Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Antico Mulino – Arezzo

Antico Mulino er en gammel mølle, der ligger omkring 12 km fra byen Arezzo.

Antico Mulino er en del af et toscansk stenhus af meget gammel oprindelse. Det gået i arv fra far til søn i generationer og siden har det været et meget vigtigt referencepunkt for det lokale landbrugssamfund.

pris pr. nat
Fra 824,-
pris pr. nat
Fra 824,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Et vidunderligt gammelt hus

 • Et ægte stykke toskansk historie

 • 12 km fra Arezzo.

Beskrivelse af Villa Antico Mulino – Arezzo

I stueetagen af villaen kan du stadig beundre de gamle stenmøllesten, der producerede melet, der blev brugt til at tilberede det berømte toscanske brød. Et soveværelse med 2 dobbeltsenge og eget badeværelse gør villaen bedst egnet til familier med børn og eller en lille gruppe venner, og dine små firbenede venner er også velkomne til at bo og slappe af hos dig.

Det er beliggende i udkanten af den grønne dal, i en let tilgængelig position, men samtidig stille og fredeligt. Bare 12 km væk ligger Arezzo, hvor du kan finde lokale butikker, både store som små. Du kan køre dertil på bare 15 minutter.

Villaen har en privat swimmingpool (10×4 m, 1,40 m), som er indhegnet og er fuldstændig sikker for børn. Du kan tilbringe de kølige sommeraftener i en havepavillon i haven, der har borde og stole. Du kan også tilbringe tiden der med familiemiddage med et glas god lokal rødvin, grillretter og aperitifer med fuld afslapning.

En af gårdhusets bonusser er køkkenhaven, personligt passet af ejerne Ilario og Valeria, hvor du kan vælge dine yndlings grøntsager hver dag, ægte og friske.

Indretning af Antico Mulino

I stueetagen er der et badeværelse med bruseniche, et bredt køkken med adgang til et flise belagt udvendigt område, der ligger ved siden af poolen, en dejlig havepavillion med borde og stole og en grill, der er perfekt til udendørs sammenkomster.

Inde i huset finder du også en stue/spisestue med et tv, en lille lobby, et tekøkken med en brændeovn og en lille terrasse, der er ideel til morgenmad. Der er en bred spisestue der sidder sammen med stuen. Der er et badeværelse med bruser, et soveværelse med to enkeltsenge og et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 2/7 – 27/8 2022

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 400 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 150 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Poolhåndklæder (hvis ønsket) 2 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Hvis du ikke ønsker at bestille online, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med et personligt tilbud. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  4.042,-

  Villa Asolina – Asolo
  Toscana Italien

  Villa Asolina ligger på en rolig og smuk bakketop og du kommer til den lille Asolo på kun 5 minutter
  Tenuta la Pieve er en række selvstændige lejligheder og mindre villaer på en agriturismo i det sydøstlige Toscana i området mellem Firenze, Siena og Arezzo.