Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Ristoro del Cavaliere – Piazza al Serchio

Velkommen til det Italien, du drømmer om, men ikke tør tro på findes mere.

Den varme velkomst og glæden over at møde dig, ikke som kunde men som menneske, gør Agriturismo Ristoro del Cavaliere til noget helt specielt selv i Toscana, hvor hjertevarmen er stor.

total pris
Fra 470,-
total pris
Fra 470,-

Tilgængelige Boliger

Treværelseslejligheden Casa Grande (8 sovepladser)

Max gæster 8

Lejligheden ligger i en høj stueetage over for restauranten. Den består af entré, separat køkken, stue med pejs og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og køjeseng samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har privat terrasse med borde, stole og parasol ca. 20 meter fra indgangen.

Toværelseslejligheden Cinghiale (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger på første etage i den gamle lade. Den består af stue med køkkenhjørne og hems med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hemsen nås ad en stejl vindeltrappe, og da den ligger under taget, er der ikke højt til loftet. Der er et lille bord og to stole foran lejligheden, og desuden kan du benytte dig af bord og stole på den lille plads ved restauranten eller i haven.

Toværelseslejligheden Gufo (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger på første etage i den gamle lade. Den består af stue med køkkenhjørne og hems med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Hemsen nås ad en stejl vindeltrappe, og da den ligger under taget, er der ikke højt til loftet. Der er et lille bord og to stole foran lejligheden, og desuden kan du benytte dig af bord og stole på den lille plads ved restauranten eller i haven.

Toværelseslejligheden Scoiattolo (4 sovepladser)

Max gæster 4

Lejligheden ligger på første etage i den gamle lade. Den består af stue med køkkenhjørne og hems med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Hemsen nås ad en stejl vindeltrappe, og da den ligger under taget, er der ikke højt til loftet. Der er et lille bord og to stole foran lejligheden, og desuden kan du benytte dig af bord og stole på den lille plads ved restauranten eller i haven.

Toværelseslejligheden Granaio (3 sovepladser)

Max gæster 3

Lejligheden ligger på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og en enkelt seng badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har hverken privat terrasse eller have, men du har adgang til bord og stole flere andre steder på ejendommen.

Toværelseslejligheden Fondi (3 sovepladser)

Max gæster 3

Lejligheden ligger i stueetagen over for svømmebassinet. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har lille privat have med bord, stole og parasol foran indgangen.

Toværelseslejligheden Metato (2 sovepladser)

Max gæster 2

Lejligheden ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor du finder køkken-alrum. En ret lille vindeltrappe fører op til første etage, hvor der er et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat terrasse med bord, stole og parasol foran indgangen.

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Ufattelig meget for pengene

 • Verdens sødeste værter

 • Den gode mad

Beskrivelse af Agriturismo Ristoro del Cavaliere – Piazza al Serchio

Velkommen til det Italien, du drømmer om, men ikke tør tro på findes mere. Den varme velkomst og glæden over at møde dig, ikke som kunde men som menneske, gør Agriturismo Ristoro del Cavaliere til noget helt specielt selv i Toscana, hvor hjertevarmen er stor

Du befinder dig i bjergene over Lucca. Luften er ren og klar, udsigten over dale og bjergtinder er betagende, livsrytmen er udpræget tilbagelænet. Der er ikke megen turisme heroppe, men alt andet er her i overflod. Det gælder ikke mindst den oprigtige venlighed og interesse, du bliver modtaget med.

Midt i en landsby

I denne lille (meget lille!) landsby Cortia byder familien Davini dig velkommen med syv lejligheder, pool (12 x 5 meter, 150-160 cm dyb) og en lille restaurant, som fra forår til efterår har åben i weekenden. Om sommeren holder de oftere åbent, men da det er et familieforetagende, så er der grænser for, hvad kræfterne kan holde til. Du kan altid spørge os, hvis du vil vide mere.

Dyrevelfærd og god smag i munden

Hvis du ikke spiser på stedet, har du flere restauranter og butikker i Piazza al Serchio, der ligger omkring tre kilometer væk. Når du vil have noget ekstra godt kød til grillen, skal du spørge Roberto om vejen til hans bror Gabriele, der er slagter med eget opdræt. Hans kød, ikke mindst de store bøffer, er pragtfuldt. Og når du har set, hvordan hans kvæg stortrives, så spiser du dem med god samvittighed.

