Stay LocalStay Local
Glemt kodeord

Agriturismo Pozzonovo – Castiglion Fiorentino

Vil du bo på landet, men stadig have alle byens fordele i så kort afstand, at det bare er en slentretur væk? Så er Agriturismo Pozzonovo svaret! Her bor du lige uden for hyggelige Castiglion Fiorentino, der byder på gode spisesteder og butikker, ja selv en velfungerende togstation. 

Man må virkelig sige, at der er til både pose og sæk på Agriturismo Pozzonovo. Det gamle stenhus ligger med sin frodige have kort fra det hele: Du har en kilometer til nærmeste restaurant, 1200 meter til togstationen og sølle 1300 meter til Castiglion Fiorentinos flotte historiske centrum. Vi er faktisk for én gangs skyld ikke bange for at sige, at her kan du sagtens bo på landet uden at have bil. 

total pris
Fra 487,-
total pris
Fra 487,-

Tilgængelige Boliger

Hele gården (8 sovepladser)

Max gæster 8

Hele gården, alle tre lejligheder samlet. I lejligheden Ciliegio er der mulighed for at i alle kan spise sammen.

Toværelseslejligheden Susino (2 personer) 

Max gæster 2

Lejligheden er 31 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med beskedent køkkenhjørne (to gasblus og køleskab med fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser

Toværelseslejligheden Ciliegio (4 personer) 

Max gæster 4

Lejligheden er 49 m2 stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med beskedent køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab med fryser), sovesofa og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser

Toværelseslejligheden Pesco (4 personer)

Max gæster 4

Lejligheden er 40 m2 stor og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med beskedent køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab med fryser), sovesofa og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser

Hvorfor du skal vælge at bo her:

 • Kort spadseretur til dejlig by

 • Enestående godt forhold mellem pris og kvalitet

 • Helt igennem hyggeligt

Beskrivelse af Agriturismo Pozzonovo – Castiglion Fiorentino

Have med pool og plads til afslapning på Agriturismo Pozzonovo

I den frodige have finder du petanquebane, badminton-net, bordtennisbord og en fin pool (12 x 6 meter, dybde 90-140 cm), som ejerne selv en sjælden gang selv kan finde på at hoppe i, men som regel nøjes med at holde fin og ren. I haven er der også bord og stole (og skygge) til alle lejlighederne, for mad og vin skal jo gerne indtages i det fri, når vejret nu er til det. Grill er her selvsagt også. Når vi nu er ved de fælles glæder, så er her en vaskemaskine til fælles afbenyttelse. 

Det enkle liv i Toscana og på Agriturismo Pozzonovo

Lejlighederne er charmerende rustikke og gedigne. De har myggenet for vinduerne, så ubudne insekter bliver udenfor. Luksus finder du ikke her, bare det simple liv på landet til absolut overkommelige priser, masser af hygge og utallige udflugtsmuligheder til områdets små og store byer.

Hvilke byer skal du besøge?

Mulighederne er mange og lette at nå, om det så er kendte Firenze, Siena og Montepulciano eller oversete småbyer som Sinalunga, Foiano della Chiana og Monte Sansavino, der oser af charme og autenticitet. Og ja, naturligvis også Castiglion Fiorentino, som allerede H.C. Andersen omtaler – der hersker dog lidt tvivl om, hvorvidt han kaldte den Italiens mest maleriske eller mest lurvede by. Men behøver der i grunden at være en modsigelse mellem de to betegnelser?

Villa Pozzonovo – lej hele gården

Er i mange, har du muligheden for at leje hele herligheden samlet, så er det praktisk talt som jeres egen private villa med pool. I alt kan der sove 8 personer ved samlet leje på gården.

Skiftedag

Ophold lørdag-lørdag: 1/7 – 26/8 2023
Resten af året min. 3 nætter

Check-ind / check-ud

15-19:00 / inden 10:00

Inkluderet i prisen

Forbrug af el, gas og vand
Sengetøj/-linned og håndklæder
Barneseng (skal bestilles)
Wi-Fi i haven/fællesarealer
Slutrengøring hvis leje af hele gården

Betales lokalt

Depositum: 150 € og 450 € for hele gården (refunderes ved afrejse)
Obligatorisk slutrengøring: 30-40 € per lejlighed
Opvarmning (hvis ønsket): 2 € per m3 gas
Små kæledyr € 5 pr. dag (skal bestilles)
Brænde til kamin 15 € pr. 100 kg.
Kommunal turistskat

Faciliteter

 • Grill
 • Kaffemaskine
 • Køleskab
 • Max. 3 km til (lille) by
 • Parkering
 • Pejs
 • Pool
 • Satellit-tv
 • Vaskemaskine
 • Wi-Fi

Kort

Kalender

Få et skræddersyet tilbud

Vil du hellere have et personligt skræddersyet tilbud ? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Vi baserer tilbuddet på det sted, du kigger på nu. Er du åben for andre muligheder, så skriv gerne i kommentarfeltet.

  Her kan du også bo

  Pris pr. nat fra
  3.700,-

  Villa San Galgano – Siena
  Toscana Italien

  Bo med udsigt over Toscanas smukke landskab i Villa San Galgano. Drømmer du om at bo i en ægte toscansk