Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Tenuta la Pieve – Casale La Valle – Pergine Valdarno

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Den ægte bondegårdsferie

 • Autentisk restaurant i gåafstand

 • Mange udflugtsmuligheder

Casale de Valle er en del af området omkring Tenuta la Pieve. Du er i det østlige Toscana, hvor de blide Toscanske bakker kan ses så langt øjet rækker. Casale de Valle har 6 skønne restaurerede familie lejligheder.

Midt imellem de smukke toscanske byer Valdarno, Valdichiana og Valdambra finder du Casale de Valle. Du er midt mellem Siena, Firenze og Perugia i Toscana. Ejerne har opkøbt 6 gårde under fællesnavnet Tenuta la Pieve, og i denne her ejendom Casale de Valle finder du 6 hyggelige lejlgiheder. Den oprindelige bygning går tilbage til 1250 e.Kr., og den blev opført i et befæstet område ved navn “Castello della Pieve”. Gården på grunden har i årevis produceret lækker olivenolie. Olivenolie får den bedste smag hvis den er bæredygtigt produceret. Derfor gør de naturligvis dette her.

Seks gamle bondegårde ved navn Casale La Valle, Casale Presciano, Casale Il Giglio, Casale il Loggiato, Poggio alle Case og Cottage il Noce, der ligger på ejendommens land er blevet charmerende restaureret. Den nærmeste landsby er Pieve a Presciano, ca. 400 m væk fra begge ejendomme. Her kan du gå på opdagelse i det lille lokale supermarked eller den lokale slagter og bager.

Lejlighederne på Casale la Valle

Her er 6 lejligheder, hver med privat terrasse / plads udenfor lejligheden, her kan du sidde og spise om aftenen. Der er fælles vaskerm med vaskemaskine, strygejern og strygebræt til rådighed, og der er også mulighed for at benytte en fælles grill. Endeligt og naturligvis er der en pool. Swimmingpoolen er ca 12 x 6 m. med en dybde på 1,20 – 2,50.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 3/7 – 21/8 2021

Check-ind / check-ud

16-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Barneseng og højstol (skal bestilles)
Sengetøj/-linned og håndklæder (ugentligt skift)
Wi-Fi i fællesområder
Vaskemaskine (vaskemiddel er ikke inkluderet)

Betales lokalt

Slutrengøring
Depositum: 100 € (refunderes ved afrejse)
Barneseng og højstol: 4 € per nat (skal bestilles)
Opvarmning: 13 € pr. dag (om vinteren)
Kommunal turistskat

Tilgængelige Boliger

Casale la Valle Lilla Toscana

4 sovepladser, ca. 100 kvm. Lejligheden ligger på 1. sal med selvstændig indgang ad en stentrappe. Udenfor er der en privat overdækket terrasse til brug for lejlighedens beboere. Indenfor er der en stor stue med pejs og køkkenhjørne (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge samt to badeværelser med badekar.

Casale la Valle Ciclamino Toscana

Sovepladser 4 + 2 – ca. 60 kvm. Her er i alt to etager og lejligheden ligger i et separat stenhus med et stor overdækket møbleret terrasse. I stueetagen er der en stor stue og et køkken (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur) samt et toilet. På andensalen er der et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng (2 senge) samt et badeværelse med badekar.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Casale la Valle Margherita Toscana

Sovepladser 2 + 2 – ca. 65 kvm. Lejligheden ligger i en separat bygning i forhold til den andre lejligheder. Her er i alt 3 etager. I stueetagen er der en stue og et køkken (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur) samt et badeværelse med brus og badekar. Ovenover dette er der en Mezzanin og derefter en åben 3 sal. På 3. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og aircondition.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Casale la Valle Primula Toscana

Sovepladser 5 + 2 – ca. 90 kvm i to etager. I stueetagen er der en stor stue og et køkken (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur) samt et badeværelse. Bevæger du dig ovenpå finder du to soveværelser med en dobbeltseng, et enkeltværelse samt et badeværelse med kar og brus.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Casale la Valle Violetta Toscana

Sovepladser 2 + 2 – ca. 65 kvm i to etager. I stueetagen er der en stor stue med køkkenhjørne (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur). Bevæger du dig ovenpå finder du et soveværelse med en dobbeltseng samt et badeværelse med kar og brus.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Casale la valle gelsomino Toscana

Sovepladser 5 + 2 – ca. 110 kvm i stue etagen. Den indeholder en stor stue med køkkenhjørne (ovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine og komfur). Et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng. Et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser.

Sovesofaen i stuen til de 2 personer er bedst til børn.

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Opvaskemaskine
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Beliggenhed

Her kan du også bo