Ristoro del Cavalieres egne husdyr

Gabriele er ikke den eneste, som forstår at sætte dyrenes velfærd højt. Roberto holder selv både høns, geder, kaniner og køer nogle hundrede meter fra landsbyen. Også her har dyrene det godt. Det kan nogle af os, som har været med til at muge ud, fodre dem og klø dem bag ørene, bevidne. Vi er lysår væk fra det moderne industrielle landbrug.

Frisk luft og tørst

Roberto og hans datter Rosita er gode at spørge om råd, for de kender alt til deres lokalområde og er glade over at kunne hjælpe. Spørg dem også, hvis du vil vandre lidt i de smukke bjerge; de kan anvise stier af varierende længde og sværhedsgrad. Du skal ikke spørge Rosita om vinen, men Roberto nyder gerne et glas eller to, og han ved intet bedre end at gøre det i selskab med andre. Han mener derfor meget ofte, at gæsterne lige skal smage denne vin eller hin grappa. Det er naturligvis på huset.

Wonder Woman slår til igen

I køkkenet finder du ofte Robertos bedre (og langt mindre tørstige) halvdel, Giovanna, når hun ikke underviser i den lokale skole, passer sine børnebørn, vasker tøj, gør rent eller laver alt muligt andet. Hun kan godt finde på at arbejde 24 timer i døgnet, når der er behov for det. Giovanna er således blevet observeret, mens hun gjorde poolen ren efter klokken et om natten, og atter da hun ved femtiden insisterede på at køre en gæst til togstationen. Laver man mennesker af denne type mere?

Hvorfor bo på Agriturismo Ristoro del Cavaliere?

Er det ikke allerede klart? Du skal ikke bo her for at tage mange udflugter til de klassiske toscanske kulturbyer, dertil er afstandene for store. Du skal derimod bo her, hvis du søger fred og ro, naturens storslåede skønhed og at blive modtaget som var du en ven, ikke en betalende gæst. Efter et par dage vil du forstå, hvorfor så mange kommer igen og igen. Du skal heller ikke bo her hvis du ønsker luksus, men kun hvis du ønsker det uforfalskede autentiske Toscana.

Min personlige mening?

Jeg kan ikke nævne én yndlingsfilm eller én yndlingsbog, ej heller ét yndlingssted i Toscana, men Agriturismo Ristoro del Cavaliere er uden diskussion i top tre. Når jeg kommer forbi i højsæsonen, er der naturligvis ikke plads, men så slår jeg bare mit telt op et sted på deres jorde. Hellere bo her i telt end så mange andre luksuriøse steder! Behøver jeg at sige mere?

Lino

 

APRIL OG MAJ 2024:

I april og maj, hver weekend, til gæster der gerne vil prøve det, arrangerer vi oplevelser i køkkenet, hvor vi laver pasta og småkager (og spiser dem bagefter), oplevelser med dyrene (fodre dem og lære dem at kende) og kun ved reservation og godt vejr, oplevelser i køkkenhaven. For alle. Mænd, kvinder og børn.

Og den ekstra omkostning er kun 10 euro pr. person for køkkenoplevelsen, gratis for oplevelser med dyr og haven.

Bemærk: Familien kan ikke garantere at restauranten er åben i 2024. Måske den er åben når der er mange gæster på stedet, men intet kan garanteres. 

Skiftedag

Fri skiftedag, min. 5 nætter
Det er muligt at overnatte ned til max 2 nætter mod en højere pris pr. nat. Kontakt os for detaljer.

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Slutrengøring
Opvarmning

Betales lokalt

Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Ingen lørdagsregel i højsæsonen
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Legeplads
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pool
 • Restaurant
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Località Cortia, Nicciano – Piazza al Serchio (LU)

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk

  ABA Village – Follonica
  Toscana Italien

  Podere Marcigliano er placeret i den dal, hvor den gamle romerske by Cortona ligger. Podere Marcigliano ligger i 500 meters