Lucca Toscana

Stay Local i Lucca

Lucca ligger midt i hjertet af Mellem-Italien i den altid spændende region Toscana, og er en smuk historisk by dybt forbundet med sin fortid. Bymuren er fra renæssanceperioden, der omslutter dette maleriske udsnit af Italien, blev designet af Leonardo Da Vinci og er måske det bedste eksempel på denne smukke destination – og vidste du, at Lucca før var styret af Napoleons søster, Elisa Bonaparte? De historiske forbindelser, du finder i dette område, skaber en virkelig bemærkelsesværdig ferie.

Lucca har festivaller og Pucini

Skulle du være på udkig efter nogen moderne spænding til at ledsage din sightseeing, bliver du ikke skuffet. Lucca er hjemsted for flere berømte festivaler hele året rundt, herunder Lucca Comics and Games (en af ​​de største internationale festivaler for tegneserier, animationer, illustrationer og spil i Europa), Lucca Summer Festival, der kan prale af populærmusik, og Puccini-festivalen, dedikeret til den berømte komponist. Derudover er der den middelalderlige festival, der bringer fortiden til live for dig i det moderne Lucca – og disse er kun få!

Det nærliggende Viareggio, er Luccas Lido (strandområde), tilbyder ikke kun smukke strande, hvor du kan slappe af under den italienske sol, men også en af ​​de mest berømte karnevaler i verden; er du til det, så sørg endelig for at dit ophold her er på denne tid af året, hvis du er klar til gigantiske animerede parader, danse hele natten lang, grandiose scenografiske effekter, musik, farverige kostumer og en allround sjov oplevelse!

Maden i Lucca

Foruden den rigelige mængde af vidunderlige seværdigheder, du kan tage på og begivenheder, du kan deltage i, er Lucca også berømt for sit dekadente køkken; og det ville ikke være en tur til Italien uden at prøve så meget af det som menneskeligt muligt.

Uanset hvad du smager og oplever, vil en ferie eller et ophold i Lucca have noget for enhver smag. Uanset om du ønsker at nyde en fantastisk tid med at udforske den lokale historie under den dejlige blå himmel, eller du leder efter nye, spændende oplevelser og festivaler på baggrund af Toscana-landskaber, så hav Lucca i tankerne.

Hoteller i Lucca

Vi har fundet nogle lækre centralt beliggende hoteller i Lucca. Nedenstående er kun et lille udvalg, men vi har mange flere på lager. Kontakt Stay Local så kan vi sammen sætte en dejlig tur til Lucca sammen.

Albergo San Martino, Lucca ***

Albergo San Martino Lucca Toscana

Albergo San Martino er et charmerende lille boutique hotel med kun 18 værelser. Hotellet ligger indenfor den gamle bymure i Lucca og du kan gå til alle byens serværdigheder. Det tager dig kun ca. 5 minutter at gå til stationen, hvis du vil på udflugt lidt længere væk. Hotellet ligger på en lille plads, som er delvist indrettet til gårdhave, og det er et dejligt sted at slå sig ned med en kølig drink eller en god kop kaffe efter dagens oplevelser.

Hotellet har en hyggelig reception og et par mindre opholdsrum. Der er naturligvis også en bar og et bibliotek. Der er ikke noget restaurant på hotellet, men fortvivl ikke, for der er mange restauranter i Lucca og også et par gode spisesteder tæt på hotellet.

Priser fra 1.200 – 2.100 pr. nat inklusive morgenmad for 2 personer. 18 værelser.

Hotel Ilaria, Lucca ****

Hotel Ilaria Lucca Toscana

Hotellet ligger lige inden for den gamle bymur, kun 10 minutters gang fra Villa Bottini, Guinigi-tårnet og Piazza dell’Anfiteatro. Derudover ligger San Frediano-basilikaen og San Michele in Foro Kirke 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til togstationen på 10 minutter.

Hotellet har en bar/lounge og en kaffebar/café. Foruden gratis morgenmadsbuffet er der gratis Wi-Fi, en tagterrasse, gratis kaffe/te og kagebord på fællesarealerne. Alle 41 værelser er lydisolerede og har gratis Wi-Fi og roomservice (døgnet rundt) samt espressomaskine og badekåber.

Priser fra 1.500 – 2.800 pr. nat inklusive morgenmad for 2 personer. 41 værelser

Send en forespørgsel på et hotel i Lucca  Mere om din rejse til Lucca

  Lucca er en næsten perfekt bevaret samling af middelalderarkitektur og bygninger fra tidligere kongeriger og herredømme og ligger i en smuk frodig dal nord-vest for Firenze, Italien. Denne vidunderlige gamle italienske by oser af gammeldags charme og tilbyder lag på lag af historie fra hvert hjørne af dets smalle, snoede gader.

  Lucca er berømt for sine intakte bymure fra ca. år 200 f. Kr., adskillige kirker og middelalder tårne. Tilføj fremragende italiensk mad, fine antikke markeder, nem adgang til de omkringliggende bakker og uendelige strande, og du har Lucca, en af ​​Toscana bedst bevarede hemmeligheder.

  Ting at gøre og se i Lucca

  Lucca blev oprindeligt grundlagt af etruskerne, inden den blev en romersk koloni omkring 180 f.Kr. Piazza San Michele er stedet for det gamle forum, og spor fra det romerske amfiteater kan stadig ses i Piazza dell’Anfiteatro i dag. Bymurene er nu blevet en gågade, der omkranser den gamle by, men blev brugt i en årrække til racerbiler. Stadig fuldt intakt i dag er hver af de fire vigtigste sider foret med en anden træart og giver en interessant spadseretur rundt om den gamle by.

  Noget, som du ikke kan gå glip af, er Torre Guinigi, et meget bemærkelsesværdigt og vigtigt middelalderligt tårn. Et kendetegn ved, at det skiller sig ud fra andre tårne ​​overalt i verden er den hængende have på taget, der er hjemsted for et antal egetræer. Nemlig, træer på toppen af tårnet !

  Byen er også kendt som byen for 100 kirker, og det ville det være helt umuligt at besøge dem alle på et kort ophold. Du skal dog sørge for at se Cattedrale di San Martino. Denne smukke og overvejende romanske katedral går tilbage til det 11. århundrede, og dens fantastiske facade blev konstrueret i den fremherskende Lucca-Pisan-stil. Skattene indeni inkluderer Volto Santo-krusifiksskulpturen og en hvid marmorgrav fra 1500-tallet. Der er også en storslået gengivelse af The Last Supper af Tintoretto sammen med Domenico Ghirlandaios (berømt for at være Michelangelo’s mester) mesterværk, Madonna Enthroned with Saints.

  Det gamle romerske amfiteater er for det meste væk, med middelalderlige huse i stedet for de gamle tilskuerpladser. Amfiteatret er nu berømt for at være vært for koncerter, og mange internationale kunstnere, herunder Van Morrison og The Eagles, har spillet her.

  Lej en bil for dagen, kør øst mod de nærliggende bakker og find historiske villaer og Belle Epoque Montecatini Terme, hvor Puccini slappede af i varmt spa-vand.

  Mad og drikke i Lucca

  Lucca er hjemsted for et lille sødt brød kaldet Buccellato, som har en unik smag af anis. Du kan kun finde det i Lucca, i en lille butik kaldet Taddeucci bag Saint Michaels kirke. Byen tilbyder også noget af det mest lækre italienske mad i området. Prøv fx restauranterne Da Pasquale eller Antica Locanda di Sesto hvor de serverer nogle fremragende måltider. Nyd en enorm italiensk sandwich til frokost på La Tana del Boia eller måske en virkelig storslået is på Le Bonta.