Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casa Bellavista – San Severino Marche

Villa Casa Bellavista har som navnet antyder en skøn udsigt over bakkerne ved den hyggelige by San Severino i Regionen Marche.

Her får du en velindrettet villa med alle moderne bekvemmeligheder. Området egner sig til alle former for aktiv ferie, eller du kan køre rundt i området og besøge de hyggelige Middelalderbyer.

total pris
Fra 1376,-
total pris
Fra 1376,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen (8+2 sovepladser)

Max gæster 10

4 soveværelser, 3 badeværelser, totalt 200 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk udsigt

 • Vinområde

 • Tæt på San Severino

Beskrivelse af Villa Casa Bellavista – San Severino Marche

Villa Casa Bellavista har som navnet antyder en skøn udsigt over bakkerne ved den hyggelige by San Severino i Regionen Marche.

Her får du en velindrettet villa med alle moderne bekvemmeligheder. Området egner sig til alle former for aktiv ferie, eller du kan køre rundt i området og besøge de hyggelige Middelalderbyer.

Casa Bellavista er den ideelle villa til dig, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie i nærkontakt med naturen. Huset ligger på et af de mest stemningsfulde bakker ved byen San Severino Marche, ikke langt fra antikke middelalderlige by og med et “tårnværelse” der har udsigt over hele dalen.

Afsondret, men også blot med få minutters kørsel fra byens centrum, som også kan nås til fods fra forskellige naturskønne stier, er villaen opdelt i to helt uafhængige områder: stueetagen (nederste plan) er beboet af ejerne, naturligvis med respekt for gæsternes privatliv. De er naturligvis tilgængelige i nødstilfælde eller hvis du har lyst til at få gode råd om restauranter, turforslag mm. På første sal – med med direkte indgang fra gaden, ligger villaens ca. 200 kvm.

Her er en nybygget swimmingpool, grill og have, som er til eksklusiv brug til dig – ejerne benytter den ikke mens villaen er udlejet.

Indretningen af Villa Casa Bellavista

Villa Casa Bellavista har 10 sovepladser, fordelt på 4 soveværelser, og 2 opredninger. Der er ialt 3 badeværelser. I køkkenet er der køleskab m. fryser, ovn, mikroovn, toaster, kaffemaskine, el-kedel samt opvaskemaskine. Der er desuden også en vaskemaskine og strygejern.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag i højsæsonen
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
Slutrengøring 150 €
Opvarming (efter forbrug)
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Mindre hund 50 € pr. uge (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.