Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Papeda – Noto

Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske barokby Noto.

Der er kun en kort køretur til nogle af de mange fantastiske strande, der findes i Vendicari Natur reservatet ved østkysten.

pris pr. nat
Fra 0,-
pris pr. nat
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Værelse A = 1 dobbeltseng / mulighed for en tredje ekstra seng (max kapacitet 3)
Værelse B = 1 dobbeltseng / 2 separate senge / mulighed for en tredje seng (max kapacitet 3)
Værelse C = 1 dobbeltseng / 2 enkeltsenge / (maks. kapacitet 2)

Maksimal kapacitet til 7 voksne

Barnesenge kan placeres i alle dobbeltværelser

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Smuk privat pool

 • Moderne veludstyret villa

 • Kort køretur fra Noto

Beskrivelse af Villa Papeda – Noto

Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske barokby Noto.

Villa Papeda ligger på bakkerne lige udenfor Barokbyen Noto – fra den overdækkede terrasse er der nogle vidunderlige udsigter, der omfatter de smukke citrus-, mandel- og olivenlunde, som omgiver villaen og går så langt som til det glitrende blå hav mod øst.

Der er adgang til villaen den private parkeringsplads, og indgang til villaen sker via store glasdøre fra den stilfuldt møblerede terrasse – det perfekte sted til udendørs spisning og blot at nyde den fantastiske udsigt. Den åbne stue og spisestue er placeret ved siden af ​​det veludstyrede køkken, som også har udgang til terrassen. Køkkenet er godt indrettet og har faktisk alt det nødvendige for at kunne lave ordentlig mad. Her er bl.a. en ovn i fuld størrelse, komfur, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab m. fryser.

Indretning af Villa Papeda:

Foran loungeområdet er der tre soveværelser med dobbeltsenge/2 enkeltsenge, hvoraf det ene er en-suite og de to andre deler et brusebad. Alle soveværelser har døre, der åbner direkte ud mod terrassen, der går rundt om villaen, hvilket giver dig adgang til poolen og haven på ethvert tidspunkt af dagen (eller natten) uden at forstyrre.

Den indbydende pool ligger foran terrassen, omgivet af græsplæner. Der er en terrasse ved poolen komplet med liggestole og parasol, hvis middagssolen bliver for varm. Med masser af plads, er villaen ideel til afslapning for både yngre og ældre, og der er nogle virkeligt smukke gåture, der kan foretages rundt i lokalområdet.

Byen Noto er fyldt med dejlige restauranter, butikker og barer, herunder den berømte Caffé Sicilia, hvor du finder nogle af de fineste is og lokal ‘granita’ i hele Italien.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: juli-september
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 300 € (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 100 €
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per m3 gas
Husdyr er velkomne 5 € pr. dag (skal bestilles)
Poolhåndklæder (skal bestilles) 3 € pr. stk.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Corona rejsegaranti?

Vi refunderer eller flytter naturligvis din rejse uden besvær, hvis du skulle være så uheldig, at Corona-pandemien sætter en stopper for ferien.

Læs mere om Corona her

Husk rejseforsikringen

Du kan købe en forsikring til din rejse. Vi samarbejder med Gouda og kan derfor tilbyde alle former for forsikringer, herunder afbestillingsforsikring, rejseforsikring mm.

Læs mere om forsikring her

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  *Bemærk en reservation er først gyldig efter ordrebekræftelsen er modtaget og betalt.

  Her kan du også bo

  Villa Papeda – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Papeda, Sicily
  Villa Papeda er en fantastisk villa med tre soveværelser, som ligger kun et par kilometer fra den smukke og historiske

  Villa Il Cavaliere – Noto
  Sicilien Italien

  Villa Il Cavaliere - Sicily
  Den store naturlige atmosfære vil byde på unikke og uforglemmelige visuelle og lugtefornemmelser. Hvert øjeblik på dagen vil indeholde uventede