er der et antal soveværelser samt et mindre køkken. Der er en parkeringsplads pr. bolig.

Skiftedag

Lørdag

Check-ind / check-ud

16-18:00 / Inden 10:00

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned (ugentlig skift)
El, gas og vand
Wi-Fi
Slutrengøring (Lejligheden skal være ryddet og opvasken skal være taget)
Barneseng (skal bestilles)
Parkering

Ikke inkluderet i prisen

Depositum ved ankomst € 400 (refunderes ved afrejse)
Skift af sengetøj mm 15 € pr. person
Ekstra rengøring 70 €
Aircondition 50 €
Mindre husdyr 8 € pr. dag (skal bestilles)
Kommunal turistafgift

Faciliteter

 • Børnepool
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk