Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Karin – Taormina

Villa Karin er en fantastisk villa med en herlig beliggenhed ved kysten ved Taormina.

Villa Karin er en enestående luksus feriebolig til par eller familier med ialt 7 sengepladser og et væld af lækre faciliteter.

total pris
Fra 12013,-
total pris
Fra 12013,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (7 sovepladser)

Max gæster 7

4 soveværelser, 4 badeværelser, totalt 200 kvm

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk havudsigt

 • Gangafstand til Taormina’s historiske centrum

 • 7 gode sovepladser

Beskrivelse af Villa Karin – Taormina

Villaen ligger nærmest dramatisk på en klippeskråning med en fantastisk panoramaudsigt over havet og en lækker infinity-pool. Her kan du endda efterlade bilen, da strande og Taorminas historiske centrum kun er en kort gåtur væk. Når du ankommer til Villa Karin for første gang og ser de frodige, terrasserede haver og den enestående havudsigt, føles det faktisk som et lille stykke paradis. Villaen spænder over tre niveauer med masser af veldesignede rum inde og ude. Vi er også oppe i en decideret luksus villa på en af Siciliens bedste adresser.

En indbydende infinity-pool med solsenge og parasoller er de perfekte rammer for en forfriskende dukkert eller en lur i solen efter en dag med udforskning af lokalområdet, mens de andre terrasser giver endnu flere muligheder for afslapning.

Villa Karin er beliggende kun ca. 10 minutters gang til det historiske centrum af Taormina. Her er der et væld af restauranter og butikker. Bus holdepladsen giver mulighed for ture og transport til omegnen. De smukke strande Mazzarò og Isola Bella nås let ned ad en vej fra villaen.

For et virkelig afslappende og privat ophold kan du vælge at øge de timer fra personalet, der er inkluderet i lejen. En velkomstmiddag, en kok, butler og shopping service kan alle arrangeres.

Indretningen af Villa Karin

Villaen er designet til moderne komfort med en attraktiv blanding af moderne møbler.  Tre af soveværelserne er på midterste etage og det fjerde ligger i nedenstående etage sammen med et alrum med tekøkken, opholdsstue og studieområde.

På øverste etage kan du finde åbent køkken, spisestue, opholdsstue, badeværelse og overdækket terrasse med bord til 10 personer.

På midteretagen finder du det centrale soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, stor terrasse, et soveværelse med dobbeltseng, et stort soveværelse med queensize-seng og badeværelse.

På underetagen er der en opholdsstue med tekøkken og spiseplads, stue og tv-område, laptop-venligt arbejdsområde / studie, soveværelse med to enkeltsenge (kan bestilles som en dobbelt) og badeværelse. Udenfor forbinder trapperne alle niveauer og fører ned til det lavere niveau: haver, terrasser og infinity-pool med badeværelse og brusebad. Parkering til op til 4 biler findes på det lavere niveau.

Faciliteter: Aircondition / varmeapparat, grill, motionscenter, daglig rengøring, opvaskemaskine, fuldt udstyret køkken, infinity-pool, iPod-dockingstation, mikroovn, åben pejs, ovn, privat parkering op til 4 biler, satellit-tv med SKY tv, to separate indgange, vaskemaskine, Wi-Fi.

Service: Daglig rengøring, poolvedligeholdelse og gartner to gange om ugen, skift af sengetøj i midten af ugen, en portier ved ankomst og afrejse.

Ekstra tjenester til rådighed efter anmodning: Madservice, kokkeservice, Butlerservice, Transport til / fra villa, Velkomstmiddag, Shopping-service, Madlavningskurser, Massagebehandlinger, Ekstra rengøring, Personlig yogalærer.

Bemærk, at der er adskillige trin inden for denne villa og er ikke egnet til små børn og folk med gangbesvær.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00-20:00 / kl. 10:00

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Villa med 4 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Salone – Cefalu
  Sicilien Italien

  Villa Salone Sicilien
  Engelsk beskrivelse:   Villa Salone, 175 metres above sea level, is a bright modern structure set in a green park
  Pris pr. nat fra
  2.174,-

  Villa Purpura – Castelvetrano området
  Sicilien Italien

  Villa Purpura - Sicily
  Villa Purpura byder på et dejligt udendørsområde Villa Purpura er en dejlig feriebolig placeret på det vestlige Sicilien. Villa Purpura