Rejser til Maderia

Rejser til Madeira

Ferieboliger og hoteller på Madeira

Ferie på MadeiraEn farveeksplosion i Atlanterhavet

Kom væk fra Danmarks vinterkulde og mørke

Truer endnu en lang og mørk vinter? Madeira opfylder alle dine feriedrømme, når du gerne vil væk fra kulden i Danmark.

Den tropiske ferieø stråler af blomster, og duften rammer dig, så snart du træder ud af flyet. 

I vinterhalvåret er temperaturen konsekvent mellem 18-22 grader. Derfor er øen et oplagt rejsemål for dig, der trænger til lys, luft og varme fra november til april, hvor der går direkte fly fra København.

En frodig vulkanø i det frådende Atlanterhav

Perfekt til vandreture og afslapning

Øens stejle klipper ender brat i det brusende Atlanterhav. 

Asken fra vulkanen, som har skabt Madeira, er fyldt med mineraler. Det har gjort jorden frugtbar og øen til en farveeksplosion af grønne træer og blomster. 

Portugiserne har udnyttet de stejle bjergsider til at opsamle regnvand til deres plantager gennem et sindrigt system af kanaler, kaldet levadaer. 

Kanalerne er perfekte til vandreture, så er du til gåture i uforlignelig natur, er Madeira et must. 

Uanset om du vil være væk en uges tid eller vil på langtidsferie.

Golden Residence Funchal, Madeira

Tilbud lige nu: 3 uges langtids ferie på Madeira

Kom væk fra den danske vinter og nyd 3 uger i varmen med afslapning og oplevelser. Læs om mulighederne for langtidsferie her

Hotel Do Carmo Madeira

Feriehus på Madeira

I lighed med Italien og Frankrig, hvor det er meget normat at leje et helt hus, så kan du også gøre det på Madeira. Der er pga. Madeiras ringe størrelse naturligvis ikke så mange feriehuse og villaer at vælge imellem, som der er i Toscana. Men lidt har jo også ret.

Golden Residence Funchal, Madeira

Aktiviteter på Madeira

Hvor ligger Madeira?

Madeira er en del af Portugal og en selvstyrende region sammen med naboøen Porto Santo. Øen ligger dog ikke ud for Portugals kyst men langt længere sydpå, nemlig ud for Marokko og nord for de Kanariske øer. Du er altså tættere på Afrika end Europa og det betyder at øen har tropisk klima.

Hvor de Kanariske øer er tørre, er Madeira frodig og grøn så langt øjet rækker… Øen er overstrøet med blomster og frugter i alle verdens farver.

Hvem rejser til Madeira?

Stay Local arrangerer rejser til Madeira sammen med flere flyselskaber. Norwegian flyver om vinteren fra København til Funchal hver lørdag. Ruten åbner i november og lukker i slutningen af april. De andre ugedage kan du flyve med fx TAP, der er det portugisiske flyselskab, med et skift i Lissabon, eller fx tage Norwegian via Oslo eller Lufthansa via Frankfurt eller München. At have et skift forlænger naturligvis rejsetiden, men vi kan sagtens hjælpe dig med at finde en tur til Madeira, der er rimelig nem, også selvom der er et stop.

Har du en uge, så anbefaler vi at tage den direkte rute med Norwegian fra København, det tager lidt over 4,5 timer, og så er du i varmen.

Nyttige links til din forberedelse af turen til Madeira

Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien