Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Casa Oriella – San Severino Marche

Villa Casa Oriella er i virkeligheden en gammel lille landsby der kan dateres tilbage til ca. 1800 tallet.

Ud over hovedvillaen, der i øjeblikket ikke kan bruges, består det område, der er en del af villaen i dag, af 3 uafhængige lejligheder - der udlejes samlet og et par små huse.

total pris
Fra 1445,-
total pris
Fra 1445,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (11 sovepladser)

Max gæster 11

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget villa for pengene

 • Vinområde

 • Tæt på by

Beskrivelse af Villa Casa Oriella – San Severino Marche

Villa Casa Oriella er i virkeligheden en gammel lille landsby der kan dateres tilbage til ca. 1800 tallet.

Ud over hovedvillaen, der i øjeblikket ikke kan bruges, består det område, der er en del af villaen i dag, af 3 uafhængige lejligheder – der udlejes samlet og et par små huse.

Udenfor ligger villaen på en stor grund med en vidunderlig fyrretræspark, hvor du kan tilbringe afslappende øjeblikke i skyggen på de varme sommerdage. Der er direkte udgang fra flere af værelserne ud til nogle terrasser og derfra er der adgang til den lækre infinity pool, med en helt vidunderlig udsigt over landskabet.

Blot 3 km. væk finder du den smukke middelalderby San Severino, hvor nøglen også skal hentes. Herfra er der ca. 1 times kørsel til Marches østvendte kyststrækning, hvor strandene generelt er gode og børnevenlige. San Severino har mange spisemuligheder i form af cafeer og hyggelige autentiske restauranter og flere shopping muligheder inklusive et par supermarkeder.

Bemærk: Villaens kvindelige ejer har 1. salen til sin disposition, som derfor ikke er en del af udlejningsarealet. Hun bor ikke fast i den lejlighed, for hun bor fast inde i San Severino og betragter den lejlighed som hendes landsted. Dog er vores opfattelse at hun er der ofte. Vi har lavet en aftale med hende om, at når hun benytter den, evt. sammen med hendes 2 sønner, så respekteres villaens andre beboere. Poolen og have er til eksklusiv brug til dig og din familie. Grundet dette forhold, er villaen prissat noget lavere end de andre villaer af samme kvalitet i området. Når dette så er sagt, så er det virkeligt en skøn villa.

Villa Casa Orielas indretning

Villaen består samlet set af 3 lejligheder med en kapacitet på 12 personer, dog med mulighed for opredning til yderligere 2 personer. Hver lejlighed har køkken, soveværelser, badeværelse og en lille stue. Der er et nybygget fællesområde udstyret med køkken, køleskab, stor stue og badeværelse. Opdeling af villaen gør den velegnet til dig der rejser med venner, hvor i har hvert jeres eget private område

Det er muligt, at tilkøbe en kok der kan komme og lave din aftensmad – kontakt os for nærmere information.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag i juli og august
Resten af året min 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ingen skift)
Wi-Fi
Babyseng og høj stol (skal bestilles)

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Transfer service fra lufthavn (skal bestilles)
El: Afregnes efter forbrug
Slutrengøring 180 €
Opvarming (efter forbrug)
Mindre husdyr 50 € pr. dyr pr. uge
Ekstra rengøring ved fleruge ophold 10 € pr. time.
Ekstra skift af sengelinned ved fleruge ophold 50 €
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  2.039,-

  Villa Casale Luisa – Castelraimonto
  Marche Italien

  Villa Casale Luisa i Marche
  Villa Anna ligger tæt på landsbyen Pievebovigliana i det sydvestlige Marche. Området er kuperet og har mange muligheder for cykel- og vandreture. Her er en dejlig italiensk villa med plads til 6 personer.

  Villa Panorama – Marche
  Marche Italien

  Villa Panorama Marche
  Villa Noce er en helt igennem velholdt og lækker kvalitetsvilla der ligger i grønne omgivelser tæt på den hyggelige by Serrapetrona, der er en kendt vinby i området. Her får du en villa med privat pool til 10 personer til en super skarp pris.