Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Karin – Taormina

Villa Karin er en fantastisk villa med en herlig beliggenhed ved kysten ved Taormina.

Villa Karin er en enestående luksus feriebolig til par eller familier med ialt 7 sengepladser og et væld af lækre faciliteter.

pris pr. nat
Fra 12013,-
pris pr. nat
Fra 12013,-

Tilgængelige Boliger

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Fantastisk havudsigt

 • Gangafstand til Taormina’s historiske centrum

 • 7 gode sovepladser

Beskrivelse af Villa Karin – Taormina

Villaen ligger nærmest dramatisk på en klippeskråning med en fantastisk panoramaudsigt over havet og en lækker infinity-pool. Her kan du endda efterlade bilen, da strande og Taorminas historiske centrum kun er en kort gåtur væk. Når du ankommer til Villa Karin for første gang og ser de frodige, terrasserede haver og den enestående havudsigt, føles det faktisk som et lille stykke paradis. Villaen spænder over tre niveauer med masser af veldesignede rum inde og ude. Vi er også oppe i en decideret luksus villa på en af Siciliens bedste adresser.

En indbydende infinity-pool med solsenge og parasoller er de perfekte rammer for en forfriskende dukkert eller en lur i solen efter en dag med udforskning af lokalområdet, mens de andre terrasser giver endnu flere muligheder for afslapning.

Villa Karin er beliggende kun ca. 10 minutters gang til det historiske centrum af Taormina. Her er der et væld af restauranter og butikker. Bus holdepladsen giver mulighed for ture og transport til omegnen. De smukke strande Mazzarò og Isola Bella nås let ned ad en vej fra villaen.

For et virkelig afslappende og privat ophold kan du vælge at øge de timer fra personalet, der er inkluderet i lejen. En velkomstmiddag, en kok, butler og shopping service kan alle arrangeres.

Indretningen af Villa Karin

Villaen er designet til moderne komfort med en attraktiv blanding af moderne møbler.  Tre af soveværelserne er på midterste etage og det fjerde ligger i nedenstående etage sammen med et alrum med tekøkken, opholdsstue og studieområde.

På øverste etage kan du finde åbent køkken, spisestue, opholdsstue, badeværelse og overdækket terrasse med bord til 10 personer.

På midteretagen finder du det centrale soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, stor terrasse, et soveværelse med dobbeltseng, et stort soveværelse med queensize-seng og badeværelse.

På underetagen er der en opholdsstue med tekøkken og spiseplads, stue og tv-område, laptop-venligt arbejdsområde / studie, soveværelse med to enkeltsenge (kan bestilles som en dobbelt) og badeværelse. Udenfor forbinder trapperne alle niveauer og fører ned til det lavere niveau: haver, terrasser og infinity-pool med badeværelse og brusebad. Parkering til op til 4 biler findes på det lavere niveau.

Faciliteter: Aircondition / varmeapparat, grill, motionscenter, daglig rengøring, opvaskemaskine, fuldt udstyret køkken, infinity-pool, iPod-dockingstation, mikroovn, åben pejs, ovn, privat parkering op til 4 biler, satellit-tv med SKY tv, to separate indgange, vaskemaskine, Wi-Fi.

Service: Daglig rengøring, poolvedligeholdelse og gartner to gange om ugen, skift af sengetøj i midten af ugen, en portier ved ankomst og afrejse.

Ekstra tjenester til rådighed efter anmodning: Madservice, kokkeservice, Butlerservice, Transport til / fra villa, Velkomstmiddag, Shopping-service, Madlavningskurser, Massagebehandlinger, Ekstra rengøring, Personlig yogalærer.

Bemærk, at der er adskillige trin inden for denne villa og er ikke egnet til små børn og folk med gangbesvær.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-august
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00-20:00 / kl. 10:00

Faciliteter

 • Aircondition
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Villa Papeda – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Papeda, Sicily
  Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske

  Villa Il Cavaliere – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Il Cavaliere - Sicily
  Den store naturlige atmosfære vil byde på unikke og uforglemmelige visuelle og lugtefornemmelser. Hvert øjeblik på dagen vil indeholde uventede