Billeje i Rom og Roms lufthavne

Billeje i Roms lufthavne

På trods af Roms uendelige muligheder, så flyver mange også hertil for hurtigt at komme videre, for Rom ligger perfekt strategisk i Italien. Det giver derfor tit også mening at flyve til Rom, når du skal til Toscana, Umbrien, Campania og store dele af Syditalien, hvortil der ingen direkte fly går fra Danmark. 

Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved Roms popularitet eller seværdighed, det er en by, som bare skal opleves. Men på trods af Roms uendelige muligheder, så flyver mange også hertil for hurtigt at komme videre, for Rom ligger perfekt strategisk i Italien. Det giver derfor tit også mening at flyve til Rom, når du skal til Toscana, Umbrien, Campania og store dele af Syditalien, hvor til der ingen direkte fly går fra Danmark. Her kan du blive klogere på mulighederne for billeje i Roms to lufthavne, Fiumicino og Ciampino.

Billeje i Fiumicino

Alle de store biludlejere har kontorer i Fiumicino, så du har frit valg på alle hylder. Det vil så godt som altid være en god idé at bestille bilen hjemmefra, hvis du ikke har usædvanlig gode forhandlingsevner… og tid. Alle biludlejningskontorerne ligger samlet i en bygning, der ligger omkring 10 minutters gang fra ankomsthallen. Der er god skiltning, så du finder dem let. Motorvejen ligger lige ved døren, så du kan være i Umbrien på et par timer og i Toscana på under tre timer.

Læs mere om Billeje i Rom Fiumicino Lufthavnen

 

Billeje i Ciampino

Også i Ciampino har du et godt udvalg af udlejningsfirmaer. Da lufthavnen er meget mindre end Fiumicino, er det endnu lettere og hurtigere at finde kontorerne. Lufthavnen ligger meget tæt på Roms store omfartsvej, så du kommer hurtigt videre til resten af Italien.

Læs mere om Billeje i Rom Ciampino Lufthavnen

Billig Billeje i Italien

Terrasse i Matera i Basilicata, Syditalien

Billeje i Pisa

Billeje i Pisa

Billeje i Firenze

Firenze, Toscana

Billig Billeje i Bologna

Billeje i Italien

Billeje i Rom Fiumicimo Lufthavn

Hvor er Rom Fiumicino lufthavn (FCO)? Find den på Google Maps her.

Italiens største lufthavn og en populær lufthavn at afhente sin lejebil fra. Lufthavnen betjener normalt over 40 millioner passagerer om året. Når du lejer en bil herfra, så har du mulighende nemt at komme fra og til en stor del af de italienske byer i Mellem- og Syditalien. Lufthavnen ligger ca. 30 km fra det historiske centrum i Rom. Hele året strømmer folk fra hele verden til at se denne fantastiske hovedstad. For at håndtere tilstrømningen af ​​besøgende er lufthavnen blevet et hotspot for både den internationale såvel som de lokale biludlejningsfirmaer, som som alle konkurrerer om kunderne. Derfor kan vi godt garantere at vi har nogle konkurrence dygtige priser på billeje fra Roms lufthavne.

 

Hvordan finder jeg de bedste priser på biludlejning i Rom Fiumicino Lufthavn?

Vores søgemaskine hjælper dig med at sammenligne tilbud fra en lang række biludlejningsfirmaer (inklusive de store og mere kendte som Avis, Europcar og Hertz, samt lokale firmaer som Locauto, Maggiore og Sicily by Car), så du hurtigt kan finde din ideelle lejebil.

Efter endt leje får du et feedback skema på din billeje, derfor kan du også se en lang række vurderinger fra rigtige kunder, der har lejet bil i Rom, Det giver dig et bedre beslutningsgrundlag for hvilken biludlejningsleverandør du helst vil benytte.

For mange mennesker kan leje af en bil være forvirrende. Vi sigter mod at gøre leje af en bil i Rom Fiumicino lufthavn så ligetil som muligt ved at give så meget information, som vi kan på forhånd. Vi vil meget gerne undgå ubehagelige overraskelser, når du kommer til skranken. Derfor læs vores gode råd om billeje i Italien.

I Italien tilbyder de fleste biludlejningsfirmaer en af ​​to brændstofpolitikker: fuld til fuld og fuld til tom. Hvis du er glad for at køre ud med en fuld tank, anbefaler vi en politik, der er fuld til fuld (da du kun betaler for det, du bruger til normale priser på tankstationer, fordi du selv skal aflevere bilen med en tilsvarende fuld tank. Fuld til tom, betyder at biludlejningsselskabet fylder tanken. Det er oftest ret dyre literpriser de tager, for du betaler også for ham der skal fylde bilen op igen. Derfor anbefaler vi altid fuld til fuld.

 

Hvilket valg af biler er der at leje i Rom Fiumicino lufthavn?

Du kan få stort set alt hvad hjertet begærer af biltyper og modeller. En lille bybil eller et rummeligt køretøj til hele familien og til længere ture, er der en bil, der passer til dig. Mini, økonomi og kompakte biler er ideelle til enlige rejsende eller par uden meget bagage, mens de større modeller er mere perfekte til familier.

Hvis du vil køre i stil, kan du overveje at booke en luksusbil (som BMW 5-serien eller lignende) eller en sporty cabriolet.

Det kan ikke være lettere at finde den rigtige bil til dig – brug blot filtrene, når du søger for at indsnævre resultaterne baseret på dine præferencer. Hvad mere er, vi viser dig altid total prisen, før du forpligter dig til noget.

Billeje i Rom Ciampino Lufthavn

Hvor er Rom Ciampino lufthavn (CIA)? Find den på Google Maps her.

Ciampino er den lille lavpris lufthavn syd for Rom. I virkeligheden ligger den lige op ad en kendt hvidvinsby Frascati. Fra Danmark flyver kun Ryanair fra Danmark, og det er i virkeligheden synd. Ciampino er noget mindre end Fiomcino, og det gør at det er nemt at hente din lejede bil her. Der er kort gåafstand fra ankomsthallen til biludlejning selskabernes pavillioner der ligger spredt ud på området.

Hvis du skal til Amalfikysten, eller andre steder i regionen Campania eller måske Marche og Apulien, er Ciampino ideelt. Du slipper for de sidste 20-30 minutter på Roms motorringvej, der kan være ret trafikeret. Skal du nordpå til fx Toscana, er Ciampino ikke nødvendigvis et bedre valg. Skal du ind til Rom, så er Ciampino noget tættere på, hvis du skal se fantastiske Rom.

 

Hvordan finder jeg de bedste priser på biludlejning i Rom?

Skal du ind til Rom, så er Ciampino noget tættere på end Fiumicino, men ikke alle flyver til begge lufthavne.

Vores søgemaskine hjælper dig med at sammenligne tilbud fra en lang række biludlejningsfirmaer (inklusive de store og mere kendte som Avis, Europcar og Hertz, samt lokale firmaer som Locauto, Maggiore og Sicily by Car), så du hurtigt kan finde din ideelle lejebil – de findes alle sammen i Ciampino.

 

Hvilket valg af biler er der at leje i Rom Ciampino lufthavn?

Du kan få stort set alt hvad hjertet begærer af bilmodeller – Ciampino har af biltyper og modeller. En lille bybil eller et rummeligt køretøj til hele familien og til længere ture, er der en bil, der passer til dig. Mini, økonomi og kompakte biler er ideelle til enlige rejsende eller par uden meget bagage, mens de større modeller er mere perfekte til familier.

Det kan ikke være lettere at finde den rigtige bil til dig – brug blot filtrene, når du søger for at indsnævre resultaterne baseret på dine præferencer. Hvad mere er, vi viser dig altid total prisen, før du forpligter dig til noget.

Mangler du et sted at bo i Italien