Stay LocalStay Local
Glemt password?

Billeje i Bologna

Gode råd om billeje i Bologna

Hvis du vil leje bil i Bologna lufthavn, så har alle de største udlejere kontor i lufthavnens ankomsthal. Du kommer let og hurtigt ud på motorvejen herfra, og hvis målet er Toscana, burde det normalt ikke tage meget mere end en time af komme på højde med Firenze.

Bologna var længe en overset destination for mange danskere. Hvad forbinder du med Bologna ud over spaghetti bolognese? Nu er der gode flyruter til Bologna, og priserne er så lave, at et par dage i byen tit kan konkurrere med en dansk kroferie. Bologna er en fantastisk spændende by med et stort, malerisk historisk centrum.

Få italienske byer har så meget at byde på som Bologna: her er et rigt og varieret kulturliv, her er seværdigheder nok til et længere ophold, og så er Bologna et gastronomisk overflødighedshorn. Man spiser rigtig godt i Bologna, som er kendt for sit gode køkken med fyldt pasta, gode oste og pragtfuldt charcuteri. Da Bologna er en af Italiens største universitetsbyer, er her også et sprudlende natteliv og mange muligheder for at spise og drikke med de unge til beskedne priser.

Billeje i Bologna lufthavn

Bolognas lufthavn er opkaldt efter den berømte fysiker og opfinder Guglielmo Marconi (der naturligvis kom her fra byen), og den ligger 7 kilometer fra centrum. De færreste vil nok gide at gå hele vejen (det kan sagtens lade sig gøre, vi har prøvet), så hvis man vil ind til byen står valget mellem shuttlebus fra lufthavnen til hovedbanegården (6,50 €), den almindelige bybus som holder omkring 1200 meter fra lufthavnen (1,50 €) og en taxi (omkring 15,00 €).

Hvis du vil leje bil, så har alle de største udlejere kontor i lufthavnens ankomsthal. Du kommer let og hurtigt ud på motorvejen herfra, og hvis målet er Toscana, burde det normalt ikke tage meget mere end en time af komme på højde med Firenze. Fra motorvejen rundt om Firenze kan du vælge motorvejen vestpå mod Lucca og Pistoia, de gratis motorveje mod Pisa og Siena samt motorvejen sydpå mod Arezzo (og hele Syditalien).

Mangler du et sted at bo i Toscana?

Pris pr. nat fra kr.570,-

Agriturismo il Pozzo – Capolona Toscana Italien

Agriturismo Il Pozzo er drømmen for børnefamilier, hvor de voksne samtidig får en livsnyderferie. Du får her alt: pragtfuld pool, dejlige lejligheder med egen terrasse, flot landskab, og mamma der laver uforglemmelig mad

Pris pr. nat fra kr.510,-

Agriturismo le Calle – Cinigiano Toscana Italien

Ægte bondegårdsferie med masser af dyr, økologisk produktion, pool, aircondition og tre gode lejligheder i det uspolerede sydvestlige Toscana

Pris pr. nat fra kr.494,-

Podere le Fornaci – Bucine Toscana Italien

Gården Podere le Fornaci ligger kort uden for den lille by Bucine midt i et bølgende landskab, som er præget

Få en gratis e-bog om maden i Toscana

Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

– i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt