Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Terme di Sorano – Sorano 

Der har boet mennesker i denne lille, frodige dal i mindst 1000 år, og nu bliver det måske din tur.

På Terme di Sorano bor du i komfortable lejligheder, alle med privat terrasse eller have, hvor du har adgang til flere poolområder, tennisbane, mountainbikes og mange spændende byer i området. 

total pris
Fra 646,-
total pris
Fra 646,-

Tilgængelige Boliger

Etværelseslejlighed (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejlighederne er xx m² store og består af stue med køkkenhjørne og en queen size seng samt et badeværelse med toilet og bruser. Bor du på første etage, har du terrasse, bor du i stueetagen, har du have, i begge tilfælde er der bord og stole.

Toværelseslejlighed (2+2 sovepladser)

Max gæster 4

Lejlighederne er 60 m² store og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to børn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Bor du på første etage, har du terrasse, bor du i stueetagen, har du have, i begge tilfælde er der bord og stole.

Bemærk at sovesofaen kun er til børn under 13 år.

Treværelseslejlighed (4+2 sovepladser)

Max gæster 6

Lejligheden er 75 m² stor og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to børn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Bor du på første etage, har du terrasse, bor du i stueetagen, har du have, i begge tilfælde er der bord og stole

Bemærk at sovesofaen kun er til børn under 13 år.

Hus (4+2 sovepladser)

Max gæster 6

Huset er 100 m² stort og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to børn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Her er overdækket terrasse og have med bord og stole

Bemærk at sovesofaen kun er til børn under 13 år.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Bad i varme kilder

 • Det ukendte Toscana

 • Masser af plads

Beskrivelse af Terme di Sorano – Sorano 

Når du ankommer til Terme di Sorano i det sydlige Toscana, efterlader du bilen på den store parkeringsplads ved indgangen og fortsætter til fods til din indkvartering i en af de 30 lejligheder eller 10 huse på det store område. Af faciliteter på stedet finder du en restaurant, der har åben til morgenmad, frokost og middag seks dage om ugen i højsæsonen, fælles vaskefaciliteter og naturligvis også wi-fi… og grill… og forbavsende meget ro for et så relativt stort sted.

Altid lun pool 

At finde en opvarmet pool uden for skiområderne, er praktisk taget en umulighed i Italien. Men på Terme di Sorano har du en naturligt opvarmet pool året rundt. Her pibler 37,5 grader varmt vand nemlig op flere steder og forsyner den 370 m² store pool, så alle kan nyde behageligt lunt vand selv uden for sommeren. Poolen er oval, og dybden går fra 60 til 140 cm, så mindre børn kan også være med. Bemærk: Der er offentlig adgang til poolen, og der skal bæres badehætte når man er i vandet (som så mange andre steder i Italien).

Pool nummer to, tennis og…

Midt på de store græsplæner finder du også en almindelig pool, dog en ualmindelig stor en af slagsen (17 x 13 meter, dybde 140 cm). På plænerne er der også masser af liggestole og parasoller, så alt er lagt an til ren afslapning. Du kan dog også sagtens udfolde dig fysisk, for her er tennisbane, udlejning af mountainbikes, en stor skov med stier og picnic-borde samt mulighed for ridning 800 meter væk.  

Store oplevelser i området

Du kommer heller ikke til at savne spændende udflugtsmuligheder, for her i området ligger en perlerække af små, fascinerende byer. Du skal absolut besøge Sorano (3 kilometer væk), Pitigliano (6 kilometer væk) og Sovana (12 kilometer væk), som alle tre er helt specielle og vidunderligt maleriske, da de er bygget af og ind i tufstenen. Du skal bestemt også tage de 35 kilometer til den romantiske lille middelalderby Santa Fiora, slentre rundt i dens små gader og spise på en af byens gode restauranter (”Il Barilotto” kan varmt anbefales).

Morgenmad mm.

Det er muligt at tilkøbe morgenmad og/eller halvpension. Priserne er 55 kr. for morgenmaden og 225 kr. for halvpension pr. person (excl. drikkevarer). Ønsker du dette, så skriv det i bemærkningsfeltet ved bestillingen. Børn under 3 år er gratis hvis de kan sove i forældrenes seng.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 15/7 - 25/8 2023
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Parkering
Thermal pool
Wi-Fi
Sengetøj/-linned og håndklæder

Betales lokalt

Depositum: 150 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring: 15 € per person
Mindre husdyr 50 € pr. uge (skal bestilles)
Adgang til Welness område
Barneseng og højstol: 35 € per uge (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): efter forbrug
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Cykeludlejning
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Tennisbane
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters