Rejser til Maderia

Rejser til Madeira

Ferieboliger og hoteller på Madeira

Ferie på MadeiraEn farveeksplosion i Atlanterhavet

Drømmer du om at slippe for endnu en lang mørk grå vinter i Danmark?

Rejser til Madeira opfylder alle dine feriedrømme. Den frodige tropiske ø er bogstaveligt talt oversået med blomster. Duften rammer dig allerede når du træder ud af flyet. Frisk lun havluft blandet med tusindvis af blomster.

3 uges langtids ferie på Madeira

Kom væk fra den danske vinter og nyd 3 uger i varmen med afslapning og oplevelser. Nyd 3 ugers langtidsferie på Madeira.

Dit hotel er placeret i Funchal i gå-afstand fra restauranter, cafeer og shopping

Afrejse datoer

8/1 – 29/1 2022: fra 8.899 kr. 
15/1 – 5/2 2022: fra 8.599 kr. 
22/1 – 12/2 2022: fra 8.699 kr
29/1-19/2 2022: fra 9.899 kr.
5/2-26/2 2022: fra 9.699 kr. 

Priserne er baseret delt dobbeltværelse med morgenmad på Hotel do Camo. Der er mulighed for at opgradere til en et-værelses ferielejlighed Aparthotel Imperatriz. Merpris mellem 7-900 kr. pr person pr. ophold.

Prisen er incl. flyrejse med Norwegian direkte til Madeira tur/retur, 1 stk. indchecket baggage og 1 stk. kabine baggage pr. person, sædevalg. Transfer eller billeje fra lufthavn til hotel er ikke inkluderet. Priserne er baseret på aktuel dagspris, forstået på den måde at alle priser kan uden varsel ændre sig. Det gælder især på flybilletterne. Ved indbetaling af depositum bekræfter vi den endelige pris.

Bestil via kontakt formularen herunder.  Rejser du til Madeira så tilvælger du automatisk varme, farver og godt humør.

  En rejse til Madeira er rent ud sagt en farveeksplosion og en humør indsprøjtning for enhver vintertræt dansker! Og det er ikke kun øjet der bliver fyldt med farver, det gør maven også for øen bugner af frugt.

  Madeira er en udslukt vulkan med stejle klipper, der ender brat i det frådende Atlanterhav. Asken fra vulkanen er fyldt med mineraler der giver særdeles frugtbar jord, og det er derfor her er så grønt. Hver en sprække har sin egen blomst!

  Portugiserne har dog formået at udnytte de stejle bjergsider og lede regnvandet herfra ned til deres plantager gennem kanaler, kaldet levadaer. Disse kanaler er særdeles gode til vandreture.

  Så hvis du er til aktiv varm vinterferie fuld af oplevelser, så er Madeira både lun, smuk og fuld af muligheder!

  P.S. Vidste du i øvrigt, at portugiserne, akkurat som danskerne, ser TV og film på originalsproget med undertekster? De er altså vant til at høre engelsk og taler det langt bedre end deres naboer i Spanien.

  Aktiviteter på Madeira

  Hvor ligger Madeira?

  Madeira er en del af Portugal og en selvstyrende region sammen med naboøen Porto Santo. Øen ligger dog ikke ud for Portugals kyst men langt længere sydpå, nemlig ud for Marokko og nord for de Kanariske øer. Du er altså tættere på Afrika end Europa og det betyder at øen har tropisk klima.

  Hvor de Kanariske øer er tørre, er Madeira frodig og grøn så langt øjet rækker… Øen er overstrøet med blomster og frugter i alle verdens farver.

  Hvem rejser til Madeira?

  Stay Local arrangerer rejser til Madeira sammen med flere flyselskaber. Norwegian flyver om vinteren fra København til Funchal hver lørdag. Ruten åbner i november og lukker i slutningen af april. De andre ugedage kan du flyve med fx TAP, der er det portugisiske flyselskab, med et skift i Lissabon, eller fx tage Norwegian via Oslo eller Lufthansa via Frankfurt eller München. At have et skift forlænger naturligvis rejsetiden, men vi kan sagtens hjælpe dig med at finde en tur til Madeira, der er rimelig nem, også selvom der er et stop.

  Har du en uge, så anbefaler vi at tage den direkte rute med Norwegian fra København, det tager lidt over 4,5 timer, og så er du i varmen.

  Nyttige links til din forberedelse af turen til Madeira

  Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien