Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Fiorbello – Montirone

Du bor midt mellem Gardasøen og Iseosøen tæt på Brechia

Her er smukke omgivelser, gode værelser, pool og mulighed for at deltage i aktiviteter der relaterer sig til blomster

total pris
Fra 0,-
total pris
Fra 0,-

Tilgængelige Boliger

Bocca di Leone

Max gæster 4

Bocca di Leone er det største værelse, og derfor er det stedets suite. Det er på 43 kvadratmeter, med en selvstændig indgang, et lille tekøkken, et stort privat badeværelse  og mange vinduer til at beundre det omkringliggende landskab. Bocca di Leone suiten er indrettet med omhu og beriget med fine finish som parket på gulvet og stuk på væggene. Ideel til mellemlange og lange ophold, eller perfekt til en familieferie. Prisen er for 4 personer.

Lavanda & Narciso

Max gæster 2

Lavanda- og Narciso-værelserne har begge en selvstændig indgang, eget badeværelse på værelset. Værelserne ligger i stueetagen med tæt forbindelse til den omkringliggende have. Lavanda- og Narciso-værelserne er “kæledyrsvenlige”, idet de er udstyret med et rum dedikeret til vores 4-benede venner (max 2 pr. værelse) som det kan efter reservation udstyres med en skål til mad og vand. Prisen er for 2 personer.

Tulipano & Girasole

Max gæster 2

Tulipano- og Girasole værelserne er to værelser med samme udstyr og funktioner; begge har et stort værelse på omkring 30 kvadratmeter, med egen indgang, privat badeværelse på værelset. Begge er indrettet i en enkelt med træmøbler og lofter med synlige bjælker, hvert værelse har 2 store vinduer, der åbner ud til det omkringliggende landskab. 2-3 personer. Prisen er for 2 personer pr. værelse.

 

Hiperico

Max gæster 4

Hyperic værelset er et stort værelse på omkring 34 kvadratmeter, med en selvstændig indgang, eget badeværelse på værelset. Værelset er indrettet i en enkel stil, med træmøbler og loft med synlige bjælker, og 2 store vinduer, der åbner ud til det omkringliggende landskab. Værelset kan rumme fra 1 til 4 personer. Prisen er for 4 personer.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Meget børnevenligt

 • Du må tage hunden med

 • Blomsterkursus

Beskrivelse af Agriturismo Fiorbello – Montirone

Agriturismo Fiorbello er en blomsterfarm, som ligger i Montirone i det nordlige Italien i hjertet af Brescia-sletten, halvvejs mellem Gardasøen og Iseo-søen og et stenkast fra den smukke (og meget oversete) by Brescia.

På Fiorbello finder du ferieboliger med morgenmad i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter. Nogle har tekøkken og andre åbner ud til den smukke have. Du må også gerne tage din hund med.

De store fællesområder, den skønne pool, de blomstrende haver og det omkringliggende landskab giver rig mulighed for mange udendørsaktiviteter.

Deltag i blomsterkurser

På Agriturismo Fiorbello kan du dyrke din kreative side med forskellige blomsterkurser. Her kan du opdage blomsternes verden og blive klogere på indsamling og håndtering af blomster. Der er også kurser i bæredygtige lys fremstillet af tørrede blomster fra blomsterfarmen, ecoprint-kurser og meget mere.

Bygningen, der i dag huser Fiorbellos værelser, stammer fra 1900-tallet og den nuværende ejer husker at det var hans bedsteforældres stald og høloft. Den er naturligvis blevet renoveret med respekt for bygningens oprindelige landbrugsstil, og der er også blevet skabt nye rum.

På Fiorbello får du en ferie på landet med mulighed for at opleve skønheden i naturen. Glæd dig til at være en del af de kreative workshops med blomster og planter, der kan bookes året rundt. Agriturismo Fiorbello er specielt designet til en rustik ferie, hvor du får adgang til produkter af høj kvalitet, der er høstet på stedet.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag
Ophold fra 4-6 nætter er muligt mod mindre tillægspris udenfor hæjsæsonen

Check-ind / check-ud

15-19.00 / inden 10.00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Aircondition
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring

Betales lokalt

Depositum: 200 € per lejlighed (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 4 € per uge pr. stk. (skal bestilles)
Opvarmning (hvis ønsket): 4 € per m3 gas
Kommunal turistskat

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien

Faciliteter

 • Bæredygtig
 • Børnepool
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Mindre hunde tilladt
 • Pejs
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Via del Palazzo, 76/A 25010 Montirone (BS)

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Agriturismo Fiorbello er en blomsterfarm, som ligger i Montirone i det nordlige Italien i hjertet af Brescia-sletten, halvvejs mellem Gardasøen