Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Il Viaggiolo – Foiano della Chiana

Il Viaggiolo er perfekt til din ferie hvis du gerne vil holde ferie i det autentiske toscanske landskab.

Her får du gyldne solsikker og en skøn stor have.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (9 sovepladser)

Max gæster 9

4 soveværelser, 4 badeværelser, ialt 160 kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Ude i naturen

 • God udsigt til dalen

 • Villaen har en stor have

Beskrivelse af Villa Il Viaggiolo – Foiano della Chiana

Hvis din drøm er at vågne op om morgenen og finde dig selv omgivet af gyldne solsikker og en stor have, er Toscana regionen og Villa Il Viaggiolo huset for dig.

Fra dit vindue, fra haven, fra swimmingpoolen har du så vidt øjet kan se dyrkede marker, vinmarker, olivenlunde. De bølgende bakkeskråninger, der skifter farve med årstiderne er et af de smukkeste syn du kan opleve.

Her og der er gamle landsbyer rige på historie og traditioner. En af disse er Marciano della Chiana der ligger ca. 3 km fra villaen, domineret af byens slot, over hvilket det mægtige tårn står som en dyster vagtpost, med majestætisk udsigt over dalen nedenfor. Du kan shoppe i købmandsforretninger og supermarkeder i Foiano della Chiana, også kun omkring 3 km væk.

Gammel italiensk autentisk gård.

Villa Il Viaggiolo er egentlig en gammel gård, der i de senere år har genvundet sin oprindelige skønhed. Træbjælkerne, de brugte varme farver og de stilfulde møbler giver den en hyggelig og behagelig atmosfære, der får dig til at føle dig godt tilpas og velkommen. Denne lækre villa vil være det ideelle sted til din familieferie, det udendørs store (og sikre for børn) område giver dine børn mulighed for at løbe og lege, mens du nyder en aperitif ved poolen. Selvom du rejser flere familier sammen, vil Villa Il Viaggiolo give dig et stort og behageligt sted til middage med dine venner, eller det kan også tjene som udgangspunkt for dine ture til at udforske landsbyer og kunstbyer i det centrale Italien, men specielt i Toscana, hvor eventyret venter.

Il Viaggiolo er omgivet af en stor have skygget af høje træer, dekoreret med potter og blomster og udstyret med borde, stole, paraplyer, gynger og grill. Under det store århundreder gamle egetræ, ved siden af ​​huset, er der et lille hjørne designet til at slappe af med en god bog eller til aftenhygge med venner og et glas vin. Den smukke 5 x 10 m swimmingpool (1,40 m dybde), til din eksklusive brug, har liggestole og parasoller og et komfortabelt badeværelse med bruser. To overdækkede parkeringspladser er også tilgængelige.

Noget, vi er sikre på, at du ikke vil glemme på din ferie i Villa il Viaggiolo, er venlighed og høflighed fra ejerne, som gerne vil hjælpe dig på enhver mulig måde.

Indretningen af Villa Il Viaggiolo

Du finder stue-spisestue med køkkenhjørne, pejs og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng med ekstra enkeltseng, toilet (håndvask, vandskab, bidet).
På første sal kommer du ind enten fra den indvendige eller udvendige trappe, stue / spisestue med køkkenhjørne og pejs, to soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med enkeltseng, to badeværelser med bruser. På bassinkanten er der et badeværelse med brusebad og vaskeri.

Takket være sin indretning (to uafhængige indgange og to køkkener) er huset ideelt til at rumme også to familier, der ønsker at tilbringe deres ferie sammen, men alligevel opretholde deres eget privatliv.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Slutrengøring
Barneseng (skal bestilles)
Poolhåndklæder (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 250 € (refunderes ved afrejse)
Opvarmning (hvis ønsket): 6 € per m3 gas
Mindre kæledyr 5 € pr. dag (skal bestilles)
Poolen er åben maj-september (vejrafhængigt)
Brænde til kamin: 15 € pr. 100 kg.
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med