Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa ai Pini – San Severino Marche

Villa ai Pini ligger tæt på den hyggelige by San Severino i Regionen Marche. Her får du en velindrettet villa med alle moderne bekvemmeligheder. Området egner sig til alle former for aktiv ferie, eller du kan køre rundt i området og besøge de hyggelige Middelalderbyer.

Villa ai Pini eller som det oprindeligt hed Borgo ai Pini. er en gammel (mindre) herregård, som oprindeligt bestod af en hovedbygning og en række mindre bygninger. Hovedbygningen er i dag ikke tilgængelig, men en af sidebygningerne er nænsomt restaureret og er indrettet som 3 lejligheder. Alle 3 lejligheder udlejes samlet som en Villa med ialt 12 sovepladser, fordelt i 5 soveværelser og 5 badeværelser.

pris pr. nat
Fra 910,-
pris pr. nat
Fra 910,-

Tilgængelige Boliger

5 Soveværelser, 5 badeværelser, ialt 14 sengepladser.

Bemærk: Der er håndværkere på den anden bygning, der ligger som en del af villaen (bagved) i 2022 såvel som i 2023 forventer vi. Håndværkerne vil naturligvis støje lidt, men området vil blive dækket med net, så det sviner så lidt som muligt. Der vil ikke komme håndværkere i det område hvor lejerne befinder sig. Derfor er priserne i 2022/23 en del lavere end normalt.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Super villa

 • Vinområde

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villa ai Pini – San Severino Marche

Villaen ligger ca. midt i regionen Marche, tæt på den hyggelige Middelalder by San Severino. Der er ca 4,5 km ind til byen, så det er en rask gåtur eller en kort tur på max 10 minutter i bilen. Byen har flere supermarkeder og en række cafeer og restauranter, så der er flere muligheder, hvis ikke det er tillokkende at gå på markedet og købe de lokale produkter til maden. Stay Local kan være behjælpelig med bestilling af en kok, der kan komme og lave en festmiddag til dig og din familie.

Villa ia Pini er perfekt til familier med børn, eller flere familier. Her er der private lejligheder hvor man kan være seig selv, men samtidigt er der også en fællesområde og et fantastisk grillområde udendørs, hvor du kan nyde de dejlige sommeraftener. Den private pool

Villaen er meget værdsat af de tidligere gæster, der i overvejende grad kommer fra Nordeuropa. For jer der gæster regionen Marche for første gang, er det en iddel beliggenhed til at se området, og vi tør også love, det nok ikke er sidste gang vejen bliver lagt forbi Marche.

Indretningen af Villa ai Pini

Da der er 3 lejligheder i huset, så har alle lejlighederne soveværelser, eget køkken og eget badeværelse. I fællesområdet er der endnu et stort fælles køkken, vaskemaskine og et stort badeværelse med brusebad, hvor man endda kan få en kørestol med, opholdsrum med sofa, tv og Wi-Fi i alle lejligheder og fællesarealet.

Villaen består samlet set af 3 lejligheder med en kapacitet på 12 personer, dog med mulighed for opredning til yderligere 2 personer. Hver lejlighed har køkken, soveværelser, badeværelse og en lille stue. Der er et nybygget fællesområde udstyret med køkken, køleskab, stor stue og badeværelse. Opdeling af villaen gør den velegnet til dig der rejser med venner, hvor i har hvert jeres eget private område.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 1/6 - 26/8 2023
Resten af året min 3-5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Slutrengøring 180 €
Opvarming (efter forbrug)
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.640,-

  Villa Casolare Azzurro – Colfano
  Marche Italien

  Villa Casolare Azzurro, Marche
  Her taler vi virkelig om en rigtigt kvalitetsvilla. Sjældent har jeg set en villa der er indrette på denne måde.
  Pris pr. nat fra
  3.373,-

  Villa del Poggio – Mogliano
  Marche Italien

  Villa del Poggio, Marche
  Villa del Poggio er en majestætisk villa, der er omgivet af grønt, bl.a. takket være den store have med panoramaudsigt