Billeje i Danmark

Du kan leje en helt almindelig bil i Danmark gennem et af de etablerede udlejningssteder i Danmark. Brug søgemaskinen øverst på siden og søg gennem alle mulighederne som søgemaskinen viser. Her er både langtidsleje og korttidsleje, i de fleste større byer i Danmark.

GoMore – delebilsløsning i Danmark

Et alternativ til den “rigtige” billeje er en delebilsordning i de større danske byer som vi i miljøets tegn gerne vil slå et slag for. GoMore er en Dansk virksomhed, der gennem privat udlejning af biler, giver mulighed for at leje en bil billigt, og ofte billigere end de traditionelle billeje løsninger. GoMore opererer kun i Danmark. Du kan leje en bil fra alverdens steder i Danmark, for afhentningsstedet er der hvor bilen står. Gennem GoMores udlejningsplatform er du altid sikret mod ubehagelige overraskelser, både som udlejer af bilen og som lejer af bilen.

GoMore – historien bag

GoMore så dagens lys i 2005 og bag dem står Matias Møl Dalsgaard og Søren Riis. De havde begge studeret filosofi i Tyskland, hvor samkørsel allerede dengang var et populært fænomen. Hjemmesiden GoMore.dk blev lanceret senere i 2005, og den blev meget hurtigt Danmarks førende portal for delebilskørsel eller samkørsel, og den eksisterede i en årrække som fritidsprojekt for de to stiftere, mens de gjorde deres phd’er i filosofi færdig.

Lasse Gejl og Jacob Tjørnholm kom til som partnere i 2011, og GoMore blev relanceret. Der kom ny teknologi til og i 2013 gik det hurtigt for GoMore. Jesper Buch kom med som investor og flyttede GoMore til at blive dét sted, hvor mennesker i Danmark delte deres biler. Senere blev GoMore også lanceret i Danmark og Sverige.

i 2014 kom GoMores leasingbils koncept på markedet, hvor du reelt set kan lease en bil som privat person med det formål at udleje bilen. Samtidigt gik GoMore fra at vlre en delebils ordning, hvor man deler ture, til at være et decideret privatbiludlejnings selskab, hvor medlemmer kan udleje deres bil, når den alligevel står stille.

I 2015 fusionerede GoMore med den spanske virksomhed Amovens og i 2016 gik GoMore ind på det franske marked. i 2018 rundede GoMore 100.000 biler til udlejning på deres website. Senest er de fusioneret med Share Now og er dermed blevet endnu større.

GoMore - biludlejning i Danmark
Lup billeje
Billeje Italien
Ur billeje

Søg billig billeje

Søg billeje i 130 lande på 12.000 forskellige lokationer.

Spar penge på billeje

Spar op til 50% på billeje og forsikringer

Nemt og hurtig

Indtast den by eller lufthavn og nogle datoer så finder vi priserne til dig på få sekunder

Billeje i Firenze

En dag i Firenze - 5 gode tips

Billeje i Pisa

Billeje i Pisa

Hjælp til din billeje bestilling

Skal du have hjælp til din billeje bestilling, så kan du slå din booking op her og ændre eller annullere den.

Manage my Booking

Billeje i Rom

Rom gade italien

Billeje i Bologna

Billeje i Bologna

Dette er altid inkluderet i vores priser

  • Autohjælp
  • Fri kilometer*
  • Tyveriforsikring
  • Alle skatter
  • Ansvarsforsikring
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Gratis afbestilling
  • Lufthavnsafgifter
*Se aktuelle priser og betingelser i søgemaskinen

Billeje i hele verden

Gennem vores søgemaskine, kan du søge biler i hele verden. Der er mange muligheder for populære byer som Rom, Bologna, Firenze eller en helt 4. by i Italien. Du kan også leje biler på alle mulige andre destinationer.

Brug for en flybillet?

Vi sælger ikke flyrejser, men hvis du skal bruge en flybillet, kan du nemt søge den frem her.