Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa la Bouganville – San Felice Circeo

Smuk villa med panoramaudsigt og fire soveværelser i gåafstand til strand og hyggelig by med masser af historisk charme.

Denne stilfulde villa, og ikke mindst terrassen, indbyder til la dolce vita. Hvis du godt kan lide en afslappende ferie, hvor du har alt inden for rækkevidde, men stadig med privatlivets fred, så er Villa la Bouganville et godt valg.

total pris
Fra 2350,-
total pris
Fra 2350,-

Tilgængelige Boliger

Hele villaen (8 sovepladser)

Max gæster 8

8 Sovepladser, 4 soveværelser, 4 badeværelser, 250 kvm.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Tæt på Toscana og Rom

 • Tæt på havet

 • Lækkert indrettet

Beskrivelse af Villa la Bouganville – San Felice Circeo

Smuk villa med panoramaudsigt og fire soveværelser i gåafstand til strand og hyggelig by med masser af historisk charme.

Villa la Bouganville er i det hele taget perfekt på alle parametre. Den stilfulde villa, og ikke mindst terrassen, indbyder til la dolce vita. Hvis du godt kan lide en afslappende ferie, hvor du har alt inden for rækkevidde, men stadig med privatlivets fred, så er Villa la Bouganville et godt valg. Start dagen med en morgenmad på terrassen med udsigt over Middelhavet, hvilket du passende kan springe i senere på dagen. Du kan også slentre en tur ned i den hyggelige by og spise en is, kigge på vinduer eller nyde en aperitivo med de lokale.

Hvis du har lyst til en længere udflugt, ligger Rom ca en times kørsel derfra, og Amalfikysten ligger 150 km derfra. Men nærområdet har rigeligt at byde på, både af strande, vinmarker og spændende byer, bl.a. Sperlonga.

Landsbyen San Felice Circeo, nationalparken og øen Ponza

San Felice Circeo er en hyggelig lille middelalderby med en historisk bykerne, brostensbelagte gader, charmerende torve, smukke bygninger, en hyggelig marina og en fin sandstrand. Som i de fleste italienske landsbyer, er byens torv det naturlige samlingssted for de lokale. Her får de sig gerne en sludder og en aperitivo eller en gelato. Byens middelalderfæstning, er et vidnesbyrd om byens rige historie, og de indbydende strande langs den tyrrhenske kyst giver en idyllisk kulisse til afslapning og vandaktiviteter.

Ved den hyggelige havn finder du elegante butikker side om side med restauranter og barer. Fra byens torv kan du følge de mange butikker ud til en panoramisk terrasse med en fantastisk udsigt.

San Felice Circeo ligger i Circeo National Park, hvor omdrejningspunktet er det imponerende Monte Circeo. Dette bjerg er  gennemsyret af mytologi, da det var hjemsted for troldkvinden Circe i Homers Odysseen. I nationalparken kan du tage på naturskønne vandreture op ad bjerget og nyde den fabelagtige panoramaudsigt over kystlinjen og De Pontinske Øer (du kan sejle til Ponza på en god times tid med færgen).

Villa la Bouganvilles indretning

Villaen har en skøn privat have, som er fuldstændig indhegnet. Herudover får du privat parkeringsplads og en fantastisk terrasse. Den pæne, lyse og moderne indretning og det høje komfortniveau er med til at give en ganske behagelig ferie.

I stueetagen er der en stor stue med pejs og sofa, køkken, spisestue, toilet og vaskerum. I køkkenet er der bl.a. opvaskemaskine, ovn, fryser, mikroovn, brødrister, strygejern og strygebræt. Fra stuen er der adgang til den smukke panoramaterrasse med havudsigt, som selvfølgelig er udstyret med bord, stole og grill til de udendørs måltider. På førstesalen er der et soveværelse med dobbeltseng samt privat badeværelse med brusebad og badekar, et soveværelse med dobbeltseng samt privat badeværelse med bruser, et soveværelse med to enkeltsenge, et enkeltværelse med udtræksseng, og et fælles badeværelse med bruser. De to soveværelser med dobbeltsenge har altaner med havudsigt.

Der er wi-fi i huset og aircondition i soveværelserne. Husets tætte beliggenhed på havet, har gjort at ejerne ikke har etableret en pool. Men hvad gør det, når man har naturens egen pool nærmest for fødderne.

Skiftedag

Ophold min. 7 nætter, fri ankomstdag

Check in / ud

kl. 15-18 / kl. 10

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 130 €
Mindre kæledyr 6 € pr. dag (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 20 € per dag
Aircondition 50 € pr. uge (hvis ønsket)
Strandhåndklæder 5 € pr. stk. (skal bestilles)
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Visit Tuscany – den officielle turistorganisation i Toscana
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Villa med 4 Soveværelser
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Villa Iris – Corchiano
  Lazio og Rom Italien

  Villa Iris er en dejlig villa med privat pool beliggende i Lazio kun 60 kilometer fra Rom. Villaen Iris har

  Villa Casa Grion – Lazio
  Lazio og Rom Italien

  Casa Grion er beliggende i hjertet af Lazio, kun 60 kilometer fra Rom Denne villa er bygget i den typiske
  Pris pr. nat fra
  1.300,-

  Hotel Monti Palace – Rom
  Lazio og Rom Italien

  Hotel Monti Palace, Rom
  Monti Palace Hotel er et elegant og godt hotel, der ligger i centrum af Rom. Her bor du tæt på