Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Villa Tenuta Goya – Nordvestlige Toscana

Lækker luksus 1700-tals villa, der ligger ved Pisa egnen, skønt i de toscanske bakker, omgivet af en større grund med skove, olivenlunde og vinmarker.

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Villa 19 sovepladser

Max gæster 19

19 sovepladser, mulighed for tilkøb af 4 ekstra sovepladser

8 dobbelte soveværelser, 1 3 sengs værelse, 10 badeværelser

Mulighed for leje til 10 personer for en reduceret pris.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • 1 time til Firenze

 • 15 km. til havet

 • Skøn udsigt og god pool

Beskrivelse af Villa Tenuta Goya – Nordvestlige Toscana

Denne historiske 1700-tals villa, der ligger i Pisa egnen, ligger skønt i de toscanske bakker, omgivet af en større grund med skove, olivenlunde og vinmarker. Villaen er beliggende i et perfekt sted for nemt at besøge Pisa, Lucca, Pistoia, Firenze, San Gimignano og Volterra, den toscanske kyst for at hoppe i havet og Apuanalperne.

Villa Tenuta Goya er en dejlig landvilla til leje nær Pisa bestående af tre etager. Det er omgivet af en 4000 kvm grund med en fyrreskov.

Vi er oppe i det vi kan kalde en luksusvilla, i Toscana, og kan byde på en stor swimmingpool med en enestående størrelse på 18 x 9 meter og en dybde på 140 cm, der giver dig mulighed for rigtig at svømme – eller at øve dig i at svømme. Den er placeret på en naturlig terrasse med udsigt over de omkringliggende vinmarker, et utroligt naturligt skue og et ideelt sted for en aperitif eller blot at tage et solbad på terrassen med liggestole og parasoller. Ved siden af ​​hovedpoolen er der en lille børnepool (6×6 og 50 cm dyb).

Villaen har en Wifi internetforbindelse, både inde og på verandaen. Den eksklusive parkering er en yderligere ekstra komfort. Ejendommen har sin egen vin- og olivenolieproduktion.

Denne luksuriøse historiske villa bevarer historiens og traditionens charme med terracotta- og stengulve og en raffineret luksusatmosfære fra fortiden. Stilen er en blanding af luksus og rusticitet.

Hovedstuen med dets hvælvede lofter og den store pejs er mere rustik ved siden af ​​køkkenet, den tillader også strålende madlavningskurser og den efterfølgende hygge med retter lavet under opsyn af de bedste kokke. Den anden lounge er på den anden side mere elegant og er perfekt til afslapning eller til mere formelle middage på første sal, soveværelserne har alle private badeværelser. På anden sal er værelserne i mere rustik stil, alle med aircondition og eget badeværelse. Tre barnesenge er tilgængelige efter anmodning.

 

Villaen er et rent overflødighedshorn af faciliteter: WiFi, 5 barnesenge, 4 høje stole, varme og aircondition i 5 soveværelser på anden sal, myggenet kun i soveværelserne, pejse (den i spisestuen fungerer), vaskemaskine, strygejern og strygebræt, hårtørrer i alle soveværelser, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskiner (espresso, Moka og amerikansk), ovn, pizzaovn, bordtennis, el-kedel, 2 køleskabe og 1 fryser, brødrister, blender, juicer, håndsæbe på alle badeværelser, grill, udendørsmøbler, udendørs spisning, betagende udsigt, ildslukker, førstehjælpskasse, satellit-tv, udendørs parkering.

 

Afstande:

Palaia, med butikker 5 km, Montopoli 9 km, Volterra 40 km, San Gimignano 45 kn, Pisa 45 km, Lucca 50 km Firenze 60 km, den toscanske kyst (Versilia), berømt for sine badesteder og natteliv ved 95 km

Skiftedag

Ophold: lørdag-lørdag i højsæsonen
Resten af året min 5 nætter.

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand, forbrug over 5% af lejeprisen afregnes særskilt.
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentlig skift)
Poolhåndklæder
Velkomstkurv med vin, vand, frugt eller kage.
Træ til pejsen (i fyringssæsonen)
Barneseng 0-3 år samt højstol (skal bestilles – max 1 stk, ekstra sæt 30 € pr. uge)
Wi-Fi

Betales lokalt

Depositum: 1000 € (refunderes ved afrejse)
Slutrengøring 400 €
Barneseng 4-8 år (skal bestilles) 80 € pr. uge
Ekstra sengelinned/håndklæder 10 € pr. person
Ekstra seng ca. 1200 kr. pr. uge.
Kæledyr 50 € pr. uge
Kommunal turistskat

Lej en privat kok i ferieboligen.

Forkæl dig selv og familien med en privat kok i ferieboligen.

Madlavningskursus på ferien.

Tag et Italiensk madlavningskursus på ferien og få en bid af Italien med hjem.

Fandt du ikke den rigtige villa?

Se andre Villa i Toscana

Bemærk: Placeringen på kortet er kun vejledende. Den præcise placering bliver oplyst ved booking.

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Mindre hunde tilladt
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters