Madlavnings kursus risotto

Direkte fra Parma, Italien

Det er svært at rejse til Italien lige nu, så vi bringer Italien hjem til dig

Få en unik kulinarisk online oplevelse, hvor du er hovedpersonen.

Du kan nu deltage i et online madlavnings kursus, hvor vores italienske kokke vil lave mad sammen med dig – direkte hjemme i dit eget køkken, online fra hjertet af “Food Valley” i Italien – Parma.

Lær at tilberede nogle af Italiens mest legendariske retter sammen med vores team i Italien. Du får et par timers hyggeligt samvær i køkkenet og til sidst vil du ikke kun have viden om hvordan du laver en italiensk madret til perfektion, men også et lækkert måltid som du kan nyde med familie eller venner.

Madlavningskursus
Madlavningskursus

Kurset bliver ledet Ilaria Bertinelli. Hun er italiensk kok. Ilaria blev født i Parma, Italien, hvor hun kommer fra en familie af landmænd og producenter af Parmigiano Reggiano-ost – den italienske madkultur løber i hendes blod.

Hun har Quyen Ha med ved sin side. Quyen kommer fra en familie af risbønder og har arbejdet i fødevare- og drikkevareindustrien i over 15 år.

Kurset bliver afholdt på engelsk , og varer ca. 2 timer. Uanset om du drømmer om Toscana, Sicilien eller Amalfikysten, vil du få udbytte af kurset.

Madlavningskursus

Pris 295 kr. pr. familie

Alle kurser finder sted den pågældende dag og det anførte tidspunkt. Stay Local er ikke ansvarlig for at du kommer for sent eller ikke kan få din forbindelse til at fungere, eller du ikke har indkøbt ingredienserne. 

Madlavnings kursus gnocchi
Madlavnings kursus lasagne

Firma- netværks- eller forenings arrangement fra 2.697 kr.

I disse Corona tider, så har mange virksomheder brug for at lave noget sammen, men hver for sig. Du kan arrangere et online madlavningskursus for fx for dine kolleger på arbejdet, så kollegerne, der ofte sidder hjemme og arbejder, vil have noget hyggeligt at lave sammen. Det kunne også være din forening der skal lave noget sammen, ellers en netværksgruppe, der skal i aktion i køkkenet.

Mulighederne er mange – du får dit helt eget kursus fra med op 8 deltager fra 2.697 kr. Er i flere så stiger prisen. Du kan i samarbejde med vores italienske kokke, selv sammensætte menuen og tidspunktet der passer dig.

Det vil være en hyggelig ting at samles sammen om i disse Corona tider. Prisen er excl. moms

Hvordan virker et online madlavnings kursus?

Dette er et interaktiv madlavningskursus, hvor du lærer at tilberede god og klassisk italiensk mad – live online med ægte italienske kokke / og fødevare eksperter – med hyggen i dit eget køkken.

Trin 1 – Tilmeld dig kurset her på siden.

Trin 2 – Nogle dage før kurset starter sender vi dig en e-mail med instruktioner om, hvordan du kommer i forbindelse med Italien (alt hvad du behøver er en computer og en  internetforbindelse og meget gerne et webcam). Vi sender dig også en liste over råvarer og køkkenudstyr, som du har brug for. Du får også opskrifterne, så du kan gennemgå dem i ro og mag forud for kurset.

Trin 3 – Kursusdag – om formiddagen – Organiser dine råvarer, og indstil dit udstyr og teknologi.

Trin 4 – Dag for klassen – Du logger på Google Meet-linket og tilmelder dig den interaktive klasse. Dine børn, partner, hund, imaginære venner kan alle deltage 🙂 – i et afslappet miljø uden stress. Vi laver mad sammen i 1,5 til 2 timer. I slutningen af kurset, står du ikke kun med ny viden, men også en god middag i kan spise sammen.

Madlavningskursus

Hvad får du for 1 billet til kun 295 kr. ?

Købet af 1 billet (295 kr.) giver dig adgang til et online madlavnings kursus til din husstand. Du får et link til vores Google Meet rum. Det betyder, at alle, der bor hos dig, kan deltage i klassen uden at købe ekstra billetter. Vi opfordrer dig til at invitere dine venner eller familie, der bor hos dig eller en mindre venne gruppe til at lave mad sammen med os.

Der er ikke inkluderet råvarer og køkkenredskaber.

På udkig efter et ophold i Italien ?

Når du kigger efter feriehuse og ferielejligheder i Italien, så søg altid med ankomst og afrejse om lørdagen. Italienerne lejer i højsæsonen oftest kun ud med skiftedag om lørdagen, for at optimere udlejningen. Biproduktet af denne regel er at der er pænt med trafik på vejene om lørdagen, så planlæg med lidt kø.

Hænder i pasta

Spørgsmål og svar on online madlavnings kursus

Spørgsmål: Hvor lang tid løbet kurset over?
Svar: Mellem 90 og 120 minutter afhængigt af den ret, vi vælger at lave. Billetten gælder kun den ene dag.

Spørgsmål: Skal vi købe vores egne råvarer og udstyr?
Svar: Ja, du bliver nødt til at sørger for du har alt inden kurset. Derfor sender vi dig en besked nogle dage inden kurset, så du kan nå at indkøbe det du skal bruge.

Spørgsmål: Hvilken teknologi har jeg brug for?
Svar: Vi anbefaler enten en bærbar eller stationær computer, da den har en større skærm, så du kan se os bedre. Du skal også bruge en internetforbindelse.

Spørgsmål: Kan vi stille spørgsmål under timen?
Svar: Absolut. Vi opfordrer det. Vi opfordrer til at en person er den der stiller spørgsmål, så glider undervisningen bedre. Du er velkommen til at e-maile dine spørgsmål inden kurset også. (alt undervisning foregår på engelsk)

Spørgsmål: Hvor mange må deltage ?
Svar: Så længe i er på samme sted, så kan i være så mange i har lyst. Er i et vennepar der gerne vil deltage sammen, men på hver sin opkobling/adresse, er det 2 billetter.

Spørgsmål: Hvem lærer os at lave mad?
Svar: Den italiensk kok Ilaria Bertinelli leder sessionen og bistås af vores værtinde Quyen Ha. Quyen Ha er mad- og drikkevare ekspert. Så du er i kyndige hænder.

Spørgsmål: Er det muligt at får et privat online madlavningskursus ?
Svar: Ja, madlavning er en fantastisk måde at bringe venner eller familie sammen – somom det næsten er at være i Italien. Skønheden ved vores virtuelle italienske madlavningskurser er, at du ikke behøver at være på samme sted, by eller land for at tilbringe lidt tid sammen. Hvis du foretrækker et personlig madlavningskursus og en bestemt italiensk ret, så kan Stay Local arrangere det for jer. Kontakt os for flere oplysninger.

Spørgsmål: På hvilket sprog findes der kurser?
Svar: Engelsk, spansk og italiensk – vi kører kun med Engelsk. Kan du spansk eller Italiensk, så kontakt os, så arrangerer vi at du kommer på et andet hold.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg betale ?
Svar: Du betaler online her på siden med kreditkort. Vi bruger et beskyttet og sikkert betalingssystem.

Spørg os om (næsten) alt !

Spørg os om villaer og feriehuse i Toscana, om muligheder og umuligheder. Vi er her for det samme, og vi elsker at tale ferie med vores kunder. Du kan også finde din villa på vores søgemaskine og bestille online. Det koster ikke ekstra.

Madlavningskursus

Madlavningskursus i ferieboligen i Italien

Prøv en Italiensk kok mens på er på ferie i Italien. han kommer ud i din feriebolig og laver maden til dig, eller afholder et madlavningskursus med dig og din familie.

Læs mere om muligheden for at få italienske kokke ud i din feriebolig.

Madlavningskursus
Madlavningskursus