Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Tenuta la Pieve – Casale La Valle – Pergine Valdarno

Casale de Valle er en del af området omkring Tenuta la Pieve. Du er i det østlige Toscana, hvor de blide Toscanske bakker kan ses så langt øjet rækker. Casale de Valle har 6 skønne restaurerede familie lejligheder.

Midt imellem de smukke toscanske byer Valdarno, Valdichiana og Valdambra finder du Casale de Valle. Du er midt mellem Siena, Firenze og Perugia i Toscana.

total pris
Fra 585,-
total pris
Fra 585,-

Tilgængelige Boliger

Lejligheden Lilla (4 sengepladser)

Max gæster 4

4 sovepladser, ca. 100 kvm. Lejligheden ligger på 1. sal med selvstændig indgang ad en stentrappe. Udenfor er der en privat overdækket terrasse til brug for lejlighedens beboere. Indenfor er der en stor stue med pejs og køkkenhjørne (ovn, køleskab / fryser og komfur), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge samt to badeværelser med badekar.

Lejligheden Ciclamino (4+2 sengepladser)

Max gæster 6

Sovepladser 4 + 2 – ca. 60 kvm. Her er i alt to etager og lejligheden ligger i et separat stenhus med et stor overdækket møbleret terrasse. I stueetagen er der en stor stue og et køkken (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur) samt et toilet. På andensalen er der et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng (2 senge) samt et badeværelse med badekar.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Lejligheden Margherita (2+2 sengepladser)

Max gæster 4

Sovepladser 2 + 2 – ca. 65 kvm. Lejligheden ligger i en separat bygning i forhold til den andre lejligheder. Her er i alt 3 etager. I stueetagen er der en stue og et køkken (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur) samt et badeværelse med brus og badekar. Ovenover dette er der en Mezzanin og derefter en åben 3 sal. På 3. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og aircondition.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Lejligheden Primula (5+2 sengepladser)

Max gæster 7

Sovepladser 5 + 2 – ca. 90 kvm i to etager. I stueetagen er der en stor stue og et køkken (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur) samt et badeværelse. Bevæger du dig ovenpå finder du to soveværelser med en dobbeltseng, et enkeltværelse samt et badeværelse med kar og brus.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Lejligheden Violetta (2+2 sengepladser)

Max gæster 4

Sovepladser 2 + 2 – ca. 65 kvm i to etager. I stueetagen er der en stor stue med køkkenhjørne (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur). Bevæger du dig ovenpå finder du et soveværelse med en dobbeltseng samt et badeværelse med kar og brus.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Lejligheden Gelsomino (5+2 sengepladser)

Max gæster 7

Sovepladser 5 + 2 – ca. 110 kvm i stue etagen. Den indeholder en stor stue med køkkenhjørne (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur). Et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng. Et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Autentiske og hyggelige lejligheder

 • Autentisk restaurant i gåafstand

 • Mange udflugtsmuligheder

Beskrivelse af Tenuta la Pieve – Casale La Valle – Pergine Valdarno

Casale de Valle er en del af området omkring Tenuta la Pieve. Du er i det østlige Toscana, hvor de blide Toscanske bakker kan ses så langt øjet rækker. Casale de Valle har 6 skønne restaurerede familie lejligheder.

Midt imellem de smukke toscanske byer Valdarno, Valdichiana og Valdambra finder du Casale de Valle. Du er midt mellem Siena, Firenze og Perugia i Toscana. Ejerne har opkøbt 6 gårde under fællesnavnet Tenuta la Pieve, og i denne her ejendom Casale de Valle finder du 6 hyggelige lejlgiheder. Den oprindelige bygning går tilbage til 1250 e.Kr., og den blev opført i et befæstet område ved navn “Castello della Pieve”. Gården på grunden har i årevis produceret lækker olivenolie. Olivenolie får den bedste smag hvis den er bæredygtigt produceret. Derfor gør de naturligvis dette her.

Tenuta La Pieve er en vingård, der blandt andet producerer en glimrende Chianti. Selve vinproduktionen ligger ved hovedvejen, hvor du også henter nøglen, Lejlighederne ligger lidt oppe af bakken. Du kan parkere bilen lige ved lejligheden. Tenuta la Pieve består af seks gamle bondegårde ved navn Casale La Valle, Casale Presciano, Casale Il Giglio, Casale il Loggiato, Poggio alle Case og Cottage il Noce. De er alle charmerende restaureret i autentoisk toscansk landstil. Den nærmeste landsby er Pieve a Presciano, ca. 400 m væk fra begge ejendomme. Her kan du gå på opdagelse i det lille lokale supermarked eller spile på det skønne osteria der ligger midt i byen. Det er kun ca 400 meter fra lejligheden.

Lejlighederne på Casale la Valle

Her er 6 lejligheder, hver med privat terrasse / plads udenfor lejligheden, her kan du sidde og spise om aftenen. Der er fælles vaskerum med vaskemaskine, strygejern og strygebræt til rådighed, og der er også mulighed for at benytte en fælles grill. Endelig og naturligvis er der en pool. Swimmingpoolen er ca 12 x 6 m. med en dybde på 1,20 – 2,50.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 06.07 - 23.08 2024
Resten af året min. 3-5 nætter.

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Wi-Fi i fællesområder
Vaskemaskine (vaskemiddel er ikke inkluderet)

Betales lokalt

Slutrengøring 40-60 €
Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 4 € per nat (skal bestilles)
Opvarmning: 6 € pr. m3 (om vinteren)
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters