Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa ai Pini – San Severino Marche

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Super villa

 • Vinområde

 • Tæt på by

Villa ai Pini ligger tæt på den hyggelige by San Severino i Regionen Marche. Her får du en velindrettet villa med alle moderne bekvemmeligheder. Området egner sig til alle former for aktiv ferie, eller du kan køre rundt i området og besøge de hyggelige Middelalderbyer.

Villa ai Pini eller som det oprindeligt hed Borgo ai Pini. er en gammel (mindre) herregård, som oprindeligt bestod af en hovedbygning og en række mindre bygninger. Hovedbygningen er i dag ikke tilgængelig, men en af sidebygningerne er nænsomt restaureret og er indrettet som 3 lejligheder. Alle 3 lejligheder udlejes samlet som en Villa med ialt 12 sovepladser, fordelt i 5 soveværelser og 5 badeværelser.

Villaen ligger ca. midt i regionen Marche, tæt på den hyggelige Middelalder by San Severino. Der er ca 4,5 km ind til byen, så det er en rask gåtur eller en kort tur på max 10 minutter i bilen. Byen har flere supermarkeder og en række cafeer og restauranter, så der er flere muligheder, hvis ikke det er tillokkende at gå på markedet og købe de lokale produkter til maden. Stay Local kan være behjælpelig med bestilling af en kok, der kan komme og lave en festmiddag til dig og din familie.

Villa ia Pini er perfekt til familier med børn, eller flere familier. Her er der private lejligheder hvor man kan være seig selv, men samtidigt er der også en fællesområde og et fantastisk grillområde udendørs, hvor du kan nyde de dejlige sommeraftener. Den private pool

Villaen er meget værdsat af de tidligere gæster, der i overvejende grad kommer fra Nordeuropa. For jer der gæster regionen Marche for første gang, er det en iddel beliggenhed til at se området, og vi tør også love, det nok ikke er sidste gang vejen bliver lagt forbi Marche.

Indretningen af Villa ai Pini

Da der er 3 lejligheder i huset, så har alle lejlighederne soveværelser, eget køkken og eget badeværelse. I fællesområdet er der endnu et stort fælles køkken, vaskemaskine og et stort badeværelse med brusebad, hvor man endda kan få en kørestol med, opholdsrum med sofa, tv og Wi-Fi i alle lejligheder og fællesarealet.

Villaen består samlet set af 3 lejligheder med en kapacitet på 12 personer, dog med mulighed for opredning til yderligere 2 personer. Hver lejlighed har køkken, soveværelser, badeværelse og en lille stue. Der er et nybygget fællesområde udstyret med køkken, køleskab, stor stue og badeværelse. Opdeling af villaen gør den velegnet til dig der rejser med venner, hvor i har hvert jeres eget private område.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag 1/6 - 28/8 2021
Resten af året min 3-5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Slutrengøring 180 €
Opvarming (efter forbrug)
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo