Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Residence Le Tartarughe – Letojanni

Le Tartarughe er et moderne lejligheds hotel der er helt ideelt for dig der gerne vil have en familieferie tæt på stranden. Du bor nedenfor Taormina og her er der nem adgang til Østsiciliens seværdigheder.

Er du til bekvem familieferie, hvor det er muligt at parkere bilen, og der er nem adgang til havet, så er Le Tartarughe måske svaret. Her får du moderne ferielejligheder i god kvalitet og uden alt for mange dikkedarer.

pris pr. nat
Fra 397,-
pris pr. nat
Fra 397,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden består af et værelse med en dobbeltseng hvor der samtidig er en køkkenafdeling med spisebord. Dertil kommer et badeværelse med bruser og/eller badekar. Der er en balkon dog uden nævneværdig udsigt samt aircondition i lejligheden.

Lejligheden består af et soveværelse med en dobbeltseng samt en stue med køkkenniche. I stuen er der en dobbelt sovesofa til den 3. og 4. person. Dertil kommer et badeværelse med bruser og/eller badekar. Der er en balkon dog uden nævneværdig udsigt samt aircondition i lejligheden.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på stranden

 • Moderne ferielejligheder

 • Tæt på Taormina

Beskrivelse af Residence Le Tartarughe – Letojanni

Le Tartarughe ligger i badebyen Letojanni, som er en del af Taormina området. Oppe på bjerget ovenfor nabobyen Giardini Naxos troner Taormina. Byerne er forholdsvis turistprægede i sæsonen og med god grund. Her ligger det berømte amfiteater og de tætte gader bugner af små hyggelige butikker og cafeer.

Lejlighederne på Le Tartarughe

Der er to typer af lejligheder på Le Tartarughe. 2 værelses lejligheden, som der også er flest af, er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng samt en sovesofa i stuen. Dertil kommer en køkkenniche samt et badeværelse med bruser og/eller badekar. Der er enkelte 3 værelses lejligheder, som kun kan fås på forespørgsel. Begge typer har balkon samt aircondition. Det er muligt at forudbestille en parkeringsplads til bilen, men gør det helst ved bestilling af lejligheden, så vi kan sikre dig en plads.

Bemærk: Der er ingen reception på stedet, så du skal huske at meddele jeres ankomsttidspunkt på telefon eller mail direkte til stedet, så de kan tage godt imod Jer.

Skiftedag

Ophold min 7 nætter: 28/5 - 17/9 2022
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

15-20:00 / 6:30 - 9:30
Check ind mellem 20 og 22 kan arrangeres mod merpris. Kontakt os.

Inkluderet i prisen

Sengetøj/-linned og håndklæder (2 * ugentlig skift af håndklæder)
Wi-fi
El, gas og vand
Slutrengøring (køkken skal rengøres)
Aircondition

Ikke inkluderet i prisen

Depositum 100 € (refunderes ved afrejse)
Kommunal turistafgift
Adgang til strandservice
Mindre husdyr 5 € pr. dag.
Babyseng 5 € pr. dag (skal bestilles)
Parkering 15 € pr. dag (skal bestilles)

Faciliteter

 • Aircondition
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Villa Papeda – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Papeda, Sicily
  Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske

  Villa Il Cavaliere – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Il Cavaliere - Sicily
  Den store naturlige atmosfære vil byde på unikke og uforglemmelige visuelle og lugtefornemmelser. Hvert øjeblik på dagen vil indeholde uventede