Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Musarone – Sinalunga

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Ingen Boliger Fundet

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Mulighed for privatliv

 • Kæmpe villa med 30 sovepladser

 • Fredelige omgivelser

Beskrivelse af Villa Musarone – Sinalunga

Preliminær beskrivelse:

 

Typisk bondegård opdelt i 5 uafhængige lejligheder, privat og lukket swimmingpool. Tæt på Bettolle, Siena-området. Panoramisk position.

Beskrivelse af Villa Musarone

Villaen ligger i hjertet af Sienas landskab på en bakke med panoramaudsigt. Fra den omhyggelige renovering af et gammelt toscansk bondegård, der er placeret på en panoramabakke kun 40 minutter fra Siena, er der skabt 5 uafhængige lejligheder. Lejlighederne er rummelige og lysende og bevarer charmen ved de originale konstruktive funktioner. I lejligheden Tramontana, der ligger på første sal, er der en stor stue-spisestue med køkken udstyret med bord og stole til 20 personer, for større grupper er det muligt at spise alle sammen udenfor.

Landsbyen Bettolle og de nærliggende områder.

5 minutters kørsel fra Fattoria Il Musarone kan du nå landsbyen Bettolle, hvor du finder butikker, supermarkeder og et par lokale restauranter. Gårdens placering er strategisk, da det ikke er langt fra afkørslen til motorvejen, der forbinder det centrale Italien med resten af ​​halvøen og ikke langt fra nogle af de smukkeste steder at besøge i provinserne Siena og Arezzo.

Gårdens have skygges af fyrretræer og cypresser og dertil en indhegnet pool. Rundt om bondegården er der en bred skygge af fyrretræer og cypresser og et grønt rum i form an mestendels en græsplæne,  udstyret med borde og stole. I udkanten af ​​haven, ud over en overdækket parkering, har du adgang til en pool, helt indhegnet, i størrelsen 7 * 14 meter, dybde  1,3 – 1,8 meter.

Indvendig beskrivelse

Bondehuset består af fem uafhængige lejligheder, der ikke er forbundet med hinanden:

IL MAESTRALE
Stueetagen lejlighed med lys og luftig opholds- / spisestue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, badeværelse med håndvask og toilet.

IL LIBECCIO
Stueetagen lejlighed med lys og luftig stue, køkken / spisestue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, badeværelse med bruser, badeværelse med håndvask og toilet.

LO SCIROCCO
1. sal lejlighed med en lys og luftig stue / spisestue med tekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med lille dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser.

ALISEO
Lejlighed i stueetagen med traditionelle hvælvende murstenslofter og veranda, bestående af stue / spisestue med tekøkken, to soveværelser med dobbeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, to badeværelser med bruser.

LA TRAMONTANA
Første sal lejlighed nås med en udvendig sten trappe og lille panoramisk loggia, stor stue / spisestue med tekøkken og stor sten pejs, to soveværelser med dobbeltsenge, to soveværelser, badeværelse med bruser, badeværelse med badekar.

UDSTYR: ovn (5), vaskemaskine, opvaskemaskine (5), tv, køleskab med fryserum (5), højstol, filterkaffe, overdækket parkering.

Skiftedag

Ophold: Lørdag / lørdag

Check-ind / Check-ud

Kl 16:00 (mødested aftales) / kl. 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Wi-Fi
Slutrengøring
Babyseng og høj stol (skal bestilles – max 1 stk.)

Betales lokalt

Depositum: 750 € (Cash – refunderes ved afrejse)
Opvarming (efter forbrug)
Træ til pejs (efter forbrug)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Pool
 • Satellit-tv
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk