Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Baccoleno – Asciano

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Store, flotte lejligheder

 • 360 graders udsigt

 • Aircondition

Toscana er kendt for billedskønne panoramaer, men sjældent er det så flot som på Agriturismo Baccoleno. De otte lækre lejligheder med aircondition, wi-fi, opvaskemaskine og vaskemaskine ligger her i ophøjet fredfyldte omgivelser. 

Den gamle gård Baccoleno er virkelig usædvanlig malerisk, og der er tænkt på alt ved istandsættelsen. De otte lejligheder er således særdeles rummelige, smagfulde og har alle privat udeplads med bord og stole, enten i form af terrasse i direkte forbindelse med lejligheden eller som en havepavillon få meter fra den. Komforten er som allerede antydet også i top med airconditon, wi-fi, opvaskemaskine og vaskemaskine i hver lejlighed. 

Udflugter fra Agriturismo Baccoleno

Udflugtsmuligheder kommer du ikke til at savne her. Du har lidt over seks kilometer ind til den tilbagelænede lille by Asciano, hvor du finder alle slags butikker, togstation og et fint udvalg af gode spisesteder. Det er oplagt at tage en tur eller to til Siena, som ligger 30 kilometer herfra, og mon ikke også de 27 kilometer til Montalcino er turen værd?  

Altid lun pool

Poolen på Agriturismo Baccoleno fortjener speciel omtale. Den er nemlig indrettet i den tidligere lade, en naturligt lys bygning (nu gjort endnu lysere med delvis glastag), og udstyret med store glasdøre ud til græsplænen på to af de fire sider. Således åbnes dørene ud til det fri, når vejret er til det, mens man i ydersæsonerne kan lukke dem og opvarme poolen. Den er for resten 11 x 6 meter stor (dybde 120-205 cm), og her er selvfølgelig liggestole, men også omklædningsrum med bruser.

Check-in / Check-ud

kl. 16:30 - 19:00 / Inden 10:00

Skiftedag

Lørdag-lørdag
Ophold på 4-6 nætter kan arrangeres mod gebyr, kontakt os

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Aircondition klokken 8:00-22:00
Poolen er opvarmet i ydersæsonen – åbent medio Marts – primo November
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Aircondition (hvis ønsket klokken 22:00-8:00): 7 € per dag
Barneseng: 3 € per dag (skal bestilles)
Ekstra seng: 10 € per dag
Opvarmning (hvis ønsket): 5 € per dag
Husdyr tilladt for 30 € ekstra i slutrengøring.
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Lejligheden er 99 m2 stor fordelt på to etager. På første etage finder du indgangen via en overdækket terrasse med bord og stole, her har du en stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og badekar. På anden etage finder du et lille soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser.

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Lejligheden er 78 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt badeværelse med badekar og toilet.

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Lejligheden er 77 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt et badeværelse med toilet og badekar.

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Lejligheden er 85 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser (og vaskemaskine).

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Er i grunden et selvstændigt lille hus på 75 m2 i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt et badeværelse med toilet og badekar.

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Lejligheden er 70 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine) samt et badeværelse med toilet og badekar.

Agriturismo Baccoleno, Toscana

Lejligheden er 52 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med pejs og køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser (og vaskemaskine).

Faciliteter

 • Aircondition
 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo