Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo le Calle – Cinigiano

Velkommen til den ægte bondegårdsferie.

Gården Le Calle ligger midt i området Maremma i det sydvestlige Toscana, hvor der er få turister og store vidder. Hernede er der flere dyr og færre souvenirbutikker end i resten af Toscana.

total pris
Fra 510,-
total pris
Fra 510,-

Tilgængelige Boliger

Casetta Le Calle (4 sovepladser)

Max gæster 4

Casetta le Calle er en lille villa, der ligger ca. 2 km. væk fra selve Agriturismo le Calle. Du kan bruge alle fællesfaciliteterne, incl. poolen, men villaen har ikke selvstændig pool. Der går en lille grusvej op til den lille villa, og den er ideel til dig der virkelig gerne vil have fred og ro på din ferie. I stueetagen er der en stue og en køkkenniche med opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine og køleskab samt badeværelse med bruser. På førstesalen er der to soveværelser (det ene med dobbeltseng) samt badeværelse med bruser. Villaen har ikke selvstændig Wi-Fi, men det findes ved den fælles pool på agriturismoen. Villaen er udstyret med aircondition.

Toværelseslejligheden Olinto (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejligheden er 40 mstor og ligger i stueetagen. Den består af spisekøkken (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, espressomaskine og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og har privat terrasse med bord, stole og parasol.

Treværelseslejligheden Bandiera (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 100 mstor og ligger i to plan med indgang på anden etage. Her finder du en stor stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, espressomaskine og mikrobølgeovn) med pejs, et badeværelse med bruser og toilet samt udgang til panoramisk terrasse med bord, stole og parasol. På tagetagen (der er lavt til loftet) er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition.

Treværelseslejligheden Carola (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden er 90 mstor og ligger på første etage. Den består af stor stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, espressomaskine og mikrobølgeovn) med stor pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og har privat udeområde med bord, stole og parasol.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Den ægte bondegårdsferie

 • Restaurant i gåafstand

 • Mange udflugter til det ukendte Toscana

Beskrivelse af Agriturismo le Calle – Cinigiano

Gården breder sig over hele 80 hektar, som bruges til at producere både vin (rødvin, hvidvin og grappa), olivenolie, kikærter, spelt, linser og honning samt til at opdrætte fritgående grise af den gamle toscanske race cinta senese (glæd dig til godt selskab og fantastiske charcuteriprodukter), æsler af den autentiske race fra den nærliggende udslukte vulkan Monte Amiata, kvæg af den traditionelle lokale race kaldet vacche maremmane og meget mere. I Maremma er der generelt stadig store flokke kvæg, som drives af lokale cowboys, kaldet butteri.

Sightseeing fra traktor

I sommermånederne tager ejerne en gang om ugen gæsterne med på tur rundt på hele ejendommen. Du bliver kørt rundt på anhængeren bag en traktor blandt vinmarkerne, ud at besøge dyrene og generelt få en idé om, hvordan den store gård fungerer. Efter turen er der middag med gårdens produkter, som for øvrigt alle er økologiske. Alt dette er gratis!

Udflugter til nær og fjern

Du har kun en kilometer til nærmeste indkøbsmuligheder og restaurant i landsbyen Poggio del Sasso. Vil du smage andre vine end gårdens egne? Der er utallige vingårde i området, og efter 20 kilometers kørsel finder du de første gårde, som laver Brunello di Montalcino. Der findes i dag over 150 gårde, der producerer denne store vin, og langt de fleste tager med glæde mod besøg. Selve Montalcino ligger 35 kilometer væk, og den er absolut et besøg værd. Du bør naturligvis også tage de 60 kilometer til Siena, og hvad med en dag på sandstrandene ved Marina di Grosseto, som er 50 kilometer herfra?

Lejlighederne og haven på Agriturismo le Calle

Du bor på selve gården, hvor ejerne Savina og Riccardo også har deres bolig. Her er tre lejligheder til udlejning, alle har privat terrasse med bord, stole og parasol. Alle tre lejligheder er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, myggenet for vinduerne og har naturligvis wi-fi. Derudover har ejerne en villa beliggende ca. 2 km. fra gården, Le Casetta. Den ligger ca 3 km af en lille grusvej og er helt ideel for dig, hvis du søger ro og fordybelse. I haven finder du en 12 x 6 meter stor pool (dybde 120-170 cm) med solsenge og parasoller samt en legeplads. Børnene kommer i det hele taget til at få masser af plads at rende rundt på.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023
Resten af året min. 5 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Slutrengøring
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Aircondition og opvarmning
Wi-Fi (Casetta le Calle: kun ved poolen)

Betales lokalt

Depositum: 200 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 30 € per uge (skal bestilles)
Små kæledyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Pool håndklæder € 5 pr. stk.
Skift af sengetøj/-linned eller håndklæde: 5 € pr. person
Brænde til kamin: 20 € pr. 100 kg.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Aircondition
 • Bæredygtig
 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Loc. La Cava, 1, 58044 Poggi del Sasso GR, Italien

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk
  Pris pr. nat fra
  891,-

  Villa Casalte – Castel Focognano
  Toscana Italien

  Villa Casalte er en charmerende villa beliggende kun 3 km fra Castel Focognano. Drømmer du om en ferie fyldt med