Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Olivo – Arezzo

Villa Olivo ligger smukt i bakkerne mellem den ubegribeligt oversete kulturby Arezzo og den charmerende lille Castiglion Fiorentino.

Villa Olivo er et klassisk eksempel på et toscansk bondehus. Man har sparet på murstenene og i stedet brugt alle de sten i forskellig størrelse, som man pillede op af markerne.

total pris
Fra 1139,-
total pris
Fra 1139,-

Tilgængelige Boliger

Hele huset (6 sovepladser)

Max gæster 6

4 soveværelser, 3 badeværelser – ialt 6 personer. Totalt 100 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Rigtig meget for pengene

 • Rustik autenticitet

 • Passende størrelse til kernefamilien

Beskrivelse af Villa Olivo – Arezzo

Villa Olivo ligger smukt i bakkerne mellem den ubegribeligt oversete kulturby Arezzo og den charmerende lille Castiglion Fiorentino.

Du bor her i en del af Toscana med langt færre turister end området mellem Firenze og Siena. Og gudskelov for det. .Villa Olivo er et klassisk eksempel på et toscansk bondehus. Man har sparet på murstenene og i stedet brugt alle de sten i forskellig størrelse, som man pillede op af markerne. Taget er selvfølgelig dækket af teglsten, og indenfor finder du klinkegulve og fritliggende bjælker i lofterne. Lige som Toscana er kendt for sine traditioner, historie og den italienske renæssance hvor mange af de lokale villaer blev bygget.

Et befriende enkelt sommerhus

Møblementet er simpelt, helt igennem typisk for livet på landet i Toscana og – for nu at være helt ærlig, også lidt slidt. Men hvad gør det, når man alligevel opholder sig alle døgnets vågne timer i det fri? Køkkenet er også helt igennem simpelt, men det fungerer nu rigtig godt. Og så skal vi heller ikke overdrive det primitive, for her er da både wi-fi, satellit-tv og vaskemaskine.

Husk surdejen til pizzaovnen!

Haven er præget af gamle oliventræer og cypresser. Her er god plads til børnenes leg og de voksnes afslapning. Alle vil nok værdsætte poolen (10 x 5 meter, dybde 90-180 cm) og dens liggestole. Udsigten over landskabet er smuk. I haven finder du også grill og foran huset naturligvis også bord og stole til de mange måltider i det fri. Her er også en pizzaovn, så hvis du har mod på det, kan du eksperimentere med både pizzaer og traditionel brødbagning i stenovn.

Udflugter og eventyr i Toscana

Selvom haven er pragtfuld, poolen dejligt afsvalende og udsigten smuk, bør alle unde sig selv mange udflugter i denne spændende del af Toscana, hvor du både kan opleve store, kendte byer og små, ukendte autentiske perler, kort sagt oplev Toscana, eventyret venter på dig.

Du har således kun otte kilometer ind til byen Arezzo, en virkelig fantastisk by med alle typer butikker, hyggelige caféer og så megen historie, at der er nok til hele ferien. Hvis du holder ferie på det rigtige tidspunkt så byder Arezzo på den årlige musikfestival Arezzo Wave. Du kan også køre lidt længere og besøge klassiske kulturbyer som fx Siena (60 kilometer), Montepulciano (40 kilometer) eller Cortona (18 kilometer). Men du skal heller ikke snyde dig selv for de små, helt ukendte byer, hvor livet går sin rolige gang og alt bare er så smukt. Tag et smut til Monte San Savino (15 kilometer) eller Lucignano (20 kilometer) og helt bestemt Castiglion Fiorentino (9 kilometer). Tro mig, du vil ikke fortryde det.

Villa Olivos indretning

Villaens 100 m2 ligger I tre plan. I stueetagen er der et rum med vaskemaskine og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage finder du en stor stue med pejs, køkken (komfur med fire gasblus og ovn, køleskab med fryseboks og mikrobølgeovn), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På anden etage er der et soveværelse med to enkeltsenge, to soveværelser med hver én enkeltseng og et badeværelse med badekar og toilet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 2/7 – 27/8 2022

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Wi-Fi
Barneseng (skal bestilles – max 1 stk.)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 90 €
Opvarmning (hvis ønsket): 7 € per m3 gas
Kæledyr ikke tilladt
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Parkering
 • Pejs
 • Pizzaovn
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 4 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med