Rejser til Portugal

Find rejse

Stay Local i Portugal

For tiden har Stay Local kun rejser til den portugisiske Altanterhavsø Madeira.

Tag til Madeira

Langtidsrejser 2-3 uger

Er en uge under varme himmelstrøg ikke nok for dig? Så tag på langtidsferie. Du kommer til at bo på hotel centralt i hovedbyen Funchal. I gåafstand til restauranter, caféer og shopping. Nyd den smukke vulkanø i to eller tre uger til næsten uhyggeligt lave priser – som er inklusive fly og logi.

Rejser til Madeira

Madeira er en del af Portugal og en selvstyrende region sammen med naboøen Porto Santo. Øen ligger dog ikke ud for Portugals kyst men langt længere sydpå, nemlig ud for Marokko og nord for de Kanariske øer. Du er altså tættere på Afrika end Europa og det betyder at øen har tropisk klima.

Ferieboliger og hoteller i Portugal

Pris pr. nat fra
734,-

Hotel Golden Residence – Madeira
Portugal

Golden Residence Funchal, Madeira
Helt ude på den sydlige klippekant ved Funchal på Madeira ligger Hotel Golden Residence med en fantastisk smuk havudsigt over
Pris pr. nat fra
681,-

Quinta Penha de França – Madeira
Portugal

Vil du bo historisk og centralt? Tag et kig på Quinta Penha da Franca, der ligger ved havet og centralt i hovedstaden Funchal på Madeira Hotellet er et historisk 4 stjernet hotel med en optimal beliggenhed til byferien på Madeira.
Pris pr. nat fra
876,-

Castanheiro Boutique Hotel – Madeira
Portugal

Vil du bo på et centralt Boutique hotel i hjertet af Funchal, så har du fundet det her. Castanheiro Boutique Hotel er præcist det du søger, hvis du er til den klassiske stil, og gerne vil bo helt centralt.

Forbered din tur til Portugal

Nyttige links til info forud for din ferie

I Udenrigsministeriets rejsevejledning finder du nyttig information om generelle rejseanbefalinger i forbindelse med din rejse til Portugal samt viden om diverse risici.

Husk: Stay Local er medlem af Rejsegarantifonden. Det er din garanti for, at du kan booke en pakkerejse hos os med ro i maven.