Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence I Morelli – Pietra Ligure

Drømmer du om en ferie til skønne Ligurien, så er Residence I Morelli oplagt som din faste base.

Residence I Morelli er et skønt lejlighedshotel med en god beliggenhed kun 800 meter fra centrum af skønne Pietra Ligure.

total pris
Fra 469,-
total pris
Fra 469,-

Tilgængelige Boliger

3-værelses lejlighed (7 personer)

Max gæster 7

7 personer, 60 kvadratmeter, 2 soveværelser, 1 badeværelse.

3-værelses lejlighed (6 personer)

Max gæster 6

6 personer, 54 kvadratmeter, 2 soveværelser, 1 badeværelse.

2-værelses lejlighed (5 personer)

Max gæster 5

5 personer, 47 kvadratmeter, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

2-værelses lejlighed (4 personer)

Max gæster 4

4 personer, 35 kvadratmeter, 1 soveværelse, 1 badeværelse.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Kun 800 meter fra centrum

 • 500 meter til stranden

 • Pool

Beskrivelse af Residence I Morelli – Pietra Ligure

Drømmer du om en ferie til skønne Ligurien, så er Residence I Morelli oplagt som din faste base.

Residence I Morelli er et skønt lejlighedshotel med en god beliggenhed kun 800 meter fra centrum af skønne Pietra Ligure.

På Residence I Morelli får du alt det bedste fra begge verdener – byen tæt på, men samtidig en fantastisk ro og de smukkeste omgivelser. Hoteller er beliggende på en bakke omgivet af olivenlunde og frugtplantager. Når du bor i en af de skønne lejligheder på hotellet, har du adgang til den forfriskende pool. Rundt om poolen finder du solstole og parasoller, så der er altså skabt de perfekte rammer for en afslappende stund. Trænger du derimod til at få gang i kroppen, er dette også muligt. På hotellet er det nemlig både muligt at leje cykler og at spille tennis imod en lille betaling. Der er altså masser at tage sig til, når du bor på Residence I Morelli.

En af de unikke ting ved Residence I Morelli er den gode beliggenhed. Du bor nemlig kun 800 meter fra centrum af den charmerende by Pietra Ligure, men allerede 300 meter fra hotellet bliver du mødt af forskellige restauranter, barer og butikker. Hotellet er beliggende på den liguriske kyst, hvilket betyder at du kun har 500 meter til stranden.

Indretningen af Residence I Morelli

Residence I Morelli er et skønt hotel med i alt 26 lejligheder. Når du bor på Residence I Morelli, har du mulighed for at vælge mellem 4 forskellige typer lejligheder.

Den første lejlighed er en 2-værelses lejlighed på 35 kvadratmeter, og med plads til 4 personer. Lejligheden består af et soveværelse, 1 badeværelse og en stue hvor du finder en sovesofa med plads til 2 personer.

Den anden lejlighed er også en 2-værelses lejlighed bare på 47 kvadratmeter og med plads til 5 personer. Denne lejlighed består af et soveværelse med en dobbeltseng og en ekstra opredning, ligesom du finder 1 badeværelse og en stue indrettet med en sovesofa med plads til 2 personer.

Den tredje lejlighed er en 3-værelses lejlighed på 54 kvadratmeter og med plads til 6 personer. Lejligheden består af 2 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng og det andet er indrettet med 2 enkeltsenge. Ligeledes består lejligheden af et badeværelse, ligesom du finder en stue indrettet med en sovesofa med plads til 2 personer.

Den sidste lejlighed er også en 3-værelses lejlighed bare på 60 kvadratmeter og med plads til 7 personer. Lejligheden består af 2 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng og en ekstra opredning, og det andet er indrettet med 2 enkeltsenge. Ligesom den anden 3-værelses lejlighed finder du ligeledes et badeværelse og en stue indrettet med en sovesofa med plads til 2 personer i lejligheden.

Fælles for alle lejlighederne er, at du finder et veludstyret tekøkken, der bl.a. er indrettet med et køleskab, en fryser, en mikroovn, en ovn og et komfur. Der er TV i alle lejlighederne, ligesom at der også er aircondition og WiFi. Slutteligt følger der enten en altan eller en have med til alle lejlighederne.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 6/7 - 6/9, resten af året fri ankomstdag (på nær søndag) og min. 4 nætter.

Check-ind / check-ud

15.00-20.00 / inden 09.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Barneseng
WiFi
Mindre kæledyr
Depositum
1 ugentlig rengøring ved ophold over 2 uger

Betales lokalt

Aircondition: pris afhænger af sæson
Parkering: 35 € pr. uge
Vaskeservice: 7 € pr. vask og 7 € pr. tørretumbling
Rengøring ved ophold under 2 uger: 15 €
Slutrengøring: 50 € / 60 € afhængig af lejlighedsstørrelse
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Cykeludlejning
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Casa Aurora – Genova
  Ligurien Italien

  Villa Casa Aurora
  Casa Aurora er en ejendom med flere niveauer, der følger den typiske liguriske arkitektoniske stil. Faktisk er den karakteriseret ved
  Pris pr. nat fra
  375,-

  Agriturismo Le Mimose – Imperia
  Ligurien Italien

  Lidt bagved Imperia, et par km oppe i bjergene, ligger Agriturismo Le Mimose med en smuk udsigt over bjergene og