Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casa Del Lago – Stresa

Villa Casa Del Lago er et hyggeligt feriehus, beliggende nær stranden ved Maggiore søen

I den charmerende villa finder du en fælles gårdhave, med god plads til familien. Derudover kan du i Villa Casa Del Lago nyde den smukkeste udsigt over Maggiore søen.

total pris
Fra 2677,-
total pris
Fra 2677,-

Tilgængelige Boliger

Hele Villaen

Max gæster 5

5 sovepladser, 2 soveværelser og 2 badeværelser

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Egen badebro

 • Hyggelig villa

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villa Casa Del Lago – Stresa

Villa Casa Del Lago er et hyggeligt feriehus, beliggende nær stranden.

I den charmerende villa finder du en fælles gårdhave, med god plads til familien. Derudover kan du i Villa Casa Del Lago nyde den smukkeste udsigt over Maggiore-søen.

Villa Casa Del Lago er en L-formet villa, hvor fløjene er forbundet af en hyggelig, fælles gårdhave. I den ene fløj er der gjort klar til dig og din familie, mens den anden fløj er ejerens bolig. Der er ikke en pool i villaen, men i Villa Casa Del Lago har du direkte adgang til Maggiore-søen, hvor der er mulighed for at bade. Nede ved søen finder du et hyggeligt hjørne, der er udstyret med parasol, bord, stole og liggestole.

Du er i Piemonte, den nordlige del, og med udsigt til Maggioresøen, er Villa Casa Del Lago placeret i et naturskønt område, med store områder med smukke blomster, historiske villaer og slotte samt smukke kirker. I nærområdet finder du et imponerende antal parker, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse. Derudover er Villa Casa Del Lago omringet af flotte bjerge, samt charmerende landsbyer. Ved Maggiore søen er der også utallige muligheder for at afprøve diverse vandaktiviteter.

Villa Casa Del Lagos indretning

I stueetagen finder du en rummelig stue, indrettet med sofaer, pejs, TV og billardbord. Til højre for stuen finder du en spisestue samt et veludstyret køkken. Her er der også adgang til haven, hvor du har mulighed for at nyde et måltid på en overdækket pavillon. Til venstre for stuen finder du vejen til soveværelset, hvor der er videre adgang til villaens hems og 1. sal.

På 1. sal finder du et enkeltværelse, med et tilhørende badeværelse udstyret med en bruser. Derudover er der på 1. sal adgang til villaens master bedroom, med 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng. Derudover finder du et ensuite badeværelse.

På Villa Casa Del Lagos 2. sal finder du også et stort soveværelse der indeholder en dobbeltseng, samt klimaanlæg. Der findes også endnu et enkeltværelse på 2. salen, der er beregnet til børn.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 - 19:00 / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

WiFi
Forbrug af el og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Slutrengøring
2 timers rengøring midt på ugen
Aircondition i soveværelset på 1. sal

Betales lokalt

Depositum: 800 € (refunderes ved afrejse)
Varme: 40 € pr. dag
Husdyr: 60 € pr. uge (skal bestilles)
Baby seng 100 € (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  1.706,-

  Villa Sparina Resort – Gavi
  Piemonte Italien

  Bo midt i Piemontes grønne vinmarker i gåafstand til restauranter. Villa Sparina Resort ligger midt i de smukke bakker omkring
  Pris pr. nat fra
  1.636,-

  Hotel San Rocco – Ortasøen
  Piemonte Italien

  På Hotel San Rocco bor du med udsigt over den smukke Ortasø. Drømmer du om at bo i centrum